Проблем с пръскалките на чистачките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- _S0BIESKI_
- Потребител
-
- Кара: BMW e65 730d
- Мечтае да кара: BMW i8
Проблем с пръскалките на чистачките
От вчера колеги изведнъж взимаха пръскалките на чистачките да пръскат много леко се едно няма налягане
Какъв може да е възможния проблем колата е Bmw 525DA 2003г Благодаря, предварително
Какъв може да е възможния проблем колата е Bmw 525DA 2003г Благодаря, предварително
Re: Проблем с пръскалките на чистачките
По ръба на преден десен калник минава маркуча,точно до кутията на филтъра на купето,има снадка до буксата за подгряването........може би там изпуска налягането и омазва всичко със течност......др вариант е да изпуска от снадката межди маркуча и самото жигльорче,ако с времето се е разширила пластмасата.......общо взето,понижения дебит е породен от скъсан/изваден маркуч,запушени пръскалки,умираща помпичка........като за начало отвори предния капак и попрегледай наоколо какво се случва
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Като ти увисне шумоизолиращата кора над мотора ще разбереш
Тъкмо по лесно да ги стигаш маркучетата за дюзите
Досега не съм виждал е39, на което кората да не виси като долната устна на Силвестър Сталоун във филма ,,Роки''

Досега не съм виждал е39, на което кората да не виси като долната устна на Силвестър Сталоун във филма ,,Роки''
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Колега провери освен маркучхетата и самите пръскалки! Много често се отчупва варовик и запушва пръскалките. Вземи карфичка и я мушни в дупките напръскалките за да ги процхистиш. А инацхе виждаш ли някъде да мокри, да остава локвичка, така ще се ориентираш. Поздрави и успех!
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Имах съшият проблем преди 2 седмици. Една сутрин исках да пръсна вода за чистачките и моторчето си бръмчеше, замириса на течност за чистачки, но вода не тръгна. При мен проблема беше в маркучите от тройника до дюзите на капака ... толкова се бяха опекли, че от гумени бяха станали пластмасови и се кършеха само като ги пипнеш.
Така, че свали кората на капака (сваля се много лесно) и виж каква е хавата. Самите маркучета се сменят също лесно и се намират навсякъде.
При мен не виси
, но наистина на повечето е така увиснала на това място, понеже са сложили една кофа щипки по цялата кора, а точно там нито една. 

sadex5 написа:Досега не съм виждал е39, на което кората да не виси като долната устна на Силвестър Сталоун във филма ,,Роки''
При мен не виси

sadex5 написа:Досега не съм виждал е39, на което кората да не виси като долната устна на Силвестър Сталоун във филма ,,Роки''
Я си помисли пак Рокиии

Между другото,преди 2 седмици смених и двете пръскалки въпреки че мойте старите пръскаха безпроблемно....и трябва да кажа,че разликата е фрапираща

6 мнения
• Страница 1 от 1