Салонната лампа свети по време на движение?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Салонната лампа свети по време на движение?
Здравейте колеги, днеска сутринта като пътувах към работа ми направи впечатление, че докато Изобщо не се друсах по Супер равното цариградско салонната лампа(плафона) премигва постоянно или направо свети все едно е отворена врата.
На орлов на светофара понеже беше червено отворих мойта врата и я затворих, както и пасажерската. Плафона уж изгасна, но като започнах да се друсам по жълтите павета пак започна да премигва.
Питането ми е къде да търся проблема? Къде са "копчетата" които засичат, че вратата е затворена? И може ли е'така от нищо да почне да се ебава тая лампа?
Предварително мерси на отзовалите се и лека вечер.
На орлов на светофара понеже беше червено отворих мойта врата и я затворих, както и пасажерската. Плафона уж изгасна, но като започнах да се друсам по жълтите павета пак започна да премигва.
Питането ми е къде да търся проблема? Къде са "копчетата" които засичат, че вратата е затворена? И може ли е'така от нищо да почне да се ебава тая лампа?

Предварително мерси на отзовалите се и лека вечер.

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Салонната лампа свети по време на движение?
Купето ти се криви или не са ти регулирани вратите и за това така става.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
По-скоро ти се е износил ключът за отворена врата на шофьорската. Намира се на заключващия механизъм на гредата. Намери си такъв от десничарка и няма да патиш. 

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
err0r написа:По-скоро ти се е износил ключът за отворена врата на шофьорската. Намира се на заключващия механизъм на гредата. Намери си такъв от десничарка и няма да патиш.
Колегата е 100 % прав и това е най- правилния вариант.
Друг е да навиеш малко тиксо, изолирбан или него на механизма и така при затворено положение притиска конта по добре, но това е временно решение.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
err0r написа:По-скоро ти се е износил ключът за отворена врата на шофьорската. Намира се на заключващия механизъм на гредата. Намери си такъв от десничарка и няма да патиш.
5 мнения
• Страница 1 от 1