"Поздравления"за Георги Пенчев!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Georgi написа:Виждам ,че и аз съм цитиран от колегата и искам да кажа,че за повечето участници не бяха ясни критериите за най-добър автомобил.Поне аз се досещах от цифрите които се пишеха .Далеч не изявявам претенции,но както и забелязах се оценяше оригиналноста на колите.В смисъл без външни намеси ,което си е абсолютно правилно.Тук искам да поздравя Машинката,който доста обективно оцени Ретро класа за мое учудване.
Колеги,бяха ви раздадени конкурсни листа,които бяхте сложили по колите си в очакване на журито

Георги Пенчев
Аз претенции нямам абсолютно никакви,да не говорим,че не разбрах даже кой е на първо място било то от алкохола
било от това,че победителите се цитираха по име и при Е34 човека на първо място го нямаше.
А иначе доста хора мислеха ,че самоделния тунинг прави колата им красива.
П.С.Не визирам никой,а казвам това което чувах разхождайки се между участниците.

А иначе доста хора мислеха ,че самоделния тунинг прави колата им красива.
П.С.Не визирам никой,а казвам това което чувах разхождайки се между участниците.
- Penchev
- Сватбаря
-
Да,ама на "петия елемент" колата е доста далеч от заводското изпълнение , като екстериор,колкото и да си я харесва ,просто с тази визия не е за такъв тип конкурс,нали
Аз лично харесах истински колата на Maverik ,който от вас състезаващите се я видя се надявам да си признае превъзходството над всички останали ,лошото бе ,че на излизане от София не си е затегнал капачката на маслото и беше оляла всичко и от това загуби точки
Тази кола беше свежа повече от всички останали
Георги Пенчев

Аз лично харесах истински колата на Maverik ,който от вас състезаващите се я видя се надявам да си признае превъзходството над всички останали ,лошото бе ,че на излизане от София не си е затегнал капачката на маслото и беше оляла всичко и от това загуби точки

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а я са кажи с какво 325-ца М-техник2 е по добра от мойта
като изключим собственика де 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- ///Явор
- Летящия холандец
-
нищо не се почва,бъди сигуренBMW lover написа:Айдееее , пак се почва

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Хайде някой да напише кой е на първо място защото вече не издържам

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
С риск за офф-топик-хайде някой да даде снимки на колата на петия елемент да видя за какво става въпрос......а ако дадете и снимка на колата, спечелила първо място...просто чудесно!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Penchev
- Сватбаря
-
В Асен са конкурсните листа и той може да каже,кой беше победителя в Е34
на мен ми е боза в главата
Някой да качи снимка на "петия елемент" на колата
Георги Пенчев

Някой да качи снимка на "петия елемент" на колата

Георги Пенчев
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Яворе недей да говориш празни приказки и да се опитваш да предизвикваш дразги като:
1. Ти изобщо не участва в конкурса!
2. Не беше адекватен и едва ли дори си спомняш какви ги приказва, камо ли да знаеш по какво оценявахме автомобилите!
3. Когато не знаеш по какви критерий се оценяваха автомобилите в конкурса изобщо недей да сравняваш твойта кола с тази на Андрей!
4. Ако смяташе че без предни решетки, липсващата лайсна от Мтехника на предния десен калник, тези джанти, неоригиналните стелки, потъмнениете задни стопове, неоригиналния волан, липсващите лайсни зад задните прозорци и капачката на резервоара, щеше да събереш повече точки от колата класирана на първо място защо отказа да участваш???
И не на последно място искам да те попитам ти спомняш ли си добре какво отговори предния ден когато някой те попита дали ще участваш в конкурса за Е30
Ако не помниш ще те подсетя, отговорът ти беше кратък точен и ясен: "Не ми е готова колата и няма смисъл да се излагам, като я направя ще участвам"
Айде обясни ми защо сега се опитваш да създаваш дразги като абсолютно нямаш никакво основание
Не смятам че е коректно точно по този начин да си запълваш свободното време и да си чешеш крастата!
В този конкурс се оценяват автомобилите по оригиналност и критерий който ако беше изявил желание да участваш и беше чак толкова заинтересован щеше дори да прочетеш конкурсния лист на който имаше всичко черно на бяло написано... а не да отговаряш:
- елате да ми оцените оная работа!
както и:
- ако до сега не сте яли бой май ви е време!
Повече не смятам да те цитирам!
Обеснявано е неведнъж! Повечето хора си бяха прочели конкурсните листа и бяха наясно какво и как се оценява!
Не забравяйте, че докато едни си пиха бирата и си взимаха психотропните вещества, други се трудиха за да има събор, незабравими мигове и преживявания и това трябва поне малко да ви накара да се замислите над това което пишете неоснователно преди да натиснете бутона "Прати"
С уважение: Дилян Пенчев
1. Ти изобщо не участва в конкурса!
2. Не беше адекватен и едва ли дори си спомняш какви ги приказва, камо ли да знаеш по какво оценявахме автомобилите!
3. Когато не знаеш по какви критерий се оценяваха автомобилите в конкурса изобщо недей да сравняваш твойта кола с тази на Андрей!
4. Ако смяташе че без предни решетки, липсващата лайсна от Мтехника на предния десен калник, тези джанти, неоригиналните стелки, потъмнениете задни стопове, неоригиналния волан, липсващите лайсни зад задните прозорци и капачката на резервоара, щеше да събереш повече точки от колата класирана на първо място защо отказа да участваш???
И не на последно място искам да те попитам ти спомняш ли си добре какво отговори предния ден когато някой те попита дали ще участваш в конкурса за Е30

Айде обясни ми защо сега се опитваш да създаваш дразги като абсолютно нямаш никакво основание

Не смятам че е коректно точно по този начин да си запълваш свободното време и да си чешеш крастата!
В този конкурс се оценяват автомобилите по оригиналност и критерий който ако беше изявил желание да участваш и беше чак толкова заинтересован щеше дори да прочетеш конкурсния лист на който имаше всичко черно на бяло написано... а не да отговаряш:
- елате да ми оцените оная работа!
както и:
- ако до сега не сте яли бой май ви е време!
Повече не смятам да те цитирам!
Обеснявано е неведнъж! Повечето хора си бяха прочели конкурсните листа и бяха наясно какво и как се оценява!
Не забравяйте, че докато едни си пиха бирата и си взимаха психотропните вещества, други се трудиха за да има събор, незабравими мигове и преживявания и това трябва поне малко да ви накара да се замислите над това което пишете неоснователно преди да натиснете бутона "Прати"
С уважение: Дилян Пенчев

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Penchev
- Сватбаря
-
Аз мисля ,че тая тема трябва да се заключи вече,защото усещам как побеснявам от наглоста на някои хора а винаги съм бил точен към всеки във всичко
'Щото догодина ако няма конкурси май ще има двойно по-голям рев ,а ???
Нека всички прочетат заключението на брат ми в по-горния пост,конкурсните листа и т.н. преди да говорят
Не желая да ставам мишена на "евтини" и безпочвени нападки от никого
Защото така както съм добър и неутрален мога да се променя ,колкото и да не ми се ще
Защото свестните хора в тоя форум още ги боли за липсата на някой хора ...
Георги Пенчев

Нека всички прочетат заключението на брат ми в по-горния пост,конкурсните листа и т.н. преди да говорят

Не желая да ставам мишена на "евтини" и безпочвени нападки от никого

Георги Пенчев
Penchev написа:Аз мисля ,че тая тема трябва да се заключи вече,защото усещам как побеснявам от наглоста на някои хора а винаги съм бил точен към всеки във всичко'Щото догодина ако няма конкурси май ще има двойно по-голям рев ,а ???
![]()
Нека всички прочетат заключението на брат ми в по-горния пост,конкурсните листа и т.н. преди да говорят![]()
![]()
![]()
Не желая да ставам мишена на "евтини" и безпочвени нападки от никогоЗащото така както съм добър и неутрален мога да се променя ,колкото и да не ми се ще
Защото свестните хора в тоя форум още ги боли за липсата на някой хора ...
Георги Пенчев
Пенчев, не се ядосвай и нерви за простотии. Хората тук, въпреки че някои те познаваме съвсем отскоро и бегло, те ценим и уважаваме достатъчно, за да допуснем да се обиждаш за глупости. Някои хора обичат да става джангър по форумите, други обичат да четат как предишните го правят, хич да не ти пука. Важното е да не се обиждаш за това, а дразгите и караниците бързо отшумяват. Поздрави от мен!
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4