Съвет за крушки на фарове??? Нещо добро
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Моята баласта е вързана за казанчето за чистачките с свинска опашка
Нема ядове даже се охлажда 

I'm slowly drifting

Вчера си купих за проба 1 крушка OSRAM Silverstar на невероятната цена от 15 лв от Шел при условие, че в Практикер са 25лв
. Светят малко по ярко от обикновените, почти незабележимо. Според мен не си заслужава инвестицията защото на всичко отгоре им дават живот 1/2 от този на обикновена крушка. В един форум четох, че ако дигнеш малко напрежението на крушката ефекта бил същия
В ЕКО имаше още по-прехвалените OSRAN
Night Breaker за 20тачка, но реших да не се набутвам.
Извода за мен е - ксенон па ако ще и афгански

В ЕКО имаше още по-прехвалените OSRAN

Извода за мен е - ксенон па ако ще и афгански

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
На мен скоро ми се наложи да сменявам крушки и установих, че едната е синя, а другата бяла.А светеха еднакво.Сега съм с Осрам и съм доволен.
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
не че нещо колега но този ксенон за 140 лв нещо не вдъхва много доверие.провери как са цените на нещо качествено и доказано ,и после сравни.аче аз глеадах но не си спомниам каде беше ама доста поскупо на hella,което мисла е отлично,та нзнам за тези по етините варианти как стоят нещата.предлагам тези които са си монтирали такива да споделят мнение за ефекта ,който се е получил или най-добре ако можеш сам да видиш на живо дет се вика ,кво е положението
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Osram Night Breaker
Ето как светеха надългите на предното ми бмв: http://www.youtube.com/watch?v=smWJ2xNh7dg

Ето как светеха надългите на предното ми бмв: http://www.youtube.com/watch?v=smWJ2xNh7dg
- Zaho
-
-
6efovete написа:колега изглеждат много добре. трябва да реша кое а взема. как са като цени тези крушки помниш ли
12.50лв. за крушка H1 (брат ми ги копува от накво магазинче в софия има ги навсякаде и казвам ти светят ненормално въобще не се чуди!)
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- Zaho
-
-
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: Съвет за крушки на фарове??? Нещо добро
Карам от известно време с osram night breaker H1 и съм много доволен. Халогените също са ми на Осрам а на дългите съм с филипс ама много рядко ми се налага да ги ползвам.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
Re:
Zaho написа:Osram Night Breaker![]()
+1 още за NB !!! От седмица съм с такива на късите и има ефект...По-добре от стандартната крушка, макар и да не е като ксенона...Купувах ги по около 15 лв.бройката...

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Съвет за крушки на фарове??? Нещо добро

Евтино и добро решение - фар лупа ЗКВ, Хелла в най-лошият случай Депо - на късите ксенон до 6000к няма значение дали си го купуваш за 50 или 250лв лично имам и двата варианта светят еднакво и досега вече трета година на колите на които са не са изгорели, препоръчвам ти евтин вариант, че да се набуташ 200 кинта за китайски ксенон ама по известен е все едно да си вземеш м-кова броня ама от стъклопласт. За дългите Осрам НайтБрейкър - крушката свети адски прилично и макар че я дават със скъсен живот ще издържи минимум 2-3 години поради това че рядко ще ги включваш.
П.С. и преди някой от гореизказалите се да започне да обяснява че халогенна крушка има същата осветеност като ксенон да гугълне по темата
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5