След БМВ Събор 2006
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
След БМВ Събор 2006
Накратко - над 2000 присъстващи на пистата и над 100 автомобила в гонките и конкурсите. Една катастрофа, за щастие без сериозни последици. Това е сухата статистика, другото е въпрос на възприятия.
Най-напред искам да благодаря (още веднъж) на всички, които се включиха активно в организацията на това мероприятие! Въпреки леките пропуски в координацията между нас и взривоопасните на моменти емоци, моето лично мнение е, че направихме една страхотна организация. Няма да литна в облаците, не ме мислете
За нас събора имаше съвсем различно измерение (доста натоварващо и изтощително), но вярвам, че удовлетворението от това което се случи си е струвало! Мисля, че ме разбирате. Имаше какво да научим, убеден съм, че следващата година ще се справим по-добре!
Благодаря и на всички, които участваха или присъстваха като зрители на писта Дракон - вярвам, че са останали доволни и преситени от емоции, въпреки, че не успяхме да довършим програмата докрай заради дъжда. Уверявам ви, че ще направим всичко възможно да не ви разочароваме и занапред!
След всеки събор започват анализи и критики (обикновено похвалите са няколко дни), аз също вече отбелязах някои пропуски, но и попадения. Предстоят ни много разговори за събора, но в какъвто и контекст да са те, моля, не забравяйте, че хората, организирали Събор 2006 вложиха време, труд, средства и ентусиазъм, понякога загърбвайки служебни задължения и лични ангажименти. За нас единствената награда остава възторга в пулсиращите пропелерови сърца и адреналиновите погледи при поредния красив дрифт! Вярвам, че говоря от името на цялото ръководство на БМВ клуб България!
Най-напред искам да благодаря (още веднъж) на всички, които се включиха активно в организацията на това мероприятие! Въпреки леките пропуски в координацията между нас и взривоопасните на моменти емоци, моето лично мнение е, че направихме една страхотна организация. Няма да литна в облаците, не ме мислете

Благодаря и на всички, които участваха или присъстваха като зрители на писта Дракон - вярвам, че са останали доволни и преситени от емоции, въпреки, че не успяхме да довършим програмата докрай заради дъжда. Уверявам ви, че ще направим всичко възможно да не ви разочароваме и занапред!
След всеки събор започват анализи и критики (обикновено похвалите са няколко дни), аз също вече отбелязах някои пропуски, но и попадения. Предстоят ни много разговори за събора, но в какъвто и контекст да са те, моля, не забравяйте, че хората, организирали Събор 2006 вложиха време, труд, средства и ентусиазъм, понякога загърбвайки служебни задължения и лични ангажименти. За нас единствената награда остава възторга в пулсиращите пропелерови сърца и адреналиновите погледи при поредния красив дрифт! Вярвам, че говоря от името на цялото ръководство на БМВ клуб България!
Never mistake motion for action...
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
готини сте вие момчета имате подкрепата ми за каквото и да става въпрос.
когато попитах асен кои е началник в клуба и тои ми каза леон ,дълго мислих кои е този и става ли изобщо.
е опресних паметта си и вече знам.
леон точен си братле
когато попитах асен кои е началник в клуба и тои ми каза леон ,дълго мислих кои е този и става ли изобщо.
е опресних паметта си и вече знам.
леон точен си братле

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Как бе хотела беше доволен заедно с охраната, рецепционистката, барманчето във фоаето, господа полицаите и още нещо
Чановете рулзз

Чановете рулзз

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Nikolay1 написа:охраната, рецепционистката, барманчето във фоаето, господа полицаите и още нещо![]()
Аз се погрижих добре за тях

Както и за чичкото със модерния анцуг, дето цяла нощ и цяла сутрин се опитваше да направи забележка, но в отговор получаваше само : "На колееееннннееееее!!!!!!!" и "Абе ше си права квот си искам бе еееййййййй!!!!"

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе пичове, да имате един дрегер да ни услужите?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз вярвам ,че всички са останали доволни от шоуто и атмосферата на пистата,както и на тържественото награждаване в хотела
изобщо от събор 2006
Хем съм изтощен ,хем съм щастлив
Сърдечни благодарности на всички вас,за проявената съобразителност - втората вечер след тържеството,когато Илиянчо "Леон",апелира за сдържаност и добро поведение до съмване
Много здраве
Георги Пенчев

Хем съм изтощен ,хем съм щастлив

Много здраве

Георги Пенчев
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Верно бе
, вчера бях до колата към 24.00 часа и некви (маи колеги) дойдоха до буса с "красавиците" от РДВР пловдив и питат : юхуу, абе да ви питаме , имате ли дрегер
И те - "Не бе, за кво ти е"
"аааа, не бе само така си питаме"

И те - "Не бе, за кво ти е"

"аааа, не бе само така си питаме"

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Незнам от къде да започна
Настаняването беше забавното, на 3-тия етаж беше строителната площадка некви майстори само дето не ни помолиха да си замажеме стаята, но пък отвътре бяха на ниво стайте, аз бях много разочарован, че няма млади девоики които да предлагат леки услуги за желаещите демек срещо заплащане да правят разни неща
всеки хотел трябва да има такива:mhihi:
На някакви пичове им бяха дали дистанционно за друг телевизор и като се пробваха да го сменят им казали, че това имат и ако искат да го взимат, ако не искат да го връщат
на пръв поглед това са глупости, но точно тези неща ни размиваха всички и ни караха да се усмихваме постоянно...
Другото забавно което сега се сещам, единия асансиор не можеше да поеме повече от 2-ма човека и светваше лампата за претоварване.Чакаме си ние с Димо можеби 5 минути асансиора и изведнаж изнервените ни физиономии бяха заслепени от красотата на 2 ангела руси със сини очи - класиката
качихме се в аснсиора доволни защото сме с тях поне за малко па може и за много кой знае, обаче нема, той написа, че сме го претоварили, това беше най-тъжното ми излизане от асансиор до сега
Друго нещо забавно аз го разказах на някой от колегите..
След пистата тръгнахме защото заваля проливния и всички масово се изтегляха, ние излизаме обаче нема БМВ-та нема нищо само случаини автомобили и се прибират хората викам какво ще правиме... Виждаме 3 БМВ-та с С регистрации и сега ще караме след тях за да ни заведат до ходела, да ама аз по едно време зацепвам, че да ги питам на къде в същтност са тръгнали, питам ги и те ааа ама ние се прибираме към София, е браво на вас тогава, тоес браво на нас, че сме глупави и караме 20 минути.Викам сега започваме да обикаляме града и като видиме номера на некой БМВ караме след него па дано не е за ходел Родопи
Обикаляхме накрая видяхме няколко пича с такива коли и доволни караме след тях.Изпуснахме ги заради няколко светофара които ни хванаха и за да ги догоня карах в насрещтното понеже ми се налагаше да изпреварвам цяла колона иначе незнам на къде да карам ако не бяха те, карам си аз в насрещтоно светкам си с фарове на колите къси дълги, къси дълги и хората възпитани правена ни път
Вечерта изпих малко повече вдъхновихсе и викам Взимаи мой човек камерата ще се палят гумите на Цорсата, Той ме гледа така вика абе ти луд ли си тя неможе да отлепи камоли да ги запали, ОК айде да видиме
Излизаме на вън близо до хотела, ръчна, първа и колкото може по едно време бреи ма*а му д*еа пушак навсякъше, заклевам се, че това беше перфектно, имаше толкова много дим че бакшиша който беше тръгнал да ме изпреварва спря и изчака да се разсее, нищо не се виждаше, имаме го на видео там ще видим в действителност дали е толкова добро.Толкова бях угорчен, че нямам баварка
Сега малко сериозно !!!!!
беше много яко, ацки много ми хареса надявам се догодина да съм с БМВ и да сме още по-организирани, още по-луди и още по-добри
Перфектно беше и точно тези малките недоразумения и малките неща които правеша подвизаването ни там според мен допринесоха за купона и за тоталното разбиване
П.С
Не сам си го редактирал извинете ме, ако е зле текста малко съм изморен днес беше голям ден, голямо прибиране

Настаняването беше забавното, на 3-тия етаж беше строителната площадка некви майстори само дето не ни помолиха да си замажеме стаята, но пък отвътре бяха на ниво стайте, аз бях много разочарован, че няма млади девоики които да предлагат леки услуги за желаещите демек срещо заплащане да правят разни неща

На някакви пичове им бяха дали дистанционно за друг телевизор и като се пробваха да го сменят им казали, че това имат и ако искат да го взимат, ако не искат да го връщат

Другото забавно което сега се сещам, единия асансиор не можеше да поеме повече от 2-ма човека и светваше лампата за претоварване.Чакаме си ние с Димо можеби 5 минути асансиора и изведнаж изнервените ни физиономии бяха заслепени от красотата на 2 ангела руси със сини очи - класиката

качихме се в аснсиора доволни защото сме с тях поне за малко па може и за много кой знае, обаче нема, той написа, че сме го претоварили, това беше най-тъжното ми излизане от асансиор до сега

Друго нещо забавно аз го разказах на някой от колегите..
След пистата тръгнахме защото заваля проливния и всички масово се изтегляха, ние излизаме обаче нема БМВ-та нема нищо само случаини автомобили и се прибират хората викам какво ще правиме... Виждаме 3 БМВ-та с С регистрации и сега ще караме след тях за да ни заведат до ходела, да ама аз по едно време зацепвам, че да ги питам на къде в същтност са тръгнали, питам ги и те ааа ама ние се прибираме към София, е браво на вас тогава, тоес браво на нас, че сме глупави и караме 20 минути.Викам сега започваме да обикаляме града и като видиме номера на некой БМВ караме след него па дано не е за ходел Родопи

Вечерта изпих малко повече вдъхновихсе и викам Взимаи мой човек камерата ще се палят гумите на Цорсата, Той ме гледа така вика абе ти луд ли си тя неможе да отлепи камоли да ги запали, ОК айде да видиме

Излизаме на вън близо до хотела, ръчна, първа и колкото може по едно време бреи ма*а му д*еа пушак навсякъше, заклевам се, че това беше перфектно, имаше толкова много дим че бакшиша който беше тръгнал да ме изпреварва спря и изчака да се разсее, нищо не се виждаше, имаме го на видео там ще видим в действителност дали е толкова добро.Толкова бях угорчен, че нямам баварка

Сега малко сериозно !!!!!
беше много яко, ацки много ми хареса надявам се догодина да съм с БМВ и да сме още по-организирани, още по-луди и още по-добри

Перфектно беше и точно тези малките недоразумения и малките неща които правеша подвизаването ни там според мен допринесоха за купона и за тоталното разбиване

П.С
Не сам си го редактирал извинете ме, ако е зле текста малко съм изморен днес беше голям ден, голямо прибиране

Nikolay1 написа:Как бе хотела беше доволен заедно с охраната, рецепционистката, барманчето във фоаето, господа полицаите и още нещо![]()
Чановете рулзз
Е кое му беше доволното на хотела? В нашата стая имаше само 2 легла, нито нощно шкафче нито столове нищо

Благодаря на всички които по един или
друг начин направиха от този събор Събитие
в национален мащаб!
Знам че не е лесно едни да хвърчат а другите
да вършат глупости около тях, но искрено се
надявам всичко лошо да бъде простено и
да останат само приятните спомени от това
невероятно мероприятие!
Не искам да казвам имена защото най-малкото
съм далеч от организацията и незнам кой точно
е учатсвал, но то си пролича, кои наистина са
доблестни и точни мъже, хора на място!!!
Нека традицията продължи!!!
друг начин направиха от този събор Събитие
в национален мащаб!
Знам че не е лесно едни да хвърчат а другите
да вършат глупости около тях, но искрено се
надявам всичко лошо да бъде простено и
да останат само приятните спомени от това
невероятно мероприятие!
Не искам да казвам имена защото най-малкото
съм далеч от организацията и незнам кой точно
е учатсвал, но то си пролича, кои наистина са
доблестни и точни мъже, хора на място!!!
Нека традицията продължи!!!
Единственото определение, което ще дам за този Събор е "колосален"! Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички,
които са "виновни" за случването на това събитие. Тук думите ми, колкото и да са малко, просто свършват
и единственото, на което мога да се надявам е тази една година да се изпързаля по-бързо...от нормалното!
които са "виновни" за случването на това събитие. Тук думите ми, колкото и да са малко, просто свършват
и единственото, на което мога да се надявам е тази една година да се изпързаля по-бързо...от нормалното!

Driver's Racing Team
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4