Покупка на 325i
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			29 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- gavaliogov
- Потребител
- 

- Кара: E30 325i;Opel corsa c20xe
Покупка на 325i
Колеги нов  съм в света на BMW и искам да попитам,решил съм да си купя едно е30 325 незнам как му се води двигателя м20м25 сигорно,та въпроса ми е да ли са читави тези мотори  
защото от OPEL минавам на BMW и неим знам болните места.Благодаря предварително.

защото от OPEL минавам на BMW и неим знам болните места.Благодаря предварително.
- Ascendancy
- 

- 

- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Re: Покупка на 325i
Болното им място е като почнеш много да се юркаш на десния педал и започнеш да ги гледаш през страничните огледала   Здрави мотори са, че и повече... само бензин ли е ? Дай повече инфо за колата
  Здрави мотори са, че и повече... само бензин ли е ? Дай повече инфо за колата

Здрави мотори са, че и повече... само бензин ли е ? Дай повече инфо за колата
  Здрави мотори са, че и повече... само бензин ли е ? Дай повече инфо за колата- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
- 

Двигателя се води M20B25 - 170 коня. Много здрав мотор.. 
П.С: Дай повече информация за колата.

П.С: Дай повече информация за колата.

- gavaliogov
- Потребител
- 

Да само на бензин е с 4 врати с ел.огледала,ел.люк,бордови компютър,лети джанти.89 година с тройния стоп.фаровете са черни само няма вежда над тях и за това ще си тарся,че е по красиво с вежда според мен 

- Торук Макто
- 

- 

Веждата над фара е важна.
Я пусни снимки на лъскачката, да оплакнем дзъркели.
			Я пусни снимки на лъскачката, да оплакнем дзъркели.

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"
- jackass3D
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e91
- Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
- Детайли за колата: Много хубави :)
Е чи а дано, и добре дошъл. И от мен за мотора ; е здравичък е има ресурс и държи на бой   
  образно казано. и успех в покупката. И да дай някои снимка.

Кое е здраво бре?Здрави са били на времето.Сега почти всичко е скрап дето не си знае километрите и годините.Мернете компресията преди купуване дали е останал вятър в тия цилиндри.Гледай много за ръжда,че мотор се прави ма купе трудно.А обслужването няма да е като на опел от сега ти казвам.Е30 не е евтин автомобил.Евтин е на фона на новите бмвта в някои аспекти,но като цяло си иска неговото.Като всеки автомобил разбира се само дето този модел не е като другите.
Иначе ако намериш читав автомобил ще си доволен ако се грижиш за него.Тогава и той ще се грижи за усмивката на лицето ти.

Иначе ако намериш читав автомобил ще си доволен ако се грижиш за него.Тогава и той ще се грижи за усмивката на лицето ти.
- Master™
- младши ентусиаст
- 

- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
вземай брат ...в сравнение с туй на квото си бил ....това щи се стори ебаси здравата ракета  

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз кат ви знам хАвтомобилите,незнам кви ценни идеи му давате на човека 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bigmurzi
- драфтаджия
- 

- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
много храна много нещо!караш,друг вариант да рабереш няма!като я вземеш термостати, водни помпи, антифриз, масла и филтри и газ. Това в случай, че си доволен от возенето деslatanic написа:Кое е здраво бре?Здрави са били на времето.Сега почти всичко е скрап дето не си знае километрите и годините.Мернете компресията преди купуване дали е останал вятър в тия цилиндри.Гледай много за ръжда,че мотор се прави ма купе трудно.А обслужването няма да е като на опел от сега ти казвам.Е30 не е евтин автомобил.Евтин е на фона на новите бмвта в някои аспекти,но като цяло си иска неговото.Като всеки автомобил разбира се само дето този модел не е като другите.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ^Joreto
- серсемин
- 

- Кара: BMW F30 340xi
Обърни внимание на купето!  Че повечето са се олекотили сами с времето   Ако няма изгнило/ръжди...  и е стегната, си струва 325-цата
  Ако няма изгнило/ръжди...  и е стегната, си струва 325-цата   м20б25 е читав мотор и носи на бой, както казва колегата по-горе...
  м20б25 е читав мотор и носи на бой, както казва колегата по-горе...   Като всяка стара кола, от време на време се обажда нещо.. ако си мераклия и имаш нерви да се занимаваш ОК
 Като всяка стара кола, от време на време се обажда нещо.. ако си мераклия и имаш нерви да се занимаваш ОК   Но ако си мислиш, че ще вземеш читава е30-ка и просто ще сипваш бензин и ще караш...
  Но ако си мислиш, че ще вземеш читава е30-ка и просто ще сипваш бензин и ще караш...  

Ако няма изгнило/ръжди...  и е стегната, си струва 325-цата
  Ако няма изгнило/ръжди...  и е стегната, си струва 325-цата   м20б25 е читав мотор и носи на бой, както казва колегата по-горе...
  м20б25 е читав мотор и носи на бой, както казва колегата по-горе...   Като всяка стара кола, от време на време се обажда нещо.. ако си мераклия и имаш нерви да се занимаваш ОК
 Като всяка стара кола, от време на време се обажда нещо.. ако си мераклия и имаш нерви да се занимаваш ОК   Но ако си мислиш, че ще вземеш читава е30-ка и просто ще сипваш бензин и ще караш...
  Но ако си мислиш, че ще вземеш читава е30-ка и просто ще сипваш бензин и ще караш...  
- Excentrik
- Потребител
- 

- Кара: e30!
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30
А така всяка кучка да си знае молл-а ! хахаха Преслушай мотора първо дали тропа виж компресията пробвай го като е студен как пали и като загрее . Иначе са суууупер здрави мотори да...

- gavaliogov
- Потребител
- 

Благодяря на всички за отзивите,на колегата Master искам да кажа ,4е опела също е здрав автомобил ,е зависи кои двигател и кои модел но аз сам имал и имам само двигатели с по 150кс и нагоре и сам доволен.Взимам си BMW защото ми омразна с тези 402м и искам да се науча да гледам завоя през страничните прозорци  .Снимки ще кача като го снимам
 .Снимки ще кача като го снимам

.Снимки ще кача като го снимам
 .Снимки ще кача като го снимам- staisa
- младши ентусиаст
- 

- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Колега аз карах 3 години опел,реших да сменя колата ,много харесвах сегашната ми кола БМВ е30 кабрио 325 една година само я гледах без дори да се кача , но след ката се качих разбрах ,че това е колата е БМВ 30 ,няма такава тръпка и вече 5 години си я карам и наливам в нея с кеф и ще продължавам, за това взимай и не мисли. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/91/7fb41a5ce168c491.JPG[img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/91/7fb41a5ce168c491.JPG[img]- Торук Макто
- 

- 

bigmurzi написа:много храна много нещо!караш,друг вариант да рабереш няма!като я вземеш термостати, водни помпи, антифриз, масла и филтри и газ. Това в случай, че си доволен от возенето де
+ ремъжи, ролки, дискове, накладки, сп. течност, масла ск. кутия, диф хидравлика, а после кат покара ще трябва да подпука и окачването и ходовата част, че и там всичко отдавна е станало мармалад най-вероятно.

slatanic написа:...
Поет с тръбен ключ в ръката...

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
			29 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2