Въпрос относно рейка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос относно рейка

Мнение от bobbyblabby » 07 Дек 2011, 19:20

Колеги, относно тази тема viewtopic.php?f=8&t=127046&start=15 някой наскоро извършвал ли е тази процедура ? Интересно ми е, ако все пак развия този болт дали там няма да има хидравлично масло (т.е. този болт не е ли част от която по принцип си има хидравлично масло? питам защото има О-пръстени на буталото, а те по принцип служат за оплътнение) ? Наред ли ще бъде всичко , ако натъпкам с грес ? И евентуално след като реша отново да го завия обратно - ако не ми бъдат вдигнати гумите на крик , ок ли е по този начин да натягам ? ... П.П. Като цяло осезаеми и видими проблеми с рейката нямам, не ми тече от никъде, но ми се струва че е леко тежичък волана и затова се надъхвам да извърша подобната процедура

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Re: Въпрос относно рейка

Мнение от Jorjinio » 10 Дек 2011, 0:42

Мое мнение е,че по-добре не си прави експерименти щом нямаш проблеми,че тея рейки не са толкова прости колкото изглеждат
;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobbyblabby » 11 Дек 2011, 21:26

Така и реших последно да подходя по въпроса ми с рейката

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 22 Дек 2011, 6:51

bobbyblabby написа:Така и реших последно да подходя по въпроса ми с рейката

Колега, темата за рейката сьм я изчел и всичко е описано ясно! Не мога да разбера защо пускаш нова тема, а не се допита там,въпреки че хората са ти качили и снимки!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobbyblabby » 25 Дек 2011, 2:50

Защото колега, наистина си мисля че е възможно да има масло там... и най-вече защото рейката ми се различава от тази посочената в темата... Допитвам се до хора, сигурни в това, които евентуално ще потвърдят , че там няма масло и от там нататък да бъда по-спокоен да извърша процедурата. Ще дам реален пример > има толкова много хора , които се бъркат за толкова много неща - не е ли възможно и тук да няма такава грешка... ОК за тази рейка при положение, че е разглобена - ясно е че там няма масло, но моята е различна . Най-добре да спра да питам и да давам мнения... :paranoid:

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 25 Дек 2011, 3:33

bobbyblabby написа:Защото колега, наистина си мисля че е възможно да има масло там... и най-вече защото рейката ми се различава от тази посочената в темата... Допитвам се до хора, сигурни в това, които евентуално ще потвърдят , че там няма масло и от там нататък да бъда по-спокоен да извърша процедурата. Ще дам реален пример > има толкова много хора , които се бъркат за толкова много неща - не е ли възможно и тук да няма такава грешка... ОК за тази рейка при положение, че е разглобена - ясно е че там няма масло, но моята е различна . Най-добре да спра да питам и да давам мнения... :paranoid:

Прави каквото искаш,колата си е твоя...... :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 25 Дек 2011, 10:55

не пипаи че после си на маистор

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 25 Дек 2011, 15:00

kokoko написа:не пипаи че после си на маистор

От кьди пьк си толкова сигурен и ти....моята как не отиде на майстор, след тази процедура... Аман от разбирачи...... :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Мнение от Jorjinio » 26 Дек 2011, 19:28

iliew написа:
kokoko написа:не пипаи че после си на маистор

От кьди пьк си толкова сигурен и ти....моята как не отиде на майстор, след тази процедура... Аман от разбирачи...... :kuku:

ти и ти спадаш в тва число... как може да свавниш себеси с някои съвсем различен от тебе и да си сигурен в неговите умения... не опреквай човека че пита да се застрахова просто не обича да рискува ако няма да му помогнеш поне не му пречи с безмислени коментари(с цел да се изтъкнем колко сме над някои друг)
;)

Назад към E36