Покупка на Е39 525 TDS - Въпроси ? ПОМАГАЙТЕ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Покупка на Е39 525 TDS - Въпроси ? ПОМАГАЙТЕ
Колеги, търся си Е39 и попаднах на една в мобиле , която ми допадна като екстри и визия - http://www.mobile.bg/11318447382906878 Не съм карал досега дизел и ми е непозната материята особено пък с одумвания навсякъде ТДС на БМВ.
Говорих с продавача и го питах за забележки и проблеми по колата - той ми заяви че има само 2 такива - 1-вия е че като работи на празен ход на място се усещало тресене от скоростната кутия имало за смяна накакъв тампон отдолу под нея, но при тръгване на автомобила това нещо изчезвало - и 2-рия е крива задна джанта (трябвало да се изправи) и се усещало до скорост 70-80 км. , след това изчезвало...
Та тия проблеми по колата (ако са само те) може ли да ми излезат солено, и може ли да се окаже това подрусване от заминаваща рейка ?
За други проблеми по колата не каза да има. Палела без проблеми, карал я постоянно. Питах за ГНП-то - също сподели че нямал проблеми с нея.
Но пък сподели че колата е с ЧИП, та този чип не е ли опасен за двигатела и няма ли да доведе след време до прегряване...?
Друго което ме притеснява е че продавача е от Русе а колата е със СТ (Ст.Загора) номера. Може ли да я е купил скоро от Ст.Загора да е видял че има голям проблем и да бърза да я продаде преди да е сменил номерата ?
И изобщо струва ли си да ходя да я гледам тази кола според вас ?
Благодаря предварително на отзовалите се
Говорих с продавача и го питах за забележки и проблеми по колата - той ми заяви че има само 2 такива - 1-вия е че като работи на празен ход на място се усещало тресене от скоростната кутия имало за смяна накакъв тампон отдолу под нея, но при тръгване на автомобила това нещо изчезвало - и 2-рия е крива задна джанта (трябвало да се изправи) и се усещало до скорост 70-80 км. , след това изчезвало...
Та тия проблеми по колата (ако са само те) може ли да ми излезат солено, и може ли да се окаже това подрусване от заминаваща рейка ?
За други проблеми по колата не каза да има. Палела без проблеми, карал я постоянно. Питах за ГНП-то - също сподели че нямал проблеми с нея.
Но пък сподели че колата е с ЧИП, та този чип не е ли опасен за двигатела и няма ли да доведе след време до прегряване...?
Друго което ме притеснява е че продавача е от Русе а колата е със СТ (Ст.Загора) номера. Може ли да я е купил скоро от Ст.Загора да е видял че има голям проблем и да бърза да я продаде преди да е сменил номерата ?
И изобщо струва ли си да ходя да я гледам тази кола според вас ?
Благодаря предварително на отзовалите се
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Покупка на Е39 525 TDS - Въпроси ? ПОМАГАЙТЕ
Това,което се опитват да кажат колегите еда не се занимаваш,ами да продължиш да търсиш...ти сам си си отговорил на въпроса 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
Няма и да видиш!!! Напиши в търсачката и ТДС и почвай да броиш колко теми има по твоя въпрос...
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
С много ниски гуми ли е та седи висока като жип.
отпред е поела удар защото част от пластмасата при десния калник липсва
и фолиото на стъклата е с доста пропуски освен ако заради дъжда се вижда така
отпред е поела удар защото част от пластмасата при десния калник липсва
и фолиото на стъклата е с доста пропуски освен ако заради дъжда се вижда така

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Снимката е правена в Русе в квартал Чародейка, ако не се лъжа това е 206 блок..... Там са само автомошенници 
Ами предложете нещо около тия пари тогава, ако може и бензин по-добре ще е - бюджета ми е ограничен до 4300 максимум, знам че за тия пари е трудно, но пуста криза...
- im0tep
- старши ентусиаст
-
За тези пари по добре се огледай за Е36....ако вземеш Е39 за тези пари си приготви поне 2 бона после за ремонти и обслужване! А ТДС пък за тези пари просто си го избии от главата...
Тая как ви се струва ? http://www.mobile.bg/11321912120498589
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Колега,защо искаш да минаваш на 5-ца
За тези пари ,за които гледаш 5-ца...по добре си карай тройката
За тези пари ,за които гледаш 5-ца...по добре си карай тройката

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
За 4000 лева един ТДС дали ще е читав
ако не е проблем бензина ето я
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11319614000316989&f1=details
щ
единствената дето хваща окото в тоя ценови диапазон , с тоя двигател де
то не е много хубаво че е от автокъща ама там става пазърлъка , мен много ми допада
Едит:
аз не разбирам много ама колата е автоматик и не ги предпочитам
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11319614000316989&f1=details
щ
то не е много хубаво че е от автокъща ама там става пазърлъка , мен много ми допада
Едит:
golfhi написа:Тая как ви се струва ? http://www.mobile.bg/11321912120498589

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега, така преценка от снимки по обяви........ не можем да ти кажем много за въпросните коли. Взимай с теб някой, който е карал и разбира от бмвта, гледате и преценявате на място заслужава ли си или не. И да ти кажа от опит не ги гледай тия най- евтините 39ки от първите страници на мобилето, там 95% са кошове, които направо трябва да реставрираш за да станат ,,истински коли,, после! Успех с търсенето от мен, дано съм бил полезен.
bmw318is4 написа:За 4000 лева един ТДС дали ще е читав![]()
щ
Едит:golfhi написа:Тая как ви се струва ? http://www.mobile.bg/11321912120498589
Благодаря ти колега, говорихме с човека по телефона - каза че няма забележки по колата освен някви козметични - свали ми до 4 цената и мисля към събота да отида да я видя.
Ако имате все пак други предложения, давайте.
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2