"Нашето" представяне на Софииския автосалон 2003
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
БМВ за пореден път доказва, че е марка за която няма тайни и може да се наложи във всеки сегмент на автомобилостроенето. Свръхлуксозни, свръхбързи, авангардни, концептивни и т.н.
Е, не произвеждат камиони и автобуси
но представяте ли си БМВ автобус изпреварва МБ
Нека и другите живеят...там, зад нас, в прахоляка
П.С. И на мен не ми хареса организацията. Та тя винаги куца. Не се научиха тия хора как се провежда такова мероприятие. Това да не е битпазар
Е, не произвеждат камиони и автобуси

П.С. И на мен не ми хареса организацията. Та тя винаги куца. Не се научиха тия хора как се провежда такова мероприятие. Това да не е битпазар

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- Борката3000
- Потребител
-
евала на тези от "БМВ" дето мислят такива автомобили
-съвършен дизайн. Искам и аз

Карай бавно, за да стигнеш на време!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Наистина беше хубаво,Туртурело много хубави снимки,яд ме е че не можах да седна в нито едно БМВ
,другата година по-рано ще отида и ща седна.
Тая от щанда на БМВ много ме издразни
каза ми че няма каталози и след туй питах един друг и той ме пита дали имам торбичка и аз викам "НЕ".
той ме поведе в некво коридорче цялото в картини на БМВ,пъхна ме в неква стаичка и ме пита "ти фен ли си на БМВ?" и аз "нищо друго не признавам"(
).
Цялата стая беше с некви рафтове пълни с каталози
.Първо дава ми една бяла торба на БМВ(не найлонова) и кат почна от абсолйутно всички каталози ми даде и накрая казва "с кой си тук?" и аз "с брат ми "(//М-машината).
Той казва "аре поне сте фенове на ви по една значка"
.Иаз си тръгнах от автосалона(ко друго ми требеше).
Преди да си тръгна се качих в ФОРД-чета и такива кошници,нарочно щото исках да поизцапам малко отвътре да си направя кефа....

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз останах много доволен
Качих се даже в Z4,беше голям майтап
Качвам се аз на седалката до шофьора,щото гледам че има човек вътре,и тъкмо се осъзнавах че седя в такъв автомобил и изведнъж чувам:
-Абе,къв' си ти бе ей,я веднага изчезвай от тук бе!-и гледам до мен седи някаква тъпа мутра,а те му я отварили,щото щял да я купува :mha:
А после докато погледна колко струва,вече му беше вдигнат гюрука,нали е роадстера на който най-бързо му се вдига окрива
П.С.А най се радвам да тряскам вратите на Орелите,рендетата и другите коли като излза от тях ,и всички гледат :lool:

Качвам се аз на седалката до шофьора,щото гледам че има човек вътре,и тъкмо се осъзнавах че седя в такъв автомобил и изведнъж чувам:
-Абе,къв' си ти бе ей,я веднага изчезвай от тук бе!-и гледам до мен седи някаква тъпа мутра,а те му я отварили,щото щял да я купува :mha:
А после докато погледна колко струва,вече му беше вдигнат гюрука,нали е роадстера на който най-бързо му се вдига окрива
П.С.А най се радвам да тряскам вратите на Орелите,рендетата и другите коли като излза от тях ,и всички гледат :lool:
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
И на мен много ми хареса, но не можах да уцеля момента, когато са били отворени БМВ-тата, но пък поне Мерцедесите почти всичките ги пробвах
Изкефих се много и на тези с яките музики, както и на щанда на Alpine. Много яка дандания беше 

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Момци ще си изкажа мнението по две неща.
1. Някой от вас съжаляваше, че неможе да се направи тест драйв на новите БМВта. Ще се опитам да Ви го уредя. Скоро ще има турнир по голф "БМВ Оупън" на голф игрището в Ихтиман. Миналата година имаше и тест драйв. Ще направя всичко възможно да Ви уредя с покани за там......т.е. да си метнете дупетата на БМВ, но не обещавам.....досега каквото съм казал го правя, но в случая има други организатори с които подържам добри отношения.
2. За представянето на БМВ в автосалона.....не искам да говоря за механика , а за дизаин, по простата причина, че доста се интересувам от него ....е и занимавах се......но това е др. тема......та за 1ви път в последните години БМВ извая на 5та, 7ма серия и Z4 адекватна с предният облик на колата задна част. За мое съжаление 3та серия си остана доста елементарна в отзад! Това е мое мнение! Също така, ми допада и връщането на много ретро и класически компонента в новите каросерии.....е за сега толкова
1. Някой от вас съжаляваше, че неможе да се направи тест драйв на новите БМВта. Ще се опитам да Ви го уредя. Скоро ще има турнир по голф "БМВ Оупън" на голф игрището в Ихтиман. Миналата година имаше и тест драйв. Ще направя всичко възможно да Ви уредя с покани за там......т.е. да си метнете дупетата на БМВ, но не обещавам.....досега каквото съм казал го правя, но в случая има други организатори с които подържам добри отношения.
2. За представянето на БМВ в автосалона.....не искам да говоря за механика , а за дизаин, по простата причина, че доста се интересувам от него ....е и занимавах се......но това е др. тема......та за 1ви път в последните години БМВ извая на 5та, 7ма серия и Z4 адекватна с предният облик на колата задна част. За мое съжаление 3та серия си остана доста елементарна в отзад! Това е мое мнение! Също така, ми допада и връщането на много ретро и класически компонента в новите каросерии.....е за сега толкова

- Иво
- шПерко
-
Здравейте хора!
Искам да споделя и моето мнение за автоизложението, на което успях да присъствам в последния ден ( Неделя ). След маса време с приятелката ми успяхме да намерим място за паркиране като за малко да задера спойлера отпред, защото трябваше да се изкачвам на един тротоар с особен релеф... Отиваме и си цакаме по 6лв. за вход. Много бе деба, а никъде не раздаваха безлатна бира за тия пари
Разхождаме се и гледаме некви щандове, но естествено първо се насочихме към автомобилите. Влизаме вътре и попадаме на щанда на Volkswagen, където ми направи впечатление само Toureg-a и то не за друго, а защото баща ми се кани да вземе такъв. Аз като по-невеж почитател на автомобилите естествено се заглеждам най-вече по външния вид. УЖАС! Джипа беше много грозен. Аз съм казал на баща ми, че ще се окова с вериги за гаража и нема да му дам да вкара вътре друго освен Х5
Направи ми впечатление и един фолксфаген, който изключително много приличаше на Ауди, но това е разбираемо... След това Сави ме пощипва нещо и вика: "Ето го щанда на БМВ! Айде, айде!!!"
Отиваме и честно казано ми падна шапката. ОГРОМЕН ПОКЛОН пред дизайнера на любимата марка!!!
За седмицата имах малко резерви, но като я поогледах от близо забравих всичко. Всички за съжаление бяха заключени. Само един тип се опитваше да се завре вътре през джама
Петицата - ВЕЛИКА! Тя пък беше на някаква въртяща се платформа и беше съвсем недостижима... каквато естествено беше и цената и... Z4 - Таблото и ми се струва малко бедно, но все пак НЕВРОЯТНА!!! И най-големият поклон пред 330Ci... Само като я погледнах отпред с този спойлер и онемях! Всичките й стъкла обаче бяха на мазни пръсти
Всеки да си остави отпечатъка. Какво да ви кажа. Май трябваше да посетя щанда на БМВ накрая, защото всичко след това загуби смисъл... ОПЕЛ? Не мога да повярвам тия хора от детската градина ли си наемат дизайнерите??? По-ужасни модели не бях виждал никога и затова даже не погледнах характеристиките. От Пежо имам чуството, че насочват моделите си изцяло към женската аудитория. То не са некви кръгли, заоблени като жаби. Не ми харесаха. Хонди-монди, мерцедеси, секви УЖАС!!! Извинявайте, но аз отказвам да се призная за болен и твърдя, че просто всички останали марки имат отвратителен външвн вид
Какво ми пука колко вдига и какви коне има под капака когато би ме било срам да се кача в някоя от тях? Виж щанда с музиката беше феноменален! Не знам защо само бяха натикали всичката тази лудница във ФОРД??? Може би да не развалят хубавите БМВ-та
ЛУДНИЦА!!! Който е ходил знае за какво говоря. След тази гледка определено започвам да събирам пари за яка музика
С това приключихме разходката и се насочихме към щанда на Дачия. Не за друго ами защото там имаше концерт на Каризма, ако може да се нарече концерт
Няколко пъти playback-a им засече и накрая като им писна помолиха да спрат музиката и изпяха Морен сокол пие... Наистина могат да пеят тия фенове
Най-готиното беше, че пееха на 1-2 метра от публиката
Взехме си каталози от БМВ щанда и айде да видим томболата... ШИТ! Тия дето говореха се беха завряли в най-малкия възможен ъгъл и 2/3 от публиката не ги виждаха. 5 часа се мотаха с некви деца, които да теглят билетите. Нишо не спечелихме естествено, но няма значение
Тва ми е първото изложение и не мога да правя сравнения, но беше КУУЛ! Не съжалявам за 6-те лева най-вече заради 4-те сиви вълка, при които сигурно кесихме 70% от времето
Сави само вика аре пак да ходиме да видиме Z4-ката
Дай боже всекиму такава кола!!! И за мен естествено
Тва е, че стана най-дългия post в историята на форума сигурно

И аз успях да седна в Z4.......пича я отвори да се снима няква девойка и стана лудница
......викам си немога да го пропусна това и седнах за 2 минути....малко тесничко ми се видя, но иначе е страхотна
После го помолих да отвори 330-ката , но ми отказа........и то с право........че пред Z4 още имаше опашка
За каталозите първо неква жена каза че няма......но после колегата и явно видя синия пламък в очите ми и също ме вкара във въпросната стайчка
Иначе за другите коли нямам думи.......само Волгата ми хареса

За каталозите първо неква жена каза че няма......но после колегата и явно видя синия пламък в очите ми и също ме вкара във въпросната стайчка

- Иво
- шПерко
-
Каталозите верно ги криеха яко щото некои пичове сигурно зимат по 10. Ама аз където ме интересува отивах и казвах: "Добър ден, баща ми се интересува от въпросната кола и ще ви помоля за някакви каталози с характеристики." и те хоп влизаха в стаичката и ми дават. Не съм злоупотребявал де 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ама торба и значка даде ли ти,аquixzole написа:явно видя синия пламък в очите ми и също ме вкара във въпросната стайчка![]()

:mha: :mha: :lool: :lool:quixzole написа:Иначе за другите коли нямам думи.......само Волгата ми хареса![]()
![]()
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз лично съм много недоволен от представянето на Дару на автосалона
Държаха се супер нелюбезно и (поне когато аз бях) нито една кола не беше отворена и не пожелаха незвисимо от синия пламък в очите ми да отворят която и да е кола, камо ли да отпуснат някой каталог. За тест драив не смея и да мисля какъв трябва да си за да те допуснат на волана на някое такова животно. Иначе от автосалона освен БМВ-та се накефих най-много на музиката на ALPINE и на състезинята на ЕММА за музика.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2