Оптичен тунинг- фарове, мигачи и др. Как?
Модератор: bum_bum
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тва за фаровете.решението е 1и то е, 250 евра,за 4 чисто нови, черни хели 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Здравейте,относно фолиото за стопове,тарсих такова почти 2 години,в различни авто магазини и накрая се оказа че ,това фолио е за мебели има плътно и прозрачно.Слага се идеално и със сешоар(като няма пистолет за г. въздух)Моята кола е с фолио,но съм затъмнявал стопове и с трансперантен спрей на"dupli-color" също се получава добре.УСПЕХ! 

Последна промяна the_gate на 27 Юли 2007, 14:17, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дай да я видим твойтаthe_gate написа:Здравейте,относно фолиото за стопове,тарсих такова почти 2 години,в различни авто магазини и накрая се оказа че ,тожа фолио е за мебели има платно и прозрачно.Слага се идеално и със сешоар(като ниама пистолет за г. въздух)Моята кола е с фолио,но съм затъмнявал стопове и с трансперантен спрей на"dupli-color" също се получава добре.УСПЕХ!

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- MPower_Team
- Потребител
-
Братлета най-удачният вариант е боя и само боя става много по ефектно нема смисал от тези фолиа само дето си си дал парите на вятара само боята му е майката и ако лепнеш лак отгоре супер става
/\/\ - The Sign Of Power
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Ти като те гледам май си бояджия.
И двата начина са добри ако го прави някой който знае как.
А най-добре е да отидеш и да си купиш такива на Хела или някоя друга фирма както каза колегата Явор.

И двата начина са добри ако го прави някой който знае как.
А най-добре е да отидеш и да си купиш такива на Хела или някоя друга фирма както каза колегата Явор.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
спреят има достатъчно добър гланц(ако го направиш както трябва)друго интересно нещо е че винаги можеш да го махнеш със спирачна течност и парцал.а това с лака махането му, единствено със шкурка но си заминава стопа.всепак говорим за евтин вариант,които има вповечко левчета да си вземе оригинални на хела. 

Последна промяна the_gate на 27 Юли 2007, 14:18, променена общо 1 път
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Това обаче го дават за стопове, при това се пръска отгоре. Не знам в БГ продава ли се.
Ако искаш има една статия как да си направиш Darken Hella Kind обаче нещо снимките не се отварят

Това обаче го дават за стопове, при това се пръска отгоре. Не знам в БГ продава ли се.
Ако искаш има една статия как да си направиш Darken Hella Kind обаче нещо снимките не се отварят

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Фолиото което е за стопове е американско и е с 90% пропускливост на светлината, има го в широка гама цветове и ако някой иска да са му по-тъмни стоповете се слагат два слоя. Леон е с такова фолио и е доволен и си кара бая време вече. Доколкото знам такова фолио не се продава по магазините, имам приятел който се занимава с тая работа и на Леон стоповете са правени там, няма грешка. Преди пича взимаже 20 кинта за двата стопа с труд и материали, сега незнам дали е променил цифрата. 0887568100 търсете Кристиян
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Мина доста време, откакто пуснах темата и виждам, че още има интерес към нея. Честно да ви кажа, на мен ми ги направиха с фолио и съм много доворен. Станаха като нови и оранжевото е същото като цвят, като червените части на стоповете отзад. Иначе всеки си има определено мнение за начина на оцветяване и ако са му го направили качествено , го отстоява.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Правих ги във Варна на едно място. Ако имаш път насам, обади се и ще ти ги направят и на тебе. На мен ми излезе, за жълтите части на двата мигача, общо 10 лв.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3