Странен звук (някакво смучене)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: Боинг 747
Странен звук (някакво смучене)
Здравейте колеги. Един приятел се е навил да влиза в "семейството Е46" и е хвърлил око на една 320d (136), но днес като ходихме да я пробваме извън автокъщата ми направи впечатление, че като я понастъпих след 2500 оборота отпред се чува нещо като смучене на въздух ама доста силно все едно скъсан маркуч или нещо такова. Иначе си излита доста добре колата, карал съм още 2-3 освен моята и като ги сравнявам с тази сморед мен си върви нормално. Имате ли представа на какво може да се дължи този звук.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Странен звук (някакво смучене)
Спукан колектор, липсващо уплътнение на колектора, пробив по турбо пътищата - това са най-вероятните.
- vortep
- кандидат ентусиаст
-

- vortep
- кандидат ентусиаст
-
Sunnymax написа:Дали е смучене, надуване или свистене на турбото? А колата набира ли си нормално?
По-скоро е смучене, но не мога да се закълна. Иначе колета си ускорява съвсем нормално според мен, но този шум определено не е нещо нормално понеже съм карал още няколко 320д освен моята и нищо подобно не съм чувал.
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
Страх ме е да не му направя "мечешка" услуга на момчето ако му кажа да я вземе. Той много я е харесал понеже е понапудрена: кожа, 4 ел. и т.н. и ми каза че ако е нещо за ремонт до 400-500лв няма проблеми за него, но май без да я погледне майстор нищо не мога да го посъветвам. Иначе добре стъпва, добре върви, но този звук ме притеснява.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
По -добре я закарайте някъде...хем и една диагностика ще направите, че може и друго да има.
Лично аз тези понапудрените не ги гледам много, защото ги пудрят да ги вземеш лесно, а после
Лично аз тези понапудрените не ги гледам много, защото ги пудрят да ги вземеш лесно, а после

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
най-добре я закарайте на човек от форума, който си разбира от работата, да и направи и една хубава диагностика, да я види как е на живи данни, дали са връщани километри евентуално(ако не са върнати качествено), при дизела има някои компоненти които заминават като ГНПто при 136 коня и други малко но доста скъпи части, така че успех. 

- vortep
- кандидат ентусиаст
-
И аз вече съм го решил 100% че трябва да отидем при някой който знае къде и какво да погледне. Но друг е въпроса дали тези пичове от автокъщата ще се навият, че аз им споменах че при това полужение ще искаме да отидем на сервиз и продавача ми каза абе ще видим като дойдете с парите.
А вие ако ме насочите при кой мога да отида конкретно в София, да си каже мнението срещу заплащане естествено, много ще съм ви благодарен.
А вие ако ме насочите при кой мога да отида конкретно в София, да си каже мнението срещу заплащане естествено, много ще съм ви благодарен.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
като не е тая кола ще е друга, прегледай обявите в продава във форума, има доста сносни автомобили, които са гледани както трябва
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Хаха, на такъв продавач му пожелавам лек ден. Да си я продава със здраве, аман от селски тарикатчета.
Пари не помирисват докато колата не е изгледана от-до. Ако ще и за 8000 да е.
Пари не помирисват докато колата не е изгледана от-до. Ако ще и за 8000 да е.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
iv4o9999 написа:като не е тая кола ще е друга, прегледай обявите в продава във форума, има доста сносни автомобили, които са гледани както трябва
Аз знам че регистрирана и карана в България може да намери много по-добра отколкото тези които са по автокъщите, разцепени от каране от някой мизерник италианец и тези нашите я закрепили и напудрили в автокъщата.
Ама едно че го гледам че клони към нов внос и друго че ме е страх да не си сложа таралеж в гащите като му препоръчам някоя и после недай боже нещо да се прецака и познай кой ще бъде виновен

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
vortep написа:iv4o9999 написа:като не е тая кола ще е друга, прегледай обявите в продава във форума, има доста сносни автомобили, които са гледани както трябва
Аз знам че регистрирана и карана в България може да намери много по-добра отколкото тези които са по автокъщите, разцепени от каране от някой мизерник италианец и тези нашите я закрепили и напудрили в автокъщата.
Ама едно че го гледам че клони към нов внос и друго че ме е страх да не си сложа таралеж в гащите като му препоръчам някоя и после недай боже нещо да се прецака и познай кой ще бъде виновен.
Ти вече си я поел отговорноста! Остава и колата да вземете. Какъвто Ви е късмета...
Успех

- vortep
- кандидат ентусиаст
-
Дано му изберем на момчето читаво дизелче че е много навит ама наистина какъвто му е късмета. Благодаря на всички за мненията 

13 мнения
• Страница 1 от 1