Форумец ли е катастрофиралият
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Форумец ли е катастрофиралият
В събота към 14:30 докато се прибирах на около 40км от софия по посока пловдив се беше ударило едно е36, а една от гумите му беше в лявата лента в посока София

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Форумец ли е катастрофиралият
dopestar написа:В събота към 14:30 докато се прибирах на около 40км от софия по посока пловдив се беше ударило едно е36, а една от гумите му беше в лявата лента в посока София
защо непря да попиташ може и да нее от форума ама да е имал нужда от помощт

- dopestar
- ентусиаст
-
ми щото от неговата страна на платното вече спираха около 6 коли и даже един надзърташе през прозореца защото явно седалката до шофера не се отваряше, кофти е било защото колата е нямала еърбек.

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
А ти що не оказа помощ на човека, независимо дали е от форума

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- dopestar
- ентусиаст
-
ми както вече казах имаше доска хора там пък аз нямам наистина нищо с което да им помогна, ако съм им трябвал щяха да махнат аз минах достатъчно бавно а и не обичам да спирам като е пълно с хора щото се едно некъф клюкар ебати

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Нищо лично, но живеем в ебахти скапаната държава и манталитета на Българина е можеби най-скапания в целия свят. Какво точно значи ако им трябвах щаха да ми махнат... ами ако са имали нужда от още една ръка за да извадят затиснат човек или нещо подобно за теб ли ще мислят да махат или ще се мъчат да вадят човека. Разпалил съм се така защото http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 21&start=0
Последна промяна I.Voykov на 08 Май 2006, 19:53, променена общо 1 път

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
- I.Voykov
-
Извинявам се за повторената история....

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Гост
-
абе то онова е български манталитет а това какво е ?
що го нападате така пича че е решил да пише .. ми хайде да спрем сички коли и никои да не помага и там да се съберат 1000 хора за 20 мин и никои да не се движи .. има го и тоя момент нали ? .. имало е хора ще му помогнат няма нужда от излишена суматоха най много да пречат нищо повече ... разбирам че някои хора са помогнали някъде си .. други на друго место .. няма нужда от 1 случка да се праим на добрички .. се пак се знаем от доста време що за стока сме
що го нападате така пича че е решил да пише .. ми хайде да спрем сички коли и никои да не помага и там да се съберат 1000 хора за 20 мин и никои да не се движи .. има го и тоя момент нали ? .. имало е хора ще му помогнат няма нужда от излишена суматоха най много да пречат нищо повече ... разбирам че някои хора са помогнали някъде си .. други на друго место .. няма нужда от 1 случка да се праим на добрички .. се пак се знаем от доста време що за стока сме

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И аз мисля, че нападате човека неправилно. Дори да не е спрял, не е спрял от лошо чуство. Онези, които са спряли при катастрофата не са помагали особено нали...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
!!Asen_X написа:Махали са половин час преди да спрем ние.
не се учудвам ние като пътувахме към Калояново объркахме пътя в Пловдив спряхме до една бензиностанция едно от момчетата 10 минути се опитва да спре някой да попита накъде е пътя ще го згазят ама не спират страшни хора има ей направо нямам думи за манталитета на българина

- I.Voykov
-
Точно ти грам не ме познаваш и не ми давай оценки ако обичаш особено затова що за стока съм, и ако имаш да ми кажеш нещо следващия път ми го кажи като ме видиш на ЕКО а не 5 минути да се чудиш дали да ми кажеш кой си във форумаbam-bam написа:...

Относно мнението ми няма предвид да е спрял а да е спрял и да види с какво може да помогне а ако няма с какво тогава поживо поздраво ама той си ги е подминал....

Are you ///M enough ...?
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2