Покупка на БМВ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Re: Покупка на БМВ
Дай снимки да я видим бензин дизел какъв мотор е? 
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Колега, дано някой форумец да я е видял преди това. Честито, само да те радва 
Ами доверих се инстинкта си тоя път , защото просто ми писна да обикалям много и на всеки автомобил да има по нещо да изкача и видях че така няма да стане
.От всички които обиколих(а това са над 20 коли) това беше най-добре работещия двигател за ушите ми и возеше безупречно същевременно на супер цена и хора звъняха постоянно и реших да я взимам на момента
. А иначе става въпрос за 525 ТДС 97г. с фабричен ксенон и кожен солан,само лети джанти няма ,но живот и здраве ляотото и без това зима сега,снимки ще кача до няколко дни,Поздрави 
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Хаиде тогава 4естито и много безавариини километри 

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
онзи без филтъра(как видехте че го нема като дигнахте капака не знам, и капака на двигателя ли го немаше) му кажи че един колега(аз:) има склад за скрап, та да я докарва

колега без да се замисляш смени термостата, водната помпа и виското на този тдс дето си взел, и не с китайски или италиански а с бер и закс
и ги смени веднага!!!(знам отлично какво те съветвам) дет се вика по добре приеми съвет сега, от колкото части втора ръка после
след това му почисти филтъра за картерните газове, колектора и кулера
и ако гнп е в добро състояние ти желая мн безаварийни

колега без да се замисляш смени термостата, водната помпа и виското на този тдс дето си взел, и не с китайски или италиански а с бер и закс
и ги смени веднага!!!(знам отлично какво те съветвам) дет се вика по добре приеми съвет сега, от колкото части втора ръка после
след това му почисти филтъра за картерните газове, колектора и кулера
и ако гнп е в добро състояние ти желая мн безаварийни

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Благодаря много за съветите,някакви ориентировъчни цени по-колко ще ми легнат и от къде да ги търся (не съм паралия
)А и относно обслужването кфо масло и какви други части ще ми препоръчате.
П.С: 2 дни карам колата и съм влюбен няма такъв комфорт возия красота и в същото време и вървеж леко е мудна на ниските но включи ли се турбото леле..

П.С: 2 дни карам колата и съм влюбен няма такъв комфорт возия красота и в същото време и вървеж леко е мудна на ниските но включи ли се турбото леле..
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
Освен водната помпа,виското,термостата промиването на кулера и т.н. си свали водния радиатор и го измий и него..честит ТДС,прекрасен избор 
THE WORLD IS YOURS
Колеги така и така съм свалил бронята за боядисване, кажете има ли някакви особености при свалянето и чистенето на кулера ?
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
няма колега, махаш му маркучите и захващащите болтове и долу.измий го отвън но и отвътре и то с бензин а не с нафта(същото се отнася и за колектора)....както каза колегата измий външно и водния радиатор че се задръстват яко с боклуци
цени по спомен и според кой ква надценка ше си сложи
водна помпа - 150-200лв
виско - 150-200лв
термостат 30-60лв
може да ти се стори скъпичко колега но повярвай ми че това е нищо в сравнение с ремонт на прегрял тдс, а което ще от горепосочените да дефектира, мотора заминава за минути
цени по спомен и според кой ква надценка ше си сложи
водна помпа - 150-200лв
виско - 150-200лв
термостат 30-60лв
може да ти се стори скъпичко колега но повярвай ми че това е нищо в сравнение с ремонт на прегрял тдс, а което ще от горепосочените да дефектира, мотора заминава за минути
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2