Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
BJ написа:какво ви е мнението за амино 5600 на SCITEC
Тази фирма като я видиш по-добре я подмини

flirt4o_ написа: бананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса ..
???? На 100гр. банани 75,9гр. са вода 21 въгл. 1,1 протеин и 0,2 мазнини
А за колежката която претендира за спортна форма и знания в залата :no comment:

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
latrel написа:А за колежката която претендира за спортна форма и знания в залата :no comment:
А дайте тоя клип, де.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Всяка една дебелана с 25 кила лост, която видиш в нета ще ти свърши същата работа. Закво ти е точно тоя клип?
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
bum_bum написа:Всяка една дебелана с 25 кила лост, която видиш в нета ще ти свърши същата работа. Закво ти е точно тоя клип?
Е, щото е на конкретен човек от форума, който има претенции да е компетентен в областта, а няколко колеги съвсем не са съгласни, та ми стана интересно

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Що трябваше така да нападате девойката - може да е в грешка, може да е заблудена, може всичко. Толкова ли не можахте нормално да й го обясните, ами трябваше да стане грозно
.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
flirt4o_ написа:И ще ме прощаваш ама не ми изглеждаш особено атлетичнабананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса,аз тренирам редовно и знам за какво става на въпрос такива кадето се прават 4е разбират като това моми4е
фитнеса трябва да ти е на4ин на живот просто ако не се храни6 как требва само с трениравки не става съ6то така и мн вода да се пие колко пове4е толкова по добре и не се исхварляите много които не тренира да не говори :nono:
Бате ,а такива като тебе дето не тренират правопис?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Карате ме да си ровя из хисторито
Ако бум бум прецени да ми делне поста
е ви клипа http://www.vbox7.com/play:46347655

Ако бум бум прецени да ми делне поста

е ви клипа http://www.vbox7.com/play:46347655
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
готини прашки
А какво е ЦХ?

bum_bum написа:BJ написа:bum_bum ти ЦХ ли се храниш
Да
А какво е ЦХ?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Обратното на тъпченето през 2- 3 часа за да не заслабнеш случайно или да не би да няма енергия за следващата тренировка.
Писал съм го доста по-напред ама не срещнах интерес.

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
latrel написа:BJ написа:какво ви е мнението за амино 5600 на SCITEC
Както е казал колегата горе , бягай от тази фирма , ти разбираш ли че пиех 2 продукта на тия и все едно пиех вода , никъв ефект , и то не щото проблема е в мен , смених с продукти със същия ефект на други фирми и се разцепих
аз съм изпробвал някои марки и съм доволен от Animal , controlled labs , MHP.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Обратното на тъпченето през 2- 3 часа за да не заслабнеш случайно или да не би да няма енергия за следващата тренировка.
Иво (не те познавам ,но мисля ,че е по-уважително по име)-не знам защото някои ти опонираха така яростно и спираш да пишеш или се обиждаш на всички четящи темата..
Аз лично нямам воля да се храня както трябва, но това съвсем не значи,че не ти чета мненията с голям интерес

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
_RESPECT_ написа:алоууу мъртва РИМСКА тяга олоууу
Ето ти мъртва римска тяга, а не да се разчекнеш както ти го правиш. Римската тяга засяга задно бедро, седалищните мускули и кръста! Класическата мъртва тяга засяга същото + гърба! Айде научи се да я изпълняваш + малко български език, че като гледам в клипа какво пише и ми става смешно, а какво остава да те вземе някой на сериозно!

П.П
Ето това го тренирай за врат!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
flirt4o_ написа:И ще ме прощаваш ама не ми изглеждаш особено атлетичнабананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса,аз тренирам редовно и знам за какво става на въпрос такива кадето се прават 4е разбират като това моми4е
фитнеса трябва да ти е на4ин на живот просто ако не се храни6 как требва само с трениравки не става съ6то така и мн вода да се пие колко пове4е толкова по добре и не се исхварляите много които не тренира да не говори :nono:
а кой е атлетичен ти ли , който седиш по 25 часа в денонощието на компа , мислейки се за интернет нинджа , нападайки останалите хорадаже мога да ти падна и на колене
нашия ми тва , което аз съм го постигнала за 1 месец , ти не можеш да го постигнеш и за 10 години и не защото не можеш или каквото и да било ,. ами защото милия ти от както си се родил си във катаболен процес , дори когато се тъпчеш
а за добавки и тем подобни щуротии няма да отварям тема , защото ще се намери някой умник , който ще каже нещо от рода на "метана е за сваляне
и като се добави дека ефекта е по-голям".
Веселин|Василев написа:_RESPECT_ написа:алоууу мъртва РИМСКА тяга олоууу
Ето ти мъртва римска тяга, а не да се разчекнеш както ти го правиш. Римската тяга засяга задно бедро, седалищните мускули и кръста! Класическата мъртва тяга засяга същото + гърба! Айде научи се да я изпълняваш + малко български език, че като гледам в клипа какво пише и ми става смешно, а какво остава да те вземе някой на сериозно!
нашия ми чак до сега ли го търсеше бе

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:bum_bum написа:Обратното на тъпченето през 2- 3 часа за да не заслабнеш случайно или да не би да няма енергия за следващата тренировка.
Иво (не те познавам ,но мисля ,че е по-уважително по име)-не знам защото някои ти опонираха така яростно и спираш да пишеш или се обиждаш на всички четящи темата..
Аз лично нямам воля да се храня както трябва, но това съвсем не значи,че не ти чета мненията с голям интерес
Аз не твърдя, че съм единствено прав и най-вероятно не съм, щото само Господ може би знае кое е добре и кое не е. Афектирам се като влезе някой, който го знам на живо, че мяза на локум ама тук е големия спортист и почне да обяснява това е така, онова не е.. Нямам против ама поне да мяза на трниращ малко от малко като ще спорим на тия теми

_RESPECT_ написа: нашия ми чак до сега ли го търсеше беи да те поправя , понеже си невеж и то доста и това че си сложил снимка на спортист не значи абсолютно нищо , класическата тяга НЕ хваща задно бедро , защото краката се свиват и ни най малко кръста , ако се изпълнява правилно де , разбира се че оказва напрежение , но чак па да го тренира ...
![]()
![]()
![]()
Ти му викаш куме Иване, оно тича за кур@ да те фане

Колежке, ти видя ли как се прави тяга? Класическа, с прави, с криви и с кви да е крака тая работа има форма на изпълнение.
Въпреки нищожните кила с които тренираш ти нямаш такава форма. Самата щанга я развяваш като байрак (което говори за слаби поддържащи мускули).
Отделно я движиш на 2 педи пред краката си, което е КРАЙНО грешно.
Има и още грешки ма не знам де ти е клипа да ти ги кажа и тях. Това, което изпълняваш ти не е тяга, а просто "клатушкане с лост".
Последна промяна bum_bum на 21 Дек 2011, 23:48, променена общо 1 път