Въпрос за чукане(хлопане) в предницата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- stambeto_rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 TDS
Въпрос за чукане(хлопане) в предницата
Здравейте колеги. Преди седмица си смених биалетките и шарнирите и колата мина преглед за окачването всичко е наред,но хлопането(чукане)не престана. То се чува, когато завия на дясно и се чува от лявата страна. Всичките ми съмнения сочат към рейката и още един може би смешен въпрос. Мога ли да карам с гуми купени февруари имащи грайфер и таркаляни лятото?
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Въпрос за чукане(хлопане) в предницата
Отиваш при Светльо мисля се казваше до мототехника се намира прави диагностики на предници,много е добър намира всичко проблемно а за гумите ако са си зимни какъв е проблема ако са летни ще летиш в завоите 

- stambeto_rs
- кандидат ентусиаст
-
S7 написа:Отиваш при Светльо мисля се казваше до мототехника се намира прави диагностики на предници,много е добър намира всичко проблемно а за гумите ако са си зимни какъв е проблема ако са летни ще летиш в завоите
Да но нали казват, че лятото се опичали, от асвалта
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Няма да държат така както са държали миналата година.Само това е други проблеми няма.Ако са напукани/нацепени от жегата/ мой съвет е не карай с тях.Иначе колегата те е насочил каде да отидеш.

- stambeto_rs
- кандидат ентусиаст
-
shengi написа:Няма да държат така както са държали миналата година.Само това е други проблеми няма.Ако са напукани/нацепени от жегата/ мой съвет е не карай с тях.Иначе колегата те е насочил каде да отидеш.
грайфера е в перфектно състояние и не са нацепени
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Може от рейката да е, може от тампона на макферсъна горе. А за гумите - караш и ако държат значи са ок. За мен това е най-добрия тест. Така с гледане и мислене дали стават или не не се стига до реална преценка. Тест драйв му е майката 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Зимната е с по мек каучук ако са летни ще станат като камък в студа и все едно си в каруца
иначе и аз карам с 2-ра употреба гуми не знам на колко години са даже ама пък са си зимни и съм като ютия в завоите 

Гумите щом си ги карал лятото ги отпиши да са добре зимата. Може и да се кара, но много внимателно и всичко ще е на късмет. Не очаквай от тази гума да е сигурна за зимата.
Колкото до проблема с предницата и хлопането и аз предплагам проблем в макферсоните, след като казваш са ти сменени другите неща по предницата.
Колкото до проблема с предницата и хлопането и аз предплагам проблем в макферсоните, след като казваш са ти сменени другите неща по предницата.
8 мнения
• Страница 1 от 1