Опит за кражба.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Опит за кражба.
Xscape написа:Само един остава начина да не ти откраднат колата - проклето копче за горивната помпа някъде на супер забитото място. Иначе няма спасение - такива предаватели, глупости - нищо не помага с тая техника в днешно време. И аз имам gps проследяване и още кво ли не, ама копчето си е копче - нека го търсят, така е забито, че цяла вечер ще ровят... а не я ли запалят - няма да я вземат
Колега ако не я запалят ще я натоварят и пак ще я вземат преди време даваха по телефизията как избутаха една кола, не могли да я запалят и с друга кола броня в броня да я преместят през три блока в София и ходи я търси там ще я натоварят на платформа и си чао.
Незнам защо се заблуждавате и само се чудите кой кабел да срежете спасение няма, така ние държавата скапана със скапани правила в белите страни хората това не го мислят даже и колите нямат аларми и не се заключват.
Само каско и да се молим ако ни откраднат колите да ни изплатят застраховката щото има вариант и пари да не вземеш от застраховка или ще те бавят поне шест месеца.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Xscape написа:Само един остава начина да не ти откраднат колата - проклето копче за горивната помпа някъде на супер забитото място. Иначе няма спасение - такива предаватели, глупости - нищо не помага с тая техника в днешно време. И аз имам gps проследяване и още кво ли не, ама копчето си е копче - нека го търсят, така е забито, че цяла вечер ще ровят... а не я ли запалят - няма да я вземат
само че колега, повечето от нас се притесняват за волани, навигации и т.н. и после топлата пишка, която ще предложи застрахователя...
иначе ако я искат цялата - да я взимат, не ме ебе.
Иначе ключето се слага като и спреш каското.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
oci написа:Xscape написа:Само един остава начина да не ти откраднат колата - проклето копче за горивната помпа някъде на супер забитото място. Иначе няма спасение - такива предаватели, глупости - нищо не помага с тая техника в днешно време. И аз имам gps проследяване и още кво ли не, ама копчето си е копче - нека го търсят, така е забито, че цяла вечер ще ровят... а не я ли запалят - няма да я вземат
Колега ако не я запалят ще я натоварят и пак ще я вземат преди време даваха по телефизията как избутаха една кола, не могли да я запалят и с друга кола броня в броня да я преместят през три блока в София и ходи я търси там ще я натоварят на платформа и си чао.
.
или другия варянт,не знам колко е слух или истина,алармата се пуска 1-2-3... човека всеки път от балкона я спира ,и накрая все пак слиза до долу да види дали нещо не се е прецекало,отключва заключва всичко е ок,тръгва да се прибира и 2ма усмихнати бабаита"аре бе знаеш ли от кога те чакаме"и с ключовете аре чао

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Махаш бушона на бензиновата помпа и трудно ще я вземат 

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
sub_eleven написа:иначе ако я искат цялата - да я взимат, не ме ебе.
Не знаеш какво е да ти гебят колата , ако ще и каско да имаш...това не го пожелавам на никой

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
MAFID написа:Махаш бушона на бензиновата помпа и трудно ще я вземат
те понеже бушоните са на много скрито място и въобще няма да се сетят да проверят

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
jbankov написа:sub_eleven написа:иначе ако я искат цялата - да я взимат, не ме ебе.
Не знаеш какво е да ти гебят колата , ако ще и каско да имаш...това не го пожелавам на никой
Помисли си пак дали не го пожелаваш на никой.....

- jbankov
- ентусиаст
-
mitaka7 написа:jbankov написа:sub_eleven написа:иначе ако я искат цялата - да я взимат, не ме ебе.
Помисли си пак дали не го пожелаваш на никой.....
Ами не

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
и да треперим и да не треперим, набележат ли я пиши я заминала. Хората банки умират та едно БМВ
можем само да им пожелаваме със спечелените при от нас за лекарства да ги дават и пак да не се оправят. Докато не се промени закона и тея Педе___чета не лежат в пандиза по едно 5 години поне и полицията си развърже ръцете и започне да работи как си трябва, няма да можеш да си оставиш колата на улицата и да се прибереш като бял човек. Отделен е въпроса колко ни е културата и на нас и дали няма да си дадеш колата на комшията, който те дразни и да я пуснеш за открадната
. За тая цел правим квото можем и да става каквото ще, както и Орлин каза ще ти я избутат и пак ще я дигнат. На всяко действи е за сигурност има противодействие. Най много да хванем да си сваляме воланите и да си ги носим вкъщи и пак нее гаранция. За мен алармата с GSM е засега нещо обнадеждаващо, стига да те свари на подходящо мястос подходящо средство в ръка

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Няма оправия тук в Бг-то. Само си търкаме клавиатурите.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Значи за да не пускам нова тема,искам само да споделя една прясна случка от вчера,случка която аз лично видях с очите ми,без да ми го е разказвал ония къде го чул от третия че май имало нещо такова и т.н.
Прибирам се аз от лекции,8:30.Студено.Пред блока тъмно,пусто,типично като за този час за град като Благоевград.Паркирам колата в една тясна уличка,пред една лачена Е36-тица.Отпред момче облечен черни дънки,черен суитчър с качулка.Излизам от колата,гледам го държи отверка и емблема в ръцете си,той ме гледа..аз го гледам.Веднага ми стана ясно за какво става въпрос..но се правя на ударен,викам :
-Как е колега,върви ли колата?.И получавам невероятния супер готин отговор :
-Е ти виждал ли си 28-мица да не върви?
Поглеждам индекса на колатa,гледам и ауспуха,чист дизеляк,и му викам :
-Емблемата ли сменяш?
-Амии да,глезя си я аз мойта колица обичам си я (супер заекващо).
-Защо сменяш емблемата,тази изглежда нова?
-Абе ти нямаш ли си друга работа бе?
Направих 1 крачка към него,и точно за 2 секунди дим да го няма...

Прибирам се аз от лекции,8:30.Студено.Пред блока тъмно,пусто,типично като за този час за град като Благоевград.Паркирам колата в една тясна уличка,пред една лачена Е36-тица.Отпред момче облечен черни дънки,черен суитчър с качулка.Излизам от колата,гледам го държи отверка и емблема в ръцете си,той ме гледа..аз го гледам.Веднага ми стана ясно за какво става въпрос..но се правя на ударен,викам :
-Как е колега,върви ли колата?.И получавам невероятния супер готин отговор :
-Е ти виждал ли си 28-мица да не върви?
Поглеждам индекса на колатa,гледам и ауспуха,чист дизеляк,и му викам :
-Емблемата ли сменяш?
-Амии да,глезя си я аз мойта колица обичам си я (супер заекващо).
-Защо сменяш емблемата,тази изглежда нова?
-Абе ти нямаш ли си друга работа бе?
Направих 1 крачка към него,и точно за 2 секунди дим да го няма...

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- jbankov
- ентусиаст
-
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Човек..ключовете ми в колата на волана,с 2 торби в ръка къде да го гоня...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
jbankov написа:Е, не се ли опита да го настигнеш или поне да го проследиш
Или да се обадиш на 112.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
И какво да кажа на 112..тука един го видях да краде емблема от 1 BMW..тия там ще ми кажат да си ходя вкъщи 

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME