Теглич е39 touring
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Теглич е39 touring
Здравейте колеги,
имам въпрос за теглич за e39 touring 98г . Някой от вас монтирал ли си е допълнително? Какъв теглич, с каква инсталация? Имате ли представа колко е нормалната цена за теглич + инсталация втора ръка например от англичанка?
Някой купувал ли си е от модерните "сваляеми", при които не се реже броня и не се променя външния вид на колата - например http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=uk&v=A98hjeqGuF8 ?
Поздрави,
Павел
имам въпрос за теглич за e39 touring 98г . Някой от вас монтирал ли си е допълнително? Какъв теглич, с каква инсталация? Имате ли представа колко е нормалната цена за теглич + инсталация втора ръка например от англичанка?
Някой купувал ли си е от модерните "сваляеми", при които не се реже броня и не се променя външния вид на колата - например http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=uk&v=A98hjeqGuF8 ?
Поздрави,
Павел
- Jeison
- Потребител
-
- Кара: петица
- Мечтае да кара: икс петица
Re: Теглич е39 touring
И мен живо ме интересува темата колега, надявам се някой да даде малко повече инфо.
На този свят има две неща, които са безкрайни - Вселената и глупостта на хората, но не съм сигурен за първото !
- ncage
- Потребител
-
- Кара: BMW 530DA '02
Здравейте колеги,
От известно време и аз се замислям на тази тема. Надявам се някой да има опит и да го сподели.
Благодарности предварително.
От известно време и аз се замислям на тази тема. Надявам се някой да има опит и да го сподели.
Благодарности предварително.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Голям кът са тея тегличи, но са много хубави... щрак има теглич - щрак няма
Наскоро продадох една 39ка комби с фабричен теглич и няколко човека идваха само за теглича, а дори един колега от форума (занимаващ се с 39ки на части) ме пита давам ли само основата и теглича
Наскоро продадох една 39ка комби с фабричен теглич и няколко човека идваха само за теглича, а дори един колега от форума (занимаващ се с 39ки на части) ме пита давам ли само основата и теглича

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Момчета, тегличът е производство на Вестфалия. Има два модела - с перманентно монтирана кука и такива с разглобяема. След това имате още две разновидности - за коли с ///М пакет и за такива без. И най-накрая - идват с два вида кабелен сноп - за коли до фейслифт и за такива след.
Да знаете, че дори и тези с разглобяема кука се реже малко капаче в бронята. От БМВ се купува и струва към 25лв.
Цени на тегличите за БГ не знам, но съм сигурен, че в София има представител на Вестфалия. Тук, в Англия, са около 250 лири...
Да знаете, че дори и тези с разглобяема кука се реже малко капаче в бронята. От БМВ се купува и струва към 25лв.
Цени на тегличите за БГ не знам, но съм сигурен, че в София има представител на Вестфалия. Тук, в Англия, са около 250 лири...
Power is Nothing Without Insanity
- Jeison
- Потребител
-
- Кара: петица
- Мечтае да кара: икс петица
Колеги, истината е че трябва да се търси кола на части с теглич. Аз намерих вече такава, демонтаж, монтаж, букса в букса и ето го резултата:

Трябва обаче освен теглича и окабеляването да се вземе и основата на бронята, във която се монтира теглича. При монтажа при мен, демонтирахме буферите на задната броня и в нея (без преправяне) поставихме новата основа, която се закрепва на мястото на буферите. Тази основа всъщност е доста солидна метална греда, която се намира по цялото протежение на бронята и ми вдъхва доста по-голямо доверие от буферите. Казвам това за да не съжалявате, че ще демонтитаре буферите.
Надявам се съм бил полезен!
Трябва обаче освен теглича и окабеляването да се вземе и основата на бронята, във която се монтира теглича. При монтажа при мен, демонтирахме буферите на задната броня и в нея (без преправяне) поставихме новата основа, която се закрепва на мястото на буферите. Тази основа всъщност е доста солидна метална греда, която се намира по цялото протежение на бронята и ми вдъхва доста по-голямо доверие от буферите. Казвам това за да не съжалявате, че ще демонтитаре буферите.
Надявам се съм бил полезен!
На този свят има две неща, които са безкрайни - Вселената и глупостта на хората, но не съм сигурен за първото !
колеги,аз купих колата (523 и седан,98)си със по горе споменатите разглобяем,или сваляем теглич,но за мое съжаление сваляемата част я няма-топката.всичко друго си е на колата,букси,капаче на бронята.някой ако знае от къде мога да си я купя ? благодаря предварително!
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
takshara написа:колеги,аз купих колата (523 и седан,98)си със по горе споменатите разглобяем,или сваляем теглич,но за мое съжаление сваляемата част я няма-топката.всичко друго си е на колата,букси,капаче на бронята.някой ако знае от къде мога да си я купя ? благодаря предварително!
Westphalia със сигурност имат представител в България...
Power is Nothing Without Insanity
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Аз имам един страничен въпрос, но свързан с тегличи все пак. Какво породи този внезапен и огромен интерес към тегличи у вас?
П.П.: Едно приятелче дето кара мотори каза: "Това 525д е голям катър и не мога да не му сложа теглич, за да си карам моторите с него."
Та него го разбирам защо му е... 
П.П.: Едно приятелче дето кара мотори каза: "Това 525д е голям катър и не мога да не му сложа теглич, за да си карам моторите с него."
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
turbo написа:Аз имам един страничен въпрос, но свързан с тегличи все пак. Какво породи този внезапен и огромен интерес към тегличи у вас?
П.П.: Едно приятелче дето кара мотори каза: "Това 525д е голям катър и не мога да не му сложа теглич, за да си карам моторите с него."Та него го разбирам защо му е...
Точно поради същата причина
- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
Здравейте колеги
имам такъм разглобяем теглич за комби
комплект с кука, основа, стойка за куката в багажника, ключе за заключвате, инсталация 200лв
0897864290
0895414021-вивателски е
0887008649
имам такъм разглобяем теглич за комби
комплект с кука, основа, стойка за куката в багажника, ключе за заключвате, инсталация 200лв
0897864290
0895414021-вивателски е
0887008649
11 мнения
• Страница 1 от 1