Проблем с аудио система за е36 328и кабрио

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 М3-Manual, е36 328 Hamann
Мечтае да кара: кара ги вече

Проблем с аудио система за е36 328и кабрио

Мнение от lagoon82 » 26 Ное 2011, 17:30

Колеги здравейте. Продадох си е46 цата купе с мн добра аудио система и бас туби ала бала. Сега проблема ми е с е36цата кабрио мн е зле от към аудиото, имам две елипси които искам да ги сложа но не6то ми е проблем да им намеря място, в смисъл не знам таз задната кора дет е капака на гюрука дали може да се отреже, и да ги сложа там не знам всичко ми се струва тясно и не мога да им намеря нещо място, някакви идеи от ваша страна ще ми свърши страхотна работа. Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с аудио система за е36 328и кабрио

Мнение от radio_manbg » 27 Ное 2011, 16:12

Колега без а искам да те плаша - но читава музика в кабриото е възможно след консултация (сериозна) с банковата сметка... Още отсега те съветвватвам да не режеш правиш струваш и вграждаш тези елипси поради няколко причини:
1. Резултата от звука няма да ти допадне (независимо какви са елипсите - почти 100% съм сигурен) не за друго ами мястото в кабриото е доста кът...
2. Частите и детайлите за кабриото са скъпи и рядко се намират тоест ако не ти хареса това което направиш за да го оправиш ще ти излезе скъпо.
3. Поради ограниченото място за да свирне хубаво си трябват хубави компоненти.

Един съвет - вземи си hi-fi пакет от Е36 и го интегрирай в твоята кола а след ти остава и един 8 инчов суб... това е добър вариянт.

Поздрави и успех
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 М3-Manual, е36 328 Hamann
Мечтае да кара: кара ги вече

Мнение от lagoon82 » 28 Ное 2011, 19:33

Благодаря колега за отговора. Наистина гледах рових се тук там но няма място наистина. В момента няма никаква музика в нея и откачам и не знам май ще ходя при някой който си разбира от работата и да ми я направи кат хората поне. Благодаря пак за съвета. :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 28 Ное 2011, 21:18

radio_manbg написа:Колега без а искам да те плаша - но читава музика в кабриото е възможно след консултация (сериозна) с банковата сметка... Още отсега те съветвватвам да не режеш правиш струваш и вграждаш тези елипси поради няколко причини:
1. Резултата от звука няма да ти допадне (независимо какви са елипсите - почти 100% съм сигурен) не за друго ами мястото в кабриото е доста кът...
2. Частите и детайлите за кабриото са скъпи и рядко се намират тоест ако не ти хареса това което направиш за да го оправиш ще ти излезе скъпо.
3. Поради ограниченото място за да свирне хубаво си трябват хубави компоненти.

Един съвет - вземи си hi-fi пакет от Е36 и го интегрирай в твоята кола а след ти остава и един 8 инчов суб... това е добър вариянт.

Поздрави и успех

Добра идея, аз я видях с очите си и чух как свири. На моя седан съм подходил по същия начин, но добавих оригинален суб от Top Hi-Fi пакета. Суба е Harman Kardon и е двунамотков.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Назад към E36