проблем при купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем при купе
Имам проблем с моята е36 купе от някъде влиза вода в купето смених оплатненията на вратите не е от там. гледах тапите от доло и изглеждат добре ..... Вече си нямам и на представа от къде може да е нямам люк пода ми е мокър само от дясната страна има ли възможност да е от предния прозорец
Моля помогнете
Благодаря предварително
Моля помогнете
Благодаря предварително
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Re: проблем при купе
Ако тече предния прозорец някъде отгоре ще ти капе върху таблото а ако е някъде отстрани свали пластмасата на колонката и ще видиш дали има следи от течове. Все пак погледни и зад подкалниците какво е положението. 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Запушени водостоци на предния щит в моторния отсек...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Къде се събира водата ? Люк имаш ли ? Стоповете доста често се пълнят с вода ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Войводата написа:Ако тече предния прозорец някъде отгоре ще ти капе върху таблото а ако е някъде отстрани свали пластмасата на колонката и ще видиш дали има следи от течове. Все пак погледни и зад подкалниците какво е положението.
Ц, върху седалката капе, ако е отгоре

- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Да напълно е възможно.Отдели пластмасовата кора и уплътненията около прозореца почисти - измий цялата страна промиаш със спирт.Отлепянето може да бъде и малко по високо по долнатачаст на овала на стъклото по колонката.Купи "EMFI" туба и попълваш по ръба на стъклото с шпатула или пръст до пълно набиване.Ако искаш да се застраховаш демонтирай чистачките целия пластмасов протектор и попълвай фугите с лепилото по долния край на стъклото и по колонката.Излишните части от изсъхналото леполо се изрязват пресните с корселин.Махни кората подкалник и провери за дупки по бутуша също.Пластмасоватакора може допълнително да е прихващана с винтове - завиваш обратно но лепиш, изолираш...... 

подкалниците са добре свалях корите.
мокър е само пода от дясната страна и то най вече от пред под жабката и на там тръгва назад
тапите от пред при мотора са отпушени не прелива от там
мисля да отида в някой от сервизите на КОБРА за да отлепят и да го залепят наново (предния прозорец)
Защото като гледам има вероятност и предполагам че е от него но не съм сигорен дали бих могъл да го направя сам затова мисля че ще отида до някой сервиз
Благодаря ви много
мокър е само пода от дясната страна и то най вече от пред под жабката и на там тръгва назад
тапите от пред при мотора са отпушени не прелива от там
мисля да отида в някой от сервизите на КОБРА за да отлепят и да го залепят наново (предния прозорец)
Защото като гледам има вероятност и предполагам че е от него но не съм сигорен дали бих могъл да го направя сам затова мисля че ще отида до някой сервиз
Благодаря ви много
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Не отговори дали имаш люк, но имай в предвид че има едни дренажи в 4те ъгъла на люка, като 2те предни минават по-колоните и няма да се зачудя изобщо ако са се позадръстили 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
NeK0 написа: ..... Вече си нямам и на представа от къде може да е нямам люк пода ми е мокър само от дясната страна
Колега май си пропуснал да го прочетеш

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Колега слушай ме добре и аз минах по този път.
Свали седалката и надигни мокета ама така го вдигни че направо го обърни върху скоростния лост и шоферската седалка махни и жабката за да ти е по лесно.
После се пъхаш под жабката и има доста черни тапи,за да ти е по лесно пусни един маркуч с вода да тече на предното стъкло ти се затвори в колата и гледай шоу как ще започне да тече от черните тапи.
Аз какво ли не правих и накрая я разхвърлях вътре маркуча с водата на стъклото и открих от къде тече.
Сложих силикон на дупката от която течеше и вече 2 години вътре е сухо,нямам проблеми.
А и при мен беше мокро само отдясно,и после не бързай да пускаш мокета остави го да изсъхне иначе ще ти замирише вътре на мухъл.
Ако има нещо питай.
Ето тази тема бях пуснал и аз,но не съм писал как реших проблема,мислех че е от тази тапа долу но се оказа че е не е тя
viewtopic.php?f=8&t=173767&hilit=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B2+%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE
Свали седалката и надигни мокета ама така го вдигни че направо го обърни върху скоростния лост и шоферската седалка махни и жабката за да ти е по лесно.
После се пъхаш под жабката и има доста черни тапи,за да ти е по лесно пусни един маркуч с вода да тече на предното стъкло ти се затвори в колата и гледай шоу как ще започне да тече от черните тапи.
Аз какво ли не правих и накрая я разхвърлях вътре маркуча с водата на стъклото и открих от къде тече.
Сложих силикон на дупката от която течеше и вече 2 години вътре е сухо,нямам проблеми.
А и при мен беше мокро само отдясно,и после не бързай да пускаш мокета остави го да изсъхне иначе ще ти замирише вътре на мухъл.
Ако има нещо питай.
Ето тази тема бях пуснал и аз,но не съм писал как реших проблема,мислех че е от тази тапа долу но се оказа че е не е тя
viewtopic.php?f=8&t=173767&hilit=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B2+%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE

- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
И аз имам същия проблем, който е описал колегата. Изпуска вода от черните тапите под жабката. Сега ще уплътя тапата със силикон и се надявам да не тече повече. Но има нещо друго което много ме притеснява - след като махнах тапата от която изпускаше водата си седеше точно зад нея и имам чувството, че изобщо не се оттича водата на някъде
на втората снимка се вижда как водата седи на нивото на отвора. Нормално ли е това или трябва да търся решение на проблема по оттичане на водата?

11 мнения
• Страница 1 от 1