пак тресе при спиране...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

пак тресе при спиране...

Мнение от AQUILA1001 » 07 Дек 2011, 23:14

Колеги,
моля за малко помощ:
Значи, купих колата Е39 520 I, след като Я взех имаше едно тресене при спиране - смених дисковете(сложих Циберман от Авто плюс), нови накладки Текстар, маншони, биалетки, тампони и носачи и ремонт на рейка. Днес си взех колата и пак при спиране има тресене, проверени са джантите и са балансирани. Дайте съвет защото дадох камара пари и нищо :kuku:
AQUILA1001

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525i

Re: пак тресе при спиране...

Мнение от ivo86 » 08 Дек 2011, 14:50

Здрасти колега....спокойно аз минах по този път. Дадох една торба пари и накрая нищо.. виж две теми по надолу е мойта тема за почти като твоят проблем.
п.с Оправих си проблема просто като зазимих колата в паркинга и си карам Астричката,която нито тресе нито нищо. Да знаеп много съм доволен,че имам БМВ,а дори и не мога да му се радвам.Затова решенито просто се качих на старата ми кола и си карам нея....

Но все пак не губи надежда...можеш да дадеш още пари на вятъра и всеки да ти казва от това сигурен съм. След като дадеш малко над 2к...почваш да се замисляш абе ....аз да не съм луд да давам толкова пари за това желязо или по точно да сменяш части които не са за смяна..Много е приятно... :)

Все пак опитай с мойта тема. Там има неща който съм изредил може да минеш и през този път. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 08 Дек 2011, 15:06

Отивай при някой който разбира от БМВ,или в някой официален представител да ти направят преглед на ходовата част

mod edit
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 39
Мечтае да кара: E 39 M-POWER

Мнение от RED EYES_666 » 08 Дек 2011, 19:01

:yes:

Колега,
AQUILA1001 разрови се из форума има 3-4 места в София където се занимават само с БМВ да ти оправят колицата
Успех !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 е70 4.0d
Мечтае да кара: Валяк

Мнение от Niko88 » 08 Дек 2011, 20:30

Провери си тампоните на предните амортисьори...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 540ia

Мнение от Jikata » 08 Дек 2011, 20:47

колеги какво ви става , какви ви става , какви са тези изказвания, какво значение имама колко пари си си взел колата, на баща ми колата преди 2-3 години я взехме за 30 хил . лева с акциза и в момента има сащия проблем и не можем да го решим , моята си я взех за 19 хил. миналата година и го няма този проблем.
според мене администраторите трябва да корегират такива глупави (според мене) изказвания , защото този форум не е само за хора които си купуват скапи коли, а за хората ,които харесват марката и имат някакви проблеми.
айде честит празник на хората които го празнуват и наздраве на всички

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Дек 2011, 20:58

смени хебела на 40ката...а до колегата с по горното изказване ... с тея части дет се търсят от магазина по левче и с по един сменен хамортисъор 5та употреба е просто смешно........
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 08 Дек 2011, 21:03

AQUILA1001 написа:Колеги,
моля за малко помощ:
Значи, купих колата Е39 520 I, след като Я взех имаше едно тресене при спиране - смених дисковете(сложих Циберман от Авто плюс), нови накладки Текстар, маншони, биалетки, тампони и носачи и ремонт на рейка. Днес си взех колата и пак при спиране има тресене, проверени са джантите и са балансирани. Дайте съвет защото дадох камара пари и нищо :kuku:

Ako всичко дотук е наред може би пропускаш главините и лагерите ,по принцип са здрави но всяко правило има изключения
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 08 Дек 2011, 22:20

Колеги, ще помоля да не ме карате да заключвам теми на нуждаещ се от помощ колега. Придържайте се към конкретния въпрос и без излишни дразги!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от AQUILA1001 » 08 Дек 2011, 23:41

Здравейте колеги,
оказаха се пак спирачните дискове. Явно Циберман от Автоплюс е като спирачен диск от кварталното магазинче :banghead:
AQUILA1001

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uBaH » 09 Дек 2011, 10:37

Да разбираме ли, че си ги сменил отново и ако да, то с какви?

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 09 Дек 2011, 13:16

Оня ден звънях в дару и за 30-ката излиза горе-доло по 133-лева на диск и мисля че цената е перфектна!
Аз досега смених 3-чифта дискове като почнем от Евро,Ауто минус и последните от един приятел дето има магазин и уж били перфектни! Е да ама нищо не става!!! Взимайте оригинални цената им е добра и е колкото ментето! Аз ще сложа такива и мисля че ще си реша проблема защото с т'ва тресене не е работа.... :banghead: :yes:

П.П И да ги престържете пак нищо не става!!! ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

Мнение от shneider » 10 Дек 2011, 18:21

boksioraE39 написа:Оня ден звънях в дару и за 30-ката излиза горе-доло по 133-лева на диск и мисля че цената е перфектна!
Аз досега смених 3-чифта дискове като почнем от Евро,Ауто минус и последните от един приятел дето има магазин и уж били перфектни! Е да ама нищо не става!!! Взимайте оригинални цената им е добра и е колкото ментето! Аз ще сложа такива и мисля че ще си реша проблема защото с т'ва тресене не е работа.... :banghead: :yes:

П.П И да ги престържете пак нищо не става!!! ;)

:yes: Само след като сложих оригинални на BMW си решава проблема, ако разбира се същия идва от дисковете. Убедих се че всичко друго по магазините е ментета след 3 сменени чифта "известни" марки...Има писано по въпроса много.

Назад към E39