парно-филтар
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
парно-филтар
здр колеги пак проблем пускам максимална скорост на парното моторчето се побърква но духа слабо понеже се запотяват стаклата ми доди на идея че е от филтара на купето търсих из форума каде се намира някои са писали малко зад касетофона някои са писали че тези модели са били без филтри колата е внос от италиа с климатроник италианска зглобка 318 седан 92 година някой ако знае нещо да ме насочи
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Re: парно-филтар
На мен ми се е случвало през последната година 2-3 пъти като, че ли същото нещо. Проблема се проявяваше с много слабо духане дори на 4 степен. Обаче веднага като я хванах, че не духа я гася. Паля втори път и почва да си духа както трябва. Може би има моторче, което да отваря клапа някаква за въздуха. Това както писах ми се е случвало няколко пъти, колата ми е като твоята m40b18 '92 година климатика с врътките. Успех с решаването на проблема!
Карам бавно! Стигам Бързо!
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Колеги аз знам че този филтър е под чистачките,но нека каже някой който е разглабял и знае точно къде е 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Разглобяваш жабката и в ляво,зад централната конзола се намира филтъра,завърташ едно като кранче и го дърпаш.Има много писано за него... 

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
viewtopic.php?t=46732&start=0 Седан
http://azazelbg.snimka.bg/automobiles/c ... 84.2199552 Компакт
Сменяй няма да съжаляваш. И аз бях се сблъскал със същия проблем, преди седмица го смених и вече всичко е перфектно. Просто не се замисляй ами сменяй, няма да съжаляваш. Лично за моя компакт струваше около 20 лв. за седан не знам колко е.
http://azazelbg.snimka.bg/automobiles/c ... 84.2199552 Компакт
Сменяй няма да съжаляваш. И аз бях се сблъскал със същия проблем, преди седмица го смених и вече всичко е перфектно. Просто не се замисляй ами сменяй, няма да съжаляваш. Лично за моя компакт струваше около 20 лв. за седан не знам колко е.
6 мнения
• Страница 1 от 1