Конкретно питане за разход 320 авт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Конкретно питане за разход 320 авт
Става въпрос за колеги с 320 автомат (което е доста рядко) с ванос м50 мотор разход градско и извън... МЕРСИ! разхода м/у ръчка и автомат е голяма така, че от ръчката справка не правя... И до колкото разбрах е имало колега във форума но не разбрах кой с такъв мотор и с газов инжекцион и да попитам за разхода му на газ и как се държи защото знам, че с хубав изпарител и правални инсталация храни до прекъсвач най-общо казано газ.инж.
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Re: Конкретно питане за разход 320 авт
Едно приятелче имаше същото и горешд като ЗиЛ. 

Eвала конкретен отговор получих
кактои да е ясно е, че под 15л/100км в София трудно... идеята е дали си заслужава монтирането на газов инж при все, че на година се минават с този автомобил под 10к

Както сам си е ориентирал под 15 газ няма да е градско, даже си мисля, че ще ти е към 17, а и предвид факта, че ще я караш под 10к на година, което предполага основно градско каране, на къси разстояние, поставянето на ГИ се обезмисля напълно.
Най-добре е да забравиш автомата.
Най-добре е да забравиш автомата.
На мен не ми пречи
и на ръчка не се качвам аз имал съм 3 коли ръчка и ми е минал мерака макар, че и кикдауна върши работа по някога... нищо, че "майсторите" мислят, че 320 е най-големият мъртвец... може би да за 5-цата ама при 3-ката не съм съгласен, но както и да е... мисля, че за къси разтояния и студено време разход в София м/у 16-18л е абл нормален за автомат
ако реша да минавам повече с този уникат от 10к на год ще се замисля за ГИ макар, че не съм привърженик на газЪт 

5 мнения
• Страница 1 от 1