Крушки Филипс Блувижън
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Крушки Филипс Блувижън
Dpy написа:Осрам найт брейкър на зкв без лупа, дори мисля че пишеше за кутийката, колко часа живот им дават.
А за осветеността, който не вярва, хващаме един бас, слагаме на произволна кола от едната страна ксенон, от другата халогенна и сравняваме. Разликата е очевадна.
И колко време издържа крушката? А фар-а потеше ли се?
За осветеността и т.н. никой не спори - 55W халогенна крушка никога не може да свети силно колкото хенон-ова... Тук става дума, че за 30-40лв си взимаш две крушки, които светят доста добре, не се занимаваш с баласти и чудеса, запалила ли е или не китайската ксенонова крушка и т.н. Ти ако купиш китайски хенон с гаранция, ще ти дойде поне на два комплекта Night Breaker Plus... които два комплекта ще изкарат сигурно 3-4 години (на 1-цата "старият" NB с половин живот изкара 1.5 години, с две зими светение, а новият е с удвоен живот), през което време ще светят винаги, няма да трептят, никой няма да ти държи сметка (законно или не) за крушките във фаровете, няма да дупчиш капачките на фаровете (или да караш без капачки

Фара не се потеше, издържа около една година. Всеки си прави сам сметката и си избира варианта за него. За мен цената на обсъжданите халогенни крушки е прекалено висока за това, което предлагат.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Aз съм от сравнително скоро с ксенон и също нямам грижи като непалене,потене на фара,трептене,камо ли пък да свети по-зле от Найтбрейкъра... 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vld написа:Само аз ли не съм имал грижи с ксенона, вече повече от 3 години?
Тук изобщо не става дума за това...
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Никой ли няма с осрам куул блу на халогените, да сподели как са-бяло ли светят и 240 часа работа ли им е гаранцията
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
Филипс и осрам определено са най-добрите производители на крушки това е известно на всички. Пробвал сам на осрам крушките аи не пречи да пробвам и на филипс крушките. Някои казват че са добрия някои не. Ще се разбере като си купя утре
А за ксенона вече като позабогатея мисля да си взема нещо марково няма доверие на евтиното китаиско аи както сподели колегата я имаш проблеми я не 50/50 е работата. Нямам нищо против за ксенона не ме разбираите погрешно в ксенона е бъдещето но до тогава има още много време 

- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Бъдещето, както предвиждат от БМВ е на лазарните фарове колега, и те излезат ли на пазара всичко друго, ще отиде в историята.
- hus0
- младши ентусиаст
-
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
nedbmw написа:Бъдещето, както предвиждат от БМВ е на лазарните фарове колега, и те излезат ли на пазара всичко друго, ще отиде в историята.
Със сигурност няма да са по нашия джоб

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Бай китаец ще направи копие за до 100тина лева всякакъв цокъл,така че и ние някой ден ще видим лазерни фарове 

BMW e36 318TDS Touring
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
само да си кажа мнението за Cool Blue + на осрам. е нема по-неграмотни крушки. светят уж бяло ама толкова слабо че треа заничаш на предното стъкло да видиш какво става отпред. синия филтър (стъкления балон е боядисан в синьо) яко реже осветеноста. стават чудесни лампи като се остърже синьото. проверено лично от мен на дългите. става дума за Бош с лупа. тъй че не се лъжете по Куул Блу +. никъв чеп не става от тях 

I think things -- and they happen...
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Днес ходих взеха ми 5лв, и една машина с една чизгия в една кутия и я слага на разтояние както му дойде нямам думи сега направих 2-3 снимки, как се вижда на тъмно не знам с лупи как е ама друго си е рефлекторчето и китаеца!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- hus0
- младши ентусиаст
-
Аз днеска вземах на филипс екстрем вижън 100% мисля обаче искам да изляза извън града някъде да вида как е понеже в града на всякъде свети. Но сам сигорен че ще са по добре ор осрам. На дългите сега сам с осрам НБ които преди бяха ка късите и светеха мн зле.