Интересна информация за навигационна система на БМВ Е39 цена

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
Мечтае да кара: BMW X5

Интересна информация за навигационна система на БМВ Е39 цена

Мнение от Karamanski_9191 » 17 Дек 2011, 21:17

Колеги пускам тази тема за запалените ценители на БМВ,но едно не ми е ясно дали навигацията която съм избрал става безпроблемно на всички Е39.
Ако някои е подобре запознат нека да напише своето мнение и да даде полезни савети на любителите и ценители а модела Е39 !

Навигационна система DYNAVIN цена:1100лв

Мултимедийна навигационна система DYNAVIN за директно вграждане в BMW 5-та серия е39 96-2004 година.

Мултимедийната навигационна система e с изключително богата функционалност и съвместимост с автомобила Ви.

LCD дисплей (800х480) разделителна способност.
FM/AM RDS радио тунер
GPS модул
Bluetooth съвместимост, връзка с телефон
I-POD съвместимост
TV тунер
3G интернет връзка
Управлението от мултифункционалния волан се запазва.

На мен неми е ясно на пример какво ще рече 3G интернет връзка и другото което не ми е ясно дали пасва саваршенно на мястото на орегиналния кастофон и дали отзад всички букси и гнезда стават.
Надявам се някои компетентен колега да помогне с информация !
Благодаря
e39prod_dynavin_lrg.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Интересна информация за навигационна система на БМВ Е39 цена

Мнение от gentata » 18 Дек 2011, 13:08

На кратко 3G интернета е пренос на данни посредством GSM мрежата като когато покритието е и 3G скоростта на пренос е по-висока. GSM Операторите предлагат разни планове на поносими цени за такъв интернет. А за останалото колегата ти е посочил темите в които са обсъждали DYNAVIN на дълго и на широко :yes:
:driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Karamanski_9191 » 18 Дек 2011, 13:46

Ок благодаря ви ! Аз наи вече се интересувам от това дали влиза перфектно,идеално добре в гнездото на орегиналния си касетофон(радио).И дали не се налага да се преправят и побалгаряват нещата при монтажа,дали не стои като чужда час ?
Запитването ми е специално за тази навигация която сам пуснал в тази тема.

:clap: :yes:
_MG_7062-2 copy copy.jpg
e39prod_dynavin_lrg.jpg
9191.jpg

Това е моята Е39 показвам снимките за да видите как ни е в момента радиото.
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 18 Дек 2011, 22:28

Ако ще се мяташ на динавин, по-добре вземи най-новия модел. Продава ги колега от форума.

http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e39a.php

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Karamanski_9191 » 18 Дек 2011, 23:18

spacepl написа:Ако ще се мяташ на динавин, по-добре вземи най-новия модел. Продава ги колега от форума.

http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e39a.php

А знаеш ли дали ще ми пасне перфектно на мястото на оригиналния радиокасетофон и на командата от волана ?
А и цена ако може да ми кажеш :)
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 19 Дек 2011, 0:53

Снимките на колата са много добри, но да беше пуснал една отзад, за да може ние да ти кажем дали точно ще стане Динавин-а..
Колега как ти дава сърце да дадеш за китайско изобретение 1100 лв, и то за вграждане в БМВ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 19 Дек 2011, 8:00

След като е правена за този модел тази навигация най-вероятно пасва, но ако ще давам 1100 лв. ще е по-добре за оригиналната навигация - това си е мое мнение. Единствения плюс, който може да има тази навигация спрямо оригиналната е, ако има цифров тунер, но никъде не прочетох да има такъв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Дек 2011, 9:41

Нищо интересно няма в тази информация колега. Това са стари неща с тия Dynavin-и. Аз не мисля, че си струват парите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Karamanski_9191 » 19 Дек 2011, 9:44

Благодаря за саветите колеги !
Някои има ли представа как изглежда оригиналната навигация някакви снимки ако може,защото мога да помисля за варянта за оригинална ако пасва и не е нужно да се приспособява и побалгарява и ако е до 1000 лв бих си взел оргинална.
Даите малко по подробна информация за оригиналната навигация за модела Е39 седан с мултифункционален волан произведена ми е 07.1996 г.
Благодаря ви колеги за точните разеснявания по вапроса за тези прослувути навигации !!!

:bgflag: :bgflag: :bgflag:
9191.jpg
DSC03430 (2).JPG
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 19 Дек 2011, 9:53

Ето как стои в Е39 viewtopic.php?f=46&t=261869

Моето мнение е, че ако колата няма оригинално навигация, Dynavin е перфектното решение. Колкото и да е хубава оригиналната, нито картите могат да се доближат до iGO, нито блутут-а работи като този на Dynavin-a, ако искаш да направиш нещо по звука на оригиналната, минимума средства са 1000лв, а китаеца си има извод за бас каса.
DVD-та, МР3-ки, извод за камера за задно виждане и останалите благинки няма да ги споменавам.

Оригинална навигация ще излезе двойно, че и тройно по-скъпо (като гледам си с малък борд) и няма да има и 10% от нещата които предлага динавина, да не говорим, че трябва да се раколачи цялата кола да се пускат кабели, за да стане както трябва

Лично аз, ако си купя Е39 без оригинална нави, въобще няма да се занимавам да монтирам оригиналната морално и физически остаряла навигация.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Karamanski_9191 » 19 Дек 2011, 15:39

mad_presley написа:Ето как стои в Е39 viewtopic.php?f=46&t=261869

Моето мнение е, че ако колата няма оригинално навигация, Dynavin е перфектното решение. Колкото и да е хубава оригиналната, нито картите могат да се доближат до iGO, нито блутут-а работи като този на Dynavin-a, ако искаш да направиш нещо по звука на оригиналната, минимума средства са 1000лв, а китаеца си има извод за бас каса.
DVD-та, МР3-ки, извод за камера за задно виждане и останалите благинки няма да ги споменавам.

Оригинална навигация ще излезе двойно, че и тройно по-скъпо (като гледам си с малък борд) и няма да има и 10% от нещата които предлага динавина, да не говорим, че трябва да се раколачи цялата кола да се пускат кабели, за да стане както трябва

Лично аз, ако си купя Е39 без оригинална нави, въобще няма да се занимавам да монтирам оригиналната морално и физически остаряла навигация.

Много ти благодаря колега за подробната информация,вече се обедих,че Dynavin е перфрктното решение в моя случеи и наи вероятно ще си закупя такава
Благодарен съм на всички колеги изразили мението си ! :yes:
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 19 Дек 2011, 19:22

mad_presley написа:Ето как стои в Е39 viewtopic.php?f=46&t=261869

Поддържам мнението на Преслав ,друго си е всичко в едно,диск,нави,блутуут че и камера :yes:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Интересна информация за навигационна система на БМВ Е39

Мнение от zAcK » 30 Ное 2012, 10:41

Привет,
Да попитам някой колега сложил ли е вече Dynavin на Е39 и какви са отзивите :lalala: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Назад към E39