Откъде да си купя
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Откъде да си купя
Тампони за задния мост на Е30-ката
каква марка
читав магазин където няма да са ментета и няма да са колкото в Дару и ще имат налични, че ми трябва за днеска
каква марка
читав магазин където няма да са ментета и няма да са колкото в Дару и ще имат налични, че ми трябва за днеска

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
купих си от Ауто+ SWAG - 31,55 бройката
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
Така и така темата ми се оказа безмислена, поне да споделя впечатления от резултата!
От 11:00 до 18:00 протече смяната, ама то щото и други неща правихме а и естествено, че имаше усложнения. Супер е сега!!! Преди това задницата се усещаше ужасно в дупките едно такова гадно чукане на метал в купето директно, а при потегляне и смяна на скорости беше някъв ужас. Сега е супер няма никакви такива паразитни шумове. Изобщо съветвам всички с Е30-ки (особено двойните стопове, че нещо годинките им натежават
) ако не са ги сменяли тея тампони да ги сменят просто колата се усеща по друг начин, щото мойта си беше точно КАРУЦА преди смяната!
От 11:00 до 18:00 протече смяната, ама то щото и други неща правихме а и естествено, че имаше усложнения. Супер е сега!!! Преди това задницата се усещаше ужасно в дупките едно такова гадно чукане на метал в купето директно, а при потегляне и смяна на скорости беше някъв ужас. Сега е супер няма никакви такива паразитни шумове. Изобщо съветвам всички с Е30-ки (особено двойните стопове, че нещо годинките им натежават

- b2
- старши ентусиаст
-
Сваля се задния мост.
Смяната е доста трудна работа. Не е да си го правиш пред блока и с квито инструменти имаш под ръка. Препоръчвам да отидеш на добър сервиз и да ти ги сменят културно, без мизерии.
М/у другото се оказа (колеги от форума казаха), че процедурата в ДаруКар е на доста приемлива цена (50-60лв) за труда. Така че най-добре там отиди!
После ще видиш каква е разликата

Смяната е доста трудна работа. Не е да си го правиш пред блока и с квито инструменти имаш под ръка. Препоръчвам да отидеш на добър сервиз и да ти ги сменят културно, без мизерии.
М/у другото се оказа (колеги от форума казаха), че процедурата в ДаруКар е на доста приемлива цена (50-60лв) за труда. Така че най-добре там отиди!
После ще видиш каква е разликата

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
b2 написа:Сваля се задния мост.
После ще видиш каква е разликата![]()
Това мен доста ме интересува, а в ДаруКар имат ли и тампони? Т.е. мога ли направо да им оставя колата, и да им кажа - дерзайте?

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Може - В Дару тампоните са по 60 лв бройката а труда им излиза около 60 лв... зависи от времето за което ти ги сменят!
При мен ги бяха сменили по-бързо и ми излезна около 160 лв цялата галимация!
Аз лично бих предпочел ако сменям тампони някъде то да е в Дару-Кар... нищо че не са и те много свестни
При мен ги бяха сменили по-бързо и ми излезна около 160 лв цялата галимация!
Аз лично бих предпочел ако сменям тампони някъде то да е в Дару-Кар... нищо че не са и те много свестни

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

9 мнения
• Страница 1 от 1