Крушки Филипс Блувижън

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Крушки Филипс Блувижън

Мнение от Nasko_ » 13 Дек 2011, 21:23

Jang1r написа:Колега кой ти каза тази простотия,че НБ светел в цвета на ксенона :shock:

Ами, тези които ми ги продадоха в магазина :dunno:
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Дек 2011, 0:54

Nasko_ написа:Аз си взех Осрам NB, които уж имитирали ксенон. Да, ама не, не съм доволен, защото пак свети жълто на фона на ксенона. Още една неизгодна инвестиция.

Не бих нарекъл покупката на NB PLUS като неизгодна инвестиция... още повече, че всичките "имитиращи" ксенон крушки горят доста бързо, както и не светят достатъчно... не и като ксенон, не и като NB.

Ако си беше взел Cool Blue ULTRA, тогава щеше да имитираш хенон...

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 14 Дек 2011, 1:50

Mollov написа:
Nasko_ написа:Аз си взех Осрам NB, които уж имитирали ксенон. Да, ама не, не съм доволен, защото пак свети жълто на фона на ксенона. Още една неизгодна инвестиция.

Не бих нарекъл покупката на NB PLUS като неизгодна инвестиция... още повече, че всичките "имитиращи" ксенон крушки горят доста бързо, както и не светят достатъчно... не и като ксенон, не и като NB.

Колега, знаеш ли от опит крушките осрам куул блу какъв цвят светят-бяло или жълтеникаво/по мнение на продавачите от ауто+ светят с бял цвят/, че на халогените ми замина едната крушка, след опит да ми откраднат халогена и ми предстои смяна а не ми се ще халогените да ми светят в жълт цвят при положение, че на късите съм с ксенон 5000к

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 14 Дек 2011, 3:14

Mollov написа:

Да, всъщност жълтеят, когато застана срещу колата и ги сравнявам с ксенона, но мога да кажа, че докато карам на дълги, няма почти никаква разлика в светлината напред.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Дек 2011, 12:26

baitun написа:
Колега, знаеш ли от опит крушките осрам куул блу какъв цвят светят-бяло или жълтеникаво/по мнение на продавачите от ауто+ светят с бял цвят/, че на халогените ми замина едната крушка, след опит да ми откраднат халогена и ми предстои смяна а не ми се ще халогените да ми светят в жълт цвят при положение, че на късите съм с ксенон 5000к

Едва ли ще ти изравнят 5000К на хенон-а, но ще са много близо... Cool Blue Ultra са ги направили да са максимално близо до 5000К на хенон-а, като това е втората версия на Cool Blue и са малко по-бели от предишните... на фона на обикновени халогенни крушки може дори да ти засинеят, но на фона на 5000К хенон вероятно ще са почти като него като цвят...

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 14 Дек 2011, 17:24

Mollov написа:
baitun написа:

Едва ли ще ти изравнят 5000К на хенон-а, но ще са много близо... Cool Blue Ultra са ги направили да са максимално близо до 5000К на хенон-а, като това е втората версия на Co :yes: ol Blue и са малко по-бели от предишните... на фона на обикновени халогенни крушки може дори да ти засинеят, но на фона на 5000К хенон вероятно ще са почти като него като цвят...

Тези крушки слагам тогава до седмица и ще пиша за резултата. Мерси за инфото :yes:

Предишна

Назад към E36