даите малко инфо
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
даите малко инфо
Искам да махна М40 и да сложа 6-так от 320-ка примерно.Проблем с двигателя нямам никакъв,но искам да е с повече цилиндри.Та вапроса ми е какво и колко работи трябва да променя?
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Според мен най големия ти проблем ще е с електрониката, тъй като ще ти трябва такава за шестак(друго компютърче и не борд, барабар с тъблото), не ми се мисли за кво разколачване иде реч и слагането на нова такава 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- niko_first
- младши ентусиаст
-
колега и аз го имам тоя проблем
хем ме кефи колата , хем искам да върви малко повечко
а за м42 замислял ли си се

а за м42 замислял ли си се

само гасссс на ИС-ката
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Я не го плашете момчето бре!сваляи го тоя мотор и повличаи м20ката баз замисляне!
Ще ти трябва и кутия щото твоята не става на м20!а не съм сигурен но повечето кабели от инсталацията са ОК само се опъват още някои и караш 6 братя на хоро
колкото за м42 проблемите са ти далече по малко като се има предвид че аз не виждам такива
даже брато с тея къси скорости и тоя дифф какво ще правиш по кръстовищата направо

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
BMWIKTOR написа:Я не го плашете момчето бре!сваляи го тоя мотор и повличаи м20ката баз замисляне!Ще ти трябва и кутия щото твоята не става на м20!а не съм сигурен но повечето кабели от инсталацията са ОК само се опъват още някои и караш 6 братя на хоро
колкото за м42 проблемите са ти далече по малко като се има предвид че аз не виждам такива
даже брато с тея къси скорости и тоя дифф какво ще правиш по кръстовищата направо
![]()
![]()
Само дет за кабелите не си прав те, от един М20 на друг не стават(Ако са различни инжекционите), та камоли от 4 цилиндъра на 6, ако не ми вярваш питай Дилян Пенчев !!!
П.С. Dani_750 Май най-добре е друга, читава кола с шестак, пък и ти няма да бързаш щот имаш кола, може и да попаднеш на нещо което отговаря на твоето, като състояние

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

9 мнения
• Страница 1 от 1