Впечатления

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Май 2006, 16:31

kal написа:Аз я видях въпросната ударена е36-ца по магистралата на входа за София, отпред верно беше бая крива но си пердашеше с 80 сигурно... Пилотираше и една черна е30-ка 318ис, много наточена ;)

Убеден ли си че е бола тя? :winky: Че се съмнявам да пердаши сколкото и да е било в предвид състоянието и :roll: Мисля че няма смисъл да раздухваме като гарги кой кво се е ударил и къде, станалото станало!

Отзивите ми за събора:
Беше нещо огромно, доста по мащабно от колкото си го представям, сигурен съм че изненада и организаторите и затова като че ли те не можаха да реагират съвсем адекватно, беше доста объркана програмата, която явно само те знаеха, но все пак се спрасвиха завидно добре, само дъжда който заваля накрая провали драга всички се разбягаха и така приключи представлението на пистата.
Хотела беше екстра, само дето още се строеше ма все пак и цената на стаите беше много достъпна за качеството което се предлагаше така че неможем да се оплачем, а колкото до ресторанта, другия път ша хода да готва аз че на тия готвачите им беха много зле, не с толкова с времето кокото с качеството ама айде.....
В заключение: Това ми е първия събор и мисля че премина повече от страхотно, преживяването беше незабравимо и очаквам с нетърпение следващият, а на организаторите мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за усилията които положихте за да се състои този събор!

П.С. Имаше една издънка с намирането на хотела ама ще я преглътнем :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 07 Май 2006, 16:50

Dimo чети внимателно, между твоето и моето мнение има друго, там човека обяснява с колко се е движела колата... и мисля че това не е раздухване, даже е похвално за колата, че в такова състояние може да си пердаши без проблем ;)

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 07 Май 2006, 17:20

На истина не е рздухване, важното в случая е че няма пострада ли :!: Такива неща се случват и са поправими :!:

Много грозно впечатлени ми направиха хора от публиката, които почнаха да пускат разни подигравателни лафове, мога да им кажа само че когато се осмелят някога да се пуснат на пистата тогава могат да коментират, щот от около 600 БМВ-та само около 30 се пуснаха, щот повечето ги е шубе или пък коментари "Аз така няма да си троша колата мен ме е жал" не ви е жал е страх!!!

Иначе момчетата от организацията се справиха повече от добре, то че недоволни ще има винаги то е ясно!!! Аз съм доволен !!! е почти де, мноо малко волната програма :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Май 2006, 18:15

АБЕ ЗАщО МИ СЕ Е НАДУЛ ЕЗИКА?
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Май 2006, 18:27

щото не се напи с нас ;) :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Май 2006, 18:48

kal написа:Dimo чети внимателно, между твоето и моето мнение има друго, там човека обяснява с колко се е движела колата... и мисля че това не е раздухване, даже е похвално за колата, че в такова състояние може да си пердаши без проблем ;)

Ок, радвам се че вече е в движение, дано скоро и всичко и е наред. А колкото до раздухването имам предвид всички, щот като саирджии наскачаха да видят кво станало и почнаха точно едни неприятни коментари както казва ge_a, та за да не се получи сега същото и тук мисля че е по добре да спрем да коментираме случката!
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 07 Май 2006, 18:54

Scott написа:щото не се напи с нас ;) :D
ма ти беше ли там :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Май 2006, 18:59

Явор написа:
Scott написа:щото не се напи с нас ;) :D
ма ти беше ли там :mhihi:
бях то нормално да не ме видиш,ти и Слона не го виде нали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар
Кара: 530 touring 850csi
Мечтае да кара: m5 E39

Мнение от fenero » 07 Май 2006, 23:37

мом4ета нали знаете че единствената причина да сме на събора е да се забавляваме. произшествия стават никой не е застрахован!!! Е 36 ТА БЕШЕ НА ПИСТАТА ЗА ШОУТО!!!! КОМЕНТАРИТЕ ВИ СА ОБИДНИ !!!! достатучно са ми ядовете и без някои да дава оценки кои е пиян и кой не!!! нали всички бяхте там гледахте и рукопляскахте а колата само аз ще си я правя!!!! а относно как сме се прибирали с каква скорост- това е ясно БМВ318 - 120км/ч с разбита предница феновете знаят.... и само в лявата лента... Аиде ще се видим на следващия събор марката е ясна модела?:))))
ако някой все още има нужда да коментира или пита нещо-о896296994 Фенеро- единствения който си прееба колата за шоуто!!!!!!!

П.С. Ако не вярвате питайте 318-IS-която ме ескортираше !!!
спален вагон

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 07 Май 2006, 23:41

[quote="fenero"][/quote]
Евала за това мнение колега ;)

Жалко,че изпуснах събора гледам всичко е било страшно,а следващата година дай боже с БМВ да дойда :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар
Кара: 530 touring 850csi
Мечтае да кара: m5 E39

Мнение от fenero » 07 Май 2006, 23:42

И се видя кои са читавите :!: :!: :!:

Специални благодарности на Sonny i Ati, за светкавичната помощ която оказаха!!!

И На Ge_a за ескорта до София, и че остана с мен до края с мен :!: :!: :!:

П.С. Приятел в нужда се познава :!: :!: :!:
спален вагон

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 07 Май 2006, 23:54

Сабора много ми хареса естествено как няма да ми хареса това беше първия сабор на който присъствам :roll: оценката ми е 6+ имаше много добро присъствие на стари легенди които аз обожавам е21 е23 е24 дори е28 много читави е30-ки даже май бяха повече от пичеловките :mhihi:
единственото нещо което не харесах или то май нямам право да харесвам че много автомобили читави който са способни да покажат много на пистата не излезнаха явно собствениците ги е жал или страх не знам но аз лично ако имах автомобил бих излезнах за шоу-то сичко беше супер сега остава да тръпнем в очакване до шести национален БМВ Събор :mhihi: пак ша мириши на изгоряла гума мани мани :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 08 Май 2006, 8:23

имам само една забележка... имаше няколко ОЛИГОФРЕНА които пиеха алкохол в колите си...
големи гъзари
браво
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 08 Май 2006, 8:38

|`oTuH написа:имам само една забележка... имаше няколко ОЛИГОФРЕНА които пиеха алкохол в колите си...
големи гъзари
браво

Според мен на калояново трябва да забранят и бирата.Все пак там могат да станат големи инциденти.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Май 2006, 1:08

|`oTuH написа:имам само една забележка... имаше няколко ОЛИГОФРЕНА които пиеха алкохол в колите си...
големи гъзари
браво

кой бе кой тея ... я ги кажи да го оплюем публично ... уж сме за каузата да не караме пияни а ко стаа ... добър пример даваме :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории