Проблем с ъпгрейд на лентов кабел...?!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Проблем с ъпгрейд на лентов кабел...?!?
Колеги ползвах доста търсачката но нищо писано по темата не намирам.Някой играл ли си е да сменя лентовия кабел с фейсов такъв на тдс?
Проблема ми е следния,след подмяната на гредата и лентовия кабел и след малко пренареждане на пинове подкарах всичко с изключение на единя от двата мигача
.Просто на лостчето на мигачите и борд компютъра имам единствено 4-ри пина,а на инсталацията ми са 6
Изглежда новия лост дава една команда за ляв и десен мигач а към инсталацията имам отделни кабели.Дали ще намеря с търсене лостче с повече пинове или е мисия невъзможна
.......или какво друго може да се направи за да се подкара като хората?
Проблема ми е следния,след подмяната на гредата и лентовия кабел и след малко пренареждане на пинове подкарах всичко с изключение на единя от двата мигача
Изглежда новия лост дава една команда за ляв и десен мигач а към инсталацията имам отделни кабели.Дали ще намеря с търсене лостче с повече пинове или е мисия невъзможна
.......или какво друго може да се направи за да се подкара като хората?- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с ъпгрейд на лентов кабел...?!?
Възстновяваш инсталацията по старому и се заигрваш по-сериозно с NCS-expert-а .
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Понеже и помен си нямам от този NCS-expert си мислех да ровя за лостче с повече пинове иначе не виждах вариант да стане от моята инсталация със 6 на лост с 4 кабелчета
Остава и да намеря някой който може да ми го направи цялото това упражнение,лично ти в Добрич си ми малко далеч за момента иначе към теб щях да се обърна
Тук е момента и да вметна,че и LCM-a искам да подменя,дали пък сега няма да е най-подходящия момент 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Лостче с 6 пина фейслифтово ........ Трудно ще ти е ,защото такова няма
Сменяш ЛЦМ-а,кодираш го за твоята кола и после с НЦС- а се променя един ред в ЛЦМ-а който е за лостчето и всичко тръгва.
Сменяш ЛЦМ-а,кодираш го за твоята кола и после с НЦС- а се променя един ред в ЛЦМ-а който е за лостчето и всичко тръгва.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Ilko Ivanov написа:Лостче с 6 пина фейслифтово ........ Трудно ще ти е ,защото такова няма![]()
След като си запознат и мога да се допитам,поне и за следващото притеснение което ме мъчеше
ко правя с двата излишни,или там няма шанс да я подкарам възглавницата?п.п.Преди да си намеря майстор за решаването на проблема реших да побългаря малко и след съсипването на 2-3 лостчета стигнах до този временен вариант (оказа се възможен,даже и мигачите се връщат)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
5 мнения
• Страница 1 от 1