Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от titto » 23 Ное 2011, 18:45

bmw520i5063 написа:Айде колеги и моята Е28ца ще я взимат за декор в Мол Сердика :mhihi:
И моята каляска е там+ още едно Е36 купе-кърмъзъ(лак за нокти)! 8) То може една БМВ-сбирчица да им сътворим Петък срещу Събота!? :mhihi:
Качеството на БГ сериалите напредва.Не е лошо сериалчето, но много ме дразни главния герой Мартин и Ирена Милянкова(Съни)!Изкуствена игра, издекламирани реплики без изражение на лицето!
Най-добри за мен(в този ред):
Захари Бахаров-Иво Андонов (брат му е по-добър и естествен актьор)
Михаил Билалов –Джаро
Мариан Вълев е Росен Гацев – Куката
П.П. Аааа и ку.вите дето ги дават от време на време! :yammy:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 23 Ное 2011, 19:35

Дам може..или пък поне като ги оставим там може да ходим да пийнем по нещо:) 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Ное 2011, 20:18

ако трябва да направим съпоставка между двамата актуални мафиоти от бг сериалите

според мен образа на милото от 7 часа разлика е по-завършен и по-интересен за проследяване
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Ное 2011, 20:27

BadAngel написа:ако трябва да направим съпоставка между двамата актуални мафиоти от бг сериалите

според мен образа на милото от 7 часа разлика е по-завършен и по-интересен за проследяване

Калин Сърменов е невероятен в ролята си :clap:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Ное 2011, 20:32

barabqga написа:
BadAngel написа:ако трябва да направим съпоставка между двамата актуални мафиоти от бг сериалите

Калин Сърменов е невероятен в ролята си :clap:

да. наистина и актьора, играещ милото също много добре се справя
No bling at the Ring

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 24 Ное 2011, 9:58

Темата е за под прикритие , дайте него да го обсъждаме.
Не знам защо търсите пропуските във филма , като те са незначителни и минимални.
Как според вас трябва да изглежда една видна софийска мутра .
Тези яките напомпаните са само пионки ,които ги дават по вестниците и си мислите че са главни :mhihi: , хората зад и над тях са доста по улегнали мъже и не са с тела на спортисти и на 27 -28 години.
Жоро Илиев и брат му , да не са били като Вин Дизел ? Филмите с мафията , примерно италианската къде видехте някой здравеняк освем биячите им ?
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Ное 2011, 12:15

Аз не съм от хората които знаят "всичко" за криминалния контингент и с завиден енусиазъм говорят кой- какво , но - не си прав
- Жово Илиев - дали не беше напомпен, Митьо Очите - животно, Златко Баретата, Галеви ... а ние не говорим , че Джаро не е як а за ударната му група , дет са на по 2 шамара живот (образно казано) .
Аз вече казах , че сериала много ми харесва , но си има своите слабости . Дано този сезон да е последен и екипа заел се със филма да започне друг сериал и да приложи опита от първия . Защото ще е тъпо ако тръгнат да разбозват идеята и стане нещо като - Бягство от Затвора .

ПС: Шмекера участва в този филм за да привлече тинейджърките ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 24 Ное 2011, 12:56

acho.rs написа:Аз не съм от хората които знаят "всичко" за криминалния контингент и с завиден енусиазъм говорят кой- какво , но - не си прав
- Жово Илиев - дали не беше напомпен, Митьо Очите - животно, Златко Баретата, Галеви ... а ние не говорим , че Джаро не е як а за ударната му група , дет са на по 2 шамара живот (образно казано) .

е те тия впечатления ги имаш от чалга-клиповете :) едрите момчета са за имидж и са популярни най-вече в бившите соц-републики, щото народо-населението няма инструмент да се пази и се шашка много от ръбати физиономии и дебели момчета ;) образът на куката е много много много адекватен и чудесно изигран, адмирации за което ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Ное 2011, 13:02

Кви чалга клиповете те гонят бе пич :kuku: Аз тая музика я слушам в дискотека/кръчма не я гледам . Или викаш ония дет ги изброих по-горе са от чалга клиповете .
За куката е така - трябва си и ликвидатор , но такава група от слаботелесни няма , пък и не чух някой да е вещ в бойните изкуства , освен нащо фешън момче дето се боксираше по-смешно и от Джони Инглиш . Айде не ме карай да диря още кусури на филма ...
Аз си оставам на мнението - това е най-добрия БГ сериал , но има своите слабости и ако го завършат във 2ри сезон и започнат друг проект , това само ще радва БГ публиката .
Пък и ще стане нереално , хем нашия да е на косъм да го хванат , хем да се измъква всеки път . Агенти под дълбоко прикритие има , но няма как да ги опишеш в сериал и той да е интересен .
Пример за силно разбозен сериал - Бягство от Затвора - 4 сезона в които всеки път нашия замаааааалко да го хванат и той се измъква ... някъде след 120тия път започва да писва .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 24 Ное 2011, 13:43

acho.rs написа:Кви чалга клиповете те гонят бе пич :kuku: Аз тая музика я слушам в дискотека/кръчма не я гледам . Или викаш ония дет ги изброих по-горе са от чалга клиповете .
За куката е така - трябва си и ликвидатор , но такава група от слаботелесни няма , пък и не чух някой да е вещ в бойните изкуства , освен нащо фешън момче дето се боксираше по-смешно и от Джони Инглиш . Айде не ме карай да диря още кусури на филма ...
Аз си оставам на мнението - това е най-добрия БГ сериал , но има своите слабости и ако го завършат във 2ри сезон и започнат друг проект , това само ще радва БГ публиката .
Пък и ще стане нереално , хем нашия да е на косъм да го хванат , хем да се измъква всеки път . Агенти под дълбоко прикритие има , но няма как да ги опишеш в сериал и той да е интересен .
Пример за силно разбозен сериал - Бягство от Затвора - 4 сезона в които всеки път нашия замаааааалко да го хванат и той се измъква ... някъде след 120тия път започва да писва .

:mhihi:

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 24 Ное 2011, 16:06

Дано този сезон да е последен и екипа заел се със филма да започне друг сериал и да приложи опита от първия . Защото ще е тъпо ако тръгнат да разбозват идеята и стане нещо като - Бягство от Затвора .

:yes:
Да и аз силно се надявам .
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 24 Ное 2011, 19:53

acho.rs написа:- Жово Илиев - дали не беше напомпен, Митьо Очите - животно, Златко Баретата, Галеви ... а ние не говорим , че Джаро не е як

не забравяй че гореизброените в златните си години са били по на 30-35 години, докато героя на джаро е над 50 годишен чичак. Плюс тва всичките бяха бивши спортисти използвани като марионетки заради дисциплината си от бившата номенклатура
В.Илиев: 1965-1995 (на 30)
Г.Илиев: 1966-2005 (на 39)
Митьо Очите (1972) влезе в затвора за да не го гръмнат - 2005. (на 33)
Златомир Иванов - Баретата - 1968- жив все още защото гние и той по арестите от 2009 (на 41)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 27 Ное 2011, 21:49

acho.rs написа:
t060 написа:Ако "Иво" разбере, че за да играеш тъпо, безизразно с 2 изражения, 1 суров поглед и малко реплики става, но трябва да имаш физиката на Вин Дизел, ще стане много по-добър сериала. Ще погледам още някоя серия, че комедийния елемент се засилва, да не вземат да сменят жанра на сит ком.

Тия са модерни мутрие бе - не виждаш ли че няма един напомен от тях :mhihi: Така де само Виктор Крум , но той до скоро заемаше 9тостепенна роля .

ее престана да заема... иначе радваше... :confused:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Ное 2011, 21:51

къде се намира тази сграда, в която бяха джаро и адвокатката му? имаше доста стабилна гледка. нещо не мога да възстановя мястото.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Ное 2011, 22:07

steeN написа:къде се намира тази сграда, в която бяха джаро и адвокатката му? имаше доста стабилна гледка. нещо не мога да възстановя мястото.

дай скрийншот да помислим
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата