Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от acho.rs » 23 Ное 2011, 3:47

t060 написа:Ако "Иво" разбере, че за да играеш тъпо, безизразно с 2 изражения, 1 суров поглед и малко реплики става, но трябва да имаш физиката на Вин Дизел, ще стане много по-добър сериала. Ще погледам още някоя серия, че комедийния елемент се засилва, да не вземат да сменят жанра на сит ком.

Тия са модерни мутрие бе - не виждаш ли че няма един напомен от тях :mhihi: Така де само Виктор Крум , но той до скоро заемаше 9тостепенна роля .

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Ное 2011, 3:55

acho.rs написа:Тия са модерни мутрие бе - не виждаш ли че няма един напомен от тях :mhihi: Така де само Виктор Крум , но той до скоро заемаше 9тостепенна роля .

Трябваше да ми дойдеш лятото на гости на Златните да видиш модерни мутри. Дига си мотора 120 кила, над бариера дето му е до гърдите и го пуска от другата страна все едно мести вестник. Тия от сериала все едно са били освободени от физическо по медицински причини. Като са в костюм не им личи, ама в риза или тениска - бегАй грей се на слънцето от тъмната страна на луната.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 23 Ное 2011, 3:57

Вие да сте виждали мутра-актьор :mhihi: От каде да ги намерят.То акъл трябва :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 23 Ное 2011, 4:09

t060 написа:
acho.rs написа:Тия са модерни мутрие бе - не виждаш ли че няма един напомен от тях :mhihi: Така де само Виктор Крум , но той до скоро заемаше 9тостепенна роля .

Трябваше да ми дойдеш лятото на гости на Златните да видиш модерни мутри. Дига си мотора 120 кила, над бариера дето му е до гърдите и го пуска от другата страна все едно мести вестник. Тия от сериала все едно са били освободени от физическо по медицински причини. Като са в костюм не им личи, ама в риза или тениска - бегАй грей се на слънцето от тъмната страна на луната.

Знам бе брато , казах го иронично . Тоя цялата "ударна група" от филма е на един шамар живот . Сега вярно , че са пищовли ама режисьора - дай малко по-сериозно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Ное 2011, 8:37

acho.rs написа:
t060 написа:

Знам бе брато , казах го иронично . Тоя цялата "ударна група" от филма е на един шамар живот . Сега вярно , че са пищовли ама режисьора - дай малко по-сериозно :mhihi:

близнаците и те кефят , добре са си изградили образа на полуидиоти :mhihi:

заговорихте за милфове :mhihi: , как ше пропуснете жената на росен бе (нищо , че сигурно 5 мин няма в сериала ) :ok: :mrgreen:
Последна промяна barabqga на 23 Ное 2011, 10:11, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Ное 2011, 9:53

barabqga написа:
заговорихте за милфове :mhihi: , как ше пропуснете жената на росен бе (нишо , че сигурно 5 мин няма в сериала ) :ok: :mrgreen:

невена... :ok:

колкото до физиката... мартин има добра физика на типичния уличен бияч, не зная какво искате повече :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Ное 2011, 13:22

vasilmm написа:на всяка 5та минута реклама,ауди,юникредит и т.н.

и всички пушат Best Man :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Ное 2011, 13:37

относно Джаро - явно не познавам достатъчно бандити :mhihi:
но нещо все пак смеха му продължава да ми е изкуствен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 23 Ное 2011, 13:42

Нали тва казах - смеха му е изкувствен , един вид на като Джоукъра от Батман .
Есктремно лошите хора се смеят изкуствено , обикновено преди садистично да убият някой , за да ни се покажа какви чудивища са - много често използван филмов похват .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 23 Ное 2011, 13:44

Много сте ми интересни. Защо все търсите нещо, което да не ви хареса във филма? Предполагам защото е български нали? Имало много аЛдита, пушили не знам си кво, сънито имала конска муцуна, мутрите не били достатъчно яки :mhihi: , в живота не било така :kuku:

За бг филм бил добър.. а за какъв не е добър? Самия факт, че го сравнявате с филми, които са световни класики говори сам по себе си :winky: (независимо, че сега ще ми кажете, че сте изтъквали, че онези били по-добри). Вместо да се радвате на доброто сериалче, вие му търсите недостатъци. Защо? Защото все трябва да плюем по българското нали?

Сега ми кажете филм или сериал, в който абсолютно всичко ви харесва, до най-малкия детайл?

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 23 Ное 2011, 13:55

jordanov написа:
BadAngel написа:
jordanov написа:верно ли е че, тая има 3-4 деца или съм попаднал на нещо жълто. принципно в тялото е страхотен милф ако е така :wave:

много е кокалеста, йорданов

а и в лицето пак е конеста

м/у другото точно в момента се замислих коя бих сложил аз за тази роля и нито 1 мома - актриса не ми излиза в съзнанието

според мен тряя да е класически персонаж - руса или черна с цици, леко лигава, с не много умствен потенциал, да е от село и като й се обадят приятелките да казва "НА МОЛ СЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ" и според автопарка във филма да й дадът ауди ТТ. Нещо такова си го представям.

такава ще бъде пълна противоположност на джаровия вкус...джаро е много умен и крайно рафиниран персонаж , как си го представяте с някаква молка с цици обратно пропорционални на мозъка й :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 23 Ное 2011, 14:22

http://www.dnes.bg/televizia/2011/10/04/prodadoha-pod-prikritie-na-svetoven-distributor.130386
аз не мисля, че е по лош от американските бози, даже напротив..
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 23 Ное 2011, 17:22

Айде колеги и моята Е28ца ще я взимат за декор в Мол Сердика :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Ное 2011, 17:36

Много си е приятен филма.
Сънито била с конска физиономия :mhihi:
Може да не най-голямата красавица, но да не ви напомням една прослувута реплика на bum_bum :mhihi:
за бмвджиите и вуците ако не се сещате :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Ное 2011, 17:44

Когато е трезвен и бръснат, пича от снимката на живо е 1:1 със Съни-то от екрана. Като лице, прическа и глас. http://store.picbg.net/pubpic/31/BA/4d4 ... 8531ba.JPG Иначе нищо против нея като актриса.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата