След БМВ Събор 2006

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 08 Май 2006, 13:31

Шуши написа: :evil: :evil: И чакахме 1ч да освободим стаята :evil:

Мойта стая беше готова чак в 17:30 но поне имаше шкафчета и маса
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Май 2006, 13:35

Шуши написа:
Nikolay1 написа:Как бе хотела беше доволен заедно с охраната, рецепционистката, барманчето във фоаето, господа полицаите и още нещо :mhihi:
Чановете рулзз :mhihi:

Е кое му беше доволното на хотела? В нашата стая имаше само 2 легла, нито нощно шкафче нито столове нищо :evil: :evil: И чакахме 1ч да освободим стаята :evil: Се едно сме някви престъпници, тая на рецепцията ни гледаше супер брутално :evil: Събора беше супер хотела беше ужасен :confused:

ако си дошъл в събота не се и съмнявам че са те гледали накриво...след наще изпълнения предишната вечер ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Май 2006, 13:38

///M Power написа:ако си дошъл в събота не се и съмнявам че са те гледали накриво...след наще изпълнения предишната вечер ;)

Омбре, я кажи кои са били вашите изпълнения? Какво си направил? :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 08 Май 2006, 13:44

X-citer написа:
///M Power написа:ако си дошъл в събота не се и съмнявам че са те гледали накриво...след наще изпълнения предишната вечер ;)

Омбре, я кажи кои са били вашите изпълнения? Какво си направил? :lol:

ааааааа, аз бях кротък....под нашите имам предвид на цялата група...пък твоите ти и сам си ги знаеш :mhihi: :mhihi:
- Mario Andretti

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Май 2006, 13:45

Хотела беше много тъп, ама не ми дремеше толкова. Мивката ми течеше, душа беше прецакан, от едното легло стърчаха някви железа... Но си изкарах весело аз :)
Изображение
Изображение

мада фака луда е и тая кака
Аватар

Мнение от MadMaya » 08 Май 2006, 14:46

///M Power написа:
Шуши написа:
Nikolay1 написа:Как бе хотела беше доволен заедно с охраната, рецепционистката, барманчето във фоаето, господа полицаите и още нещо :mhihi:

Е кое му беше доволното на хотела? В нашата стая имаше само 2 легла, нито нощно шкафче нито столове нищо :evil: :evil: И чакахме 1ч да освободим стаята :evil: Се едно сме някви престъпници, тая на рецепцията ни гледаше супер брутално :evil: Събора беше супер хотела беше ужасен :confused:

ако си дошъл в събота не се и съмнявам че са те гледали накриво...след наще изпълнения предишната вечер ;)

Ами да дойдохме в Събота, (аз съм жената на MadVanio). Това го пояснявам защото не съм дошъл :mhihi: Пред хотела имаше 2-ма от органите :mhihi: Изгледаха ни на криво, после на рецепцията няква марула ми взе личната карта :evil: Сигурна съм че ако си бяхме спали в колата щеше да ни е по комфортно от стаята :evil: Супер отврат :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил
Детайли за колата: 120D

Мнение от Evanko » 08 Май 2006, 15:19

Изгледаха ни на криво, после на рецепцията няква марула ми взе личната карта :evil:

"Марула ми взе личната карта" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
То имаше и две марули близначки :lol:
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 08 Май 2006, 16:02

Шуши написа:
///M Power написа:
Шуши написа:

Ами да дойдохме в Събота, (аз съм жената на MadVanio). Това го пояснявам защото не съм дошъл :mhihi: Пред хотела имаше 2-ма от органите :mhihi: Изгледаха ни на криво, после на рецепцията няква марула ми взе личната карта :evil: Сигурна съм че ако си бяхме спали в колата щеше да ни е по комфортно от стаята :evil: Супер отврат :!:

сори не знаех че си ти :D :D ...но само за пример ще ти кажа ,че който и да пристигнеше петък вечер пред хотела правеше бърнаут и цялата дружина викаше...през ноща същото...за пиянсите изцепки няма да споменавам...сега сетили се защо бяха там органите :mhihi:
- Mario Andretti

мада фака луда е и тая кака
Аватар

Мнение от MadMaya » 08 Май 2006, 16:10

///M Power написа:
Шуши написа:
///M Power написа:
Шуши написа:

сори не знаех че си ти :D :D ...но само за пример ще ти кажа ,че който и да пристигнеше петък вечер пред хотела правеше бърнаут и цялата дружина викаше...през ноща същото...за пиянсите изцепки няма да споменавам...сега сетили се защо бяха там органите :mhihi:

Милите толкова уплащено гледаха, а и аз знаех че е имало ексцесии така че не те ми бяха проблема :(

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 08 Май 2006, 16:39

Да а статуите на патиците пред входа били подложени на артилерийски обстрел с празни бутилки /не от безалкохолно/. За отношението сме си виновни ние. За ремонтите по стаите :uups: хотела да кажат.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 08 Май 2006, 16:42

Lucky написа:Да а статуите на патиците пред входа били подложени на артилерийски обстрел с празни бутилки /не от безалкохолно/. За отношението сме си виновни ние. За ремонтите по стаите :uups: хотела да кажат.

аз си забравих едни чорапи ама те така и така си миришеха и няма смиъсл да питам за тях.
А да питам поне някой има ли идея кои уби гугутката?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Май 2006, 16:46

Чудя ви се понякога много. През живота си съм счупил и изкъртил толкова много неща ама в тоя хотел ми беше кофти заради името на клубчето. Но мога да се забавлявам и без да руша, честно казано се смях доста и си изкарах чудесно, макар да не видях доста от вас, защото бях каше :)
Изображение
Изображение

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 08 Май 2006, 16:52

Събора беше супер или поне аз така си изкарах. Организацията беше на много високо ниво и наистина много мащабно мероприятие сътвориха организаторите и спонсорите
Благодаря на всички организатори и на тези които са допринесли с нещо за осъществяването му.
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

Потребител
Аватар

хей как сте фенове

Мнение от nu6i » 08 Май 2006, 21:25

здравейте, как сте аз съм един човек,който кара АУДИ и беше на БМВ събора всичко беше много добре поздравявам ви много се кефих въпреки, че с моята кола бях като агне сред вълци :mhihi: но много добре беше евала за събора пожелавам ви още повече фенове и още прекрасни събори като този. УСПЕХ ще помогна с квото мога! :driving:
nu6i

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Май 2006, 21:42

На тези които сътвориха този събор, искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, лично аз бях близо до повечето и знам какво напрежение изпитаха, колко се бореха, колко компромиси направиха, за да можем ние БМВ изродите да се кефиме, някой да се напият като говеда и да си покажат простотията и най-вече да ни съберат на едно място. Момчета още веднъж БЛАГОДАРЯ, продължавайте в същия дух и не се предавайте. Лошото минава, а доброто остава и продължава да крепи добрата идея.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия