E38 740д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: E38 740д
rtzankov написа:Я някой колега с 40д да каже колко му харчи в града като подава по често,
и когато кара бавно ?! Аз с 30д под 12 не падам стигам до 14 ако се отпускам ...
На мен ми е интересно извън града също какво е положението

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Колега в разговор с мой приятел каза,че е гледал 740 д Hamann изпълнение в автокъща или (шоурум) Мегатрон.В София била на 13500 изглеждала визуално добре,ако те интересува да го разпитам по-подробно къде е мястото,че столицата на мен ми е много мътна.
Ами аз следващата седмица няма да съм в страната. По принцип се интересувам, да. Обаче това хаман изпълнение сигурно е някакво спортно окачване спойлери-мойлери, големи джанти и т.н. Пък на мен хич не ми се ще колата, която смятам да закупя да е с такъв вид. Искам да е максимално изчистена и с максимално добра возия (тоест никакви спортни окачвания и големи джанти). Та така де, аз принципно си имам кола и не съм зорлия. Като се върна ще си започна бавно да се оглеждам и т.н. Съвсем наскоро реших, че ми трябва е38 така, че като си попадна на "моята" кола ще я взема и в никакъв случай не смятам да избързвам. Въпреки това бих отишъл до тоя мегатрон, стига да знам къде е
.

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Колега аз сьшто мога да кажа че 730д почти по ништо не превьзхожда 740д просто тези които никога не са се качвали на този мотор нияма как да знаят за какво иде реч .Просто това варви много и извьн грацко разхода мое по малак от на 3.0д
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Добре де,а с тия две турбини какво е положението.Имало и някаква електроника с тях,която била скъпа.Продават ми в момента 740д но с проблем в електрониката на турбините.Оправя ли се лесно и какви пари горе долу ще ми трябват.
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
Електрониките на турбите до колкото знам не могат да се рециклират.Това е по думи на фирми които рециклират турбини ''Реал турбо'' , ''Турбо Хют'' и др. ... лично аз се съмнявам в това защото съм бил свидел няколко пъти на такива ''невъзможни неща'' да се превръщат в реалност.Цялата работа е да попаднеш на точния човек
, иначе отделно не се предлага на пазара.Предлага се цяла турбина около 3750 лв. за брой 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Дифашир написа:Електрониките на турбите до колкото знам не могат да се рециклират.Това е по думи на фирми които рециклират турбини ''Реал турбо'' , ''Турбо Хют'' и др. ... лично аз се съмнявам в това защото съм бил свидел няколко пъти на такива ''невъзможни неща'' да се превръщат в реалност.Цялата работа е да попаднеш на точния човек, иначе отделно не се предлага на пазара.Предлага се цяла турбина около 3750 лв. за брой
Ха как ме амбицира, дай малко повече инфо за тези "електроники" на ЛС

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Значи проблем в електрониката=на ново турбо,ужас.Благодаря колега за изчерпателния отговор.Дифашир написа:Електрониките на турбите до колкото знам не могат да се рециклират.Това е по думи на фирми които рециклират турбини ''Реал турбо'' , ''Турбо Хют'' и др. ... лично аз се съмнявам в това защото съм бил свидел няколко пъти на такива ''невъзможни неща'' да се превръщат в реалност.Цялата работа е да попаднеш на точния човек, иначе отделно не се предлага на пазара.Предлага се цяла турбина около 3750 лв. за брой
А за точния човек,ако му знаеш името и местонахождението пиши едно Л.С.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Ремонтира се без проблем : http://www.softelectronic.com/index.php ... Itemid=159
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
чак пък без проблем.... звънях им на тея момчета първоначално се позачуди,после посмънка и накрая каза,че по принцип е възможно,а цената около 150-200 лв. на бройка.Трябва да видят на какво прилича и тогават ще дадът точна цена.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Дифашир написа:чак пък без проблем.... звънях им на тея момчета първоначално се позачуди,после посмънка и накрая каза,че по принцип е възможно,а цената около 150-200 лв. на бройка.Трябва да видят на какво прилича и тогават ще дадът точна цена.
Представи си ,че се познавам с тях и че до сега каквото съм им занесъл което е "невъзможно за ремонт" ,в 90% от случаите съм си го взимал работещо

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
Ilko Ivanov написа:Дифашир написа:чак пък без проблем.... звънях им на тея момчета първоначално се позачуди,после посмънка и накрая каза,че по принцип е възможно,а цената около 150-200 лв. на бройка.Трябва да видят на какво прилича и тогават ще дадът точна цена.
Представи си ,че се познавам с тях и че до сега каквото съм им занесъл което е "невъзможно за ремонт" ,в 90% от случаите съм си го взимал работещо
.... то няма кой знае какво да си представям... незнам кой кого познава,а не ми е работа,може момчетата да ги бива и сугурно е така и няма нищо лошо,просто споделям, че човека доста се позачуди когато го попитах и цената е ориантировачна.На сайта също не видях да има отбелязано по темата конкретно.Например когато давам да рециклират нещо ми казват цената е от .... лв. до ..... лв. в зависимост от това колко елементи има за сменяне(което е нормално),а тук е ''около'' и то за елетроника.Имайки предвид тези неща както и,че турботата съответно и двигателя не са масови, ме навява на мисълта,че не са отремонтирали такива или поне малко на брой.Другото нещо което се опитвам да кажа е,че тази манипулация не би трябвало да е проблем за някой който е на ''ти'' с тези неща.Аз имам такъв познат и ми е правил доста неща. Не са му проблем,просто трябва да направи едно и после ги прави без да се чуди със ''вързани очи''.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
То по същия начин преди време бях влязъл в една одисея с кодинга на таблото - прецака се и до там. След 2-3 месеца имах едно пликче с новопрограмирани кодинги, с километрите, които пишеше преди на таблото, с моя ВИН на колата и всичко така както трябва да работи.
Сега всичко работи, но съм направил платката да е с цокъл за чип, така че и да сдаде багажа, вадя от пликчето и продължавам
Иначе един чип е 0.57лв с кодинга в Дару е 90лв
Сега всичко работи, но съм направил платката да е с цокъл за чип, така че и да сдаде багажа, вадя от пликчето и продължавам

Иначе един чип е 0.57лв с кодинга в Дару е 90лв

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Дифашир написа:
.... то няма кой знае какво да си представям... незнам кой кого познава,а не ми е работа,може момчетата да ги бива и сугурно е така и няма нищо лошо,просто споделям, че човека доста се позачуди когато го попитах и цената е ориантировачна.На сайта също не видях да има отбелязано по темата конкретно.Например когато давам да рециклират нещо ми казват цената е от .... лв. до ..... лв. в зависимост от това колко елементи има за сменяне(което е нормално),а тук е ''около'' и то за елетроника.Имайки предвид тези неща както и,че турботата съответно и двигателя не са масови, ме навява на мисълта,че не са отремонтирали такива или поне малко на брой.Другото нещо което се опитвам да кажа е,че тази манипулация не би трябвало да е проблем за някой който е на ''ти'' с тези неща.Аз имам такъв познат и ми е правил доста неща. Не са му проблем,просто трябва да направи едно и после ги прави без да се чуди със ''вързани очи''.
Има лесно .....Като не ти харесва това което са ти казали - не отиваш там,а при твоя човек

Дай му да се научи на твоите регулатори

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3