чип на бензин
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
чип на бензин
Интересува ме дали има някакъв смисъл от слагане на чип на цлс500. До колкото съм наясно разхода минимално пада и се маха ограничителя на 250. Гаранцията пада ли? Трябва ли по специялна поддръжка(смяна на масло по рано и тн) Препрограмира ли се самия компютър да я отчита по рано? и ако има още полезни въпроси..
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Пробвай тука http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... hp?act=idx , тук сигурно ще получиш само обща информация, а и има бая изписано по твойте въпроси в този тук форум 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
гаранцията също ти отпада освен ако не ти го направят в техния си сервиз и не се уговорите за гаранцията
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
->
BRABUS B11 performance kit. 336 hp / 247 kW нещо такова ми се въртеше в главата. Интересува ме просто самия принцип на чипа и какви са резултатите от него. Иначе мисля да проверя дали гаранцията пада също и при оптично тунинговане. Ако не пада и може да се поръчва в балканстар амг оптичен с брабус чип ще стане красиво 

520i написа:Гаранцията пада 100%. А ти да караш такава скъпа кола и дори само да ти минават такива мисли в главата,трябва да не в ред .Кола за толкова много пари,а ти да мислиш за разхода й на гориво ...
Лично мнение
Поздрави
Не говори така - и 1 лев да са това са пари и трябва да ги цениш дето се вика

на всеки нормален независимо каква кола кара би трябвало да му пука за разхода
поздрави
- Azrail
- UFO Pilot
-
8 мнения
• Страница 1 от 1