Наруш&

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Наруш&

Мнение от VIRUSS » 28 Апр 2006, 15:04

Няма да повярвате,но това не е сьн а истина!!Наруших правилата за движение в центьра на София и кат ме спря за проверка,след което ми взе документите един сержант и ме извика в кабинката.Кво праиме вика сте пишем акт,а?Ами викам квото трябва тва ще става,а неможе ли друга глоба некаква?Неможе,каза.Кво работиш ме пита.Ами безработен сум викам аз и си трая пари нема викам и пак си трая.Човека направи страхотна физиономия и вика чакаи тука,и после да не пишете по вестниците,нали???Аз гледам като изтребител!!!!Ми чакам си аз и полицая идва и кво да видя????Носи кафе сьс сметана и захар и ми дава и вика аиде сьс здраве и като слизах от кабинката леко да не се спьнеш,приятен ден,кафето е добро и да не сум чул после лоша дума за полицаите,нали?????Баси мамата,аз седя и гледам на парцали и немоа да повервам,документите да не си забравиш,ми вика тои аиде приятен ден.И взех си аз кафето,НЕ ПИЯ кафе,но тва го изпих,щото КОГА пак полицаи ще ме черпи кафе за неправилно престроявана,без колан и на червен фенер???????????Още не вярвам не е истина,званя на приятел да му кажа и тои невярва,базикаш ме вика,изобщо никои не повярва като разправям,и реших да напиша тук,защото тва е НЕВЕРОЯТНА история,е поне за мене де.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Апр 2006, 15:16

Е сигурно от целия раздел това е най-невероятната история...На практика невъзможно.Имало и свестни полицаи, а ти можеш да се радваш че си попаднал точно на такъв. Кафе му носи-ебати пича.Я кажи къде точно се намира да мина и аз за по кафе с полицията.

Баси лудницата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 28 Апр 2006, 15:23

Ей тфа тряя да е новата реклама на Нескафе - "с мляко и захар? : Мноо ясно" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нескафе - утре чай

Браво браво! Ако на някой не му се свиди женичката му нека я даде на тоя екземпляр катаджия за 1 вечер, че са на изчезване, а определено трябват повече такива :D :D :D
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Апр 2006, 15:29

:shock: :shock: :++ :shock:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 28 Апр 2006, 16:54

абе сигурно някакви магнитни полета има над софия:) вчера ми се случи почти същото;) бия един десен на червено вчера и 20 метра по на долу, оп, палка:( спирам аз, този без да каже нищо взима документите и директно почва да пише. и аз го почвам: " чакай бе колега, дай ще се разберем нещо, бързах много, жената закъснява за работа и трябва да я закарам на време и т.н.т." , обаче този непоколебимо продължава да пише. и аз викам: " стига бе колега, ще почерпя, само спрете да пишете, много съм зле с точките, ще ми загине книжката ". и той вика: " не мога да не ти напиша акт, защото има много агенти и ни следят. ще ти напиша акт, че не си носиш контролното талонче, той е 5лв. и 0 точки и забравяме за случая щом си толкова закъсал с точките. И аз викам, ок, какво да кажа, това си е добър вариант. написа ми той акта, и аз му пуснах 10лв. в купето. Той ми ги върна и вика: " мерси, няма нужда, иди почерпи жената нещо" аз гледах точно е така :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VIRUSS » 28 Апр 2006, 17:05

Абе таковало си е мамата,нема лабаво с тиа земетрьси............

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Апр 2006, 17:27

Engi написа:абе сигурно някакви магнитни полета има над софия:) вчера ми се случи почти същото;) бия един десен на червено вчера и 20 метра по на долу, оп, палка:( спирам аз, този без да каже нищо взима документите и директно почва да пише. и аз го почвам: " чакай бе колега, дай ще се разберем нещо, бързах много, жената закъснява за работа и трябва да я закарам на време и т.н.т." , обаче този непоколебимо продължава да пише. и аз викам: " стига бе колега, ще почерпя, само спрете да пишете, много съм зле с точките, ще ми загине книжката ". и той вика: " не мога да не ти напиша акт, защото има много агенти и ни следят. ще ти напиша акт, че не си носиш контролното талонче, той е 5лв. и 0 точки и забравяме за случая щом си толкова закъсал с точките. И аз викам, ок, какво да кажа, това си е добър вариант. написа ми той акта, и аз му пуснах 10лв. в купето. Той ми ги върна и вика: " мерси, няма нужда, иди почерпи жената нещо" аз гледах точно е така :shock: :shock: :shock: :shock:

и кво ако не си нося талона само 5 кинта така ли

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Апр 2006, 18:08

НАТО :arrow: Това обеснява ли ви малко пейзажа 8)
Вчера на Църна Маца е имало повече СИГМИ и Полицай с Болтове :!: :!:
от колкото на 6ти май на парада :help: :help:

ентусиаст
Аватар

Re: Наруш&

Мнение от Fking » 28 Апр 2006, 19:04

VIRUSS написа:Няма да повярвате,но това не е сьн а истина!!Наруших правилата за движение в центьра на София и кат ме спря за проверка,след което ми взе документите един сержант и ме извика в кабинката.Кво праиме вика сте пишем акт,а?Ами викам квото трябва тва ще става,а неможе ли друга глоба некаква?Неможе,каза.Кво работиш ме пита.Ами безработен сум викам аз и си трая пари нема викам и пак си трая.Човека направи страхотна физиономия и вика чакаи тука,и после да не пишете по вестниците,нали???Аз гледам като изтребител!!!!Ми чакам си аз и полицая идва и кво да видя????Носи кафе сьс сметана и захар и ми дава и вика аиде сьс здраве и като слизах от кабинката леко да не се спьнеш,приятен ден,кафето е добро и да не сум чул после лоша дума за полицаите,нали?????Баси мамата,аз седя и гледам на парцали и немоа да повервам,документите да не си забравиш,ми вика тои аиде приятен ден.И взех си аз кафето,НЕ ПИЯ кафе,но тва го изпих,щото КОГА пак полицаи ще ме черпи кафе за неправилно престроявана,без колан и на червен фенер???????????Още не вярвам не е истина,званя на приятел да му кажа и тои невярва,базикаш ме вика,изобщо никои не повярва като разправям,и реших да напиша тук,защото тва е НЕВЕРОЯТНА история,е поне за мене де.

има ли причина да те е взел за журналист?
щото така ми звучи

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 28 Апр 2006, 20:09

1 път ми се случи следното, карам аз по бул. България към НДК имам среща с приятелка и ме спират светещите жилетки преди Билла кадето седяха на завоя като се спускаш от бояна. Полицая ми вика "тука ограничение има бе незнаеш ли" аз му отговарям, "знам ама имам среща с гаджето и закъснявам и затова така" и му викам "не можем ли да се разминем без акт" и той вика "ще трябва да почерпиш" и аз вадя единствените си 10 лева който имах и той ми вика "само тва ли са ти парите" и аз му отговарям "да" той ме погледна взе 10-те лева върна ми 5 и ми вика айде бегай :shock:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Апр 2006, 20:18

На магистралата съм ги карал да ми връщат от 50 кинта и оня вика НЕМА ПРОБЛЕМ, КОЛКО ТРЕА ТИ ВЪРНЕМ и вади една пачка само по 10

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Апр 2006, 20:41

Мойта история:карам си в 12 през ноща ,и малко бях засилил колата ,и точно в люлин -10 на големия булевард,ме спират полицаи.
Добър вечер сержант еди кой си,моля документите.Аз ги давам ,им казвам че колата е на баща ми ,а той е ваш колега ;) :mhihi: ,след това ме пита,хубаво де къде работи баща ти,аз му отговарям ,началник кадри в СДВР(м-у другото той се пенсионира преди 5г от полицията;) ) и какво ,ми расправя полицая ,сега да му се обадя ли,за да кажа че синът му кара с превишена скорост,пък аз му казвам ,обади се обаче ще го събудиш,и ченгето ми казва, нека спи човека ,хайде бягай

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Апр 2006, 1:38

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

абе кфи са тея приказки от 1001 нощ :)
айде да си легаме че почнахме глупости да пишем ... още малко и некои полицай ще ви бутне некои лев у скута да идете на диско само и само да не минавате покрай него че неможе да спи от рева на 6тимата гладни вълци :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 29 Апр 2006, 1:50

е като сме почнали
веднъж като ходих да оставя момичето ме спряха за рутинна, на връщане (10мин по-късно) същия младок ме спира само за да ми обясни че тия путки трябвало да се държат из късо щото иначе ти се качвали на главата.... :>

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 29 Апр 2006, 22:08

тия куки маи нацяло са испляскали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

това с рестото много ме искефи да вземат и с касови апарати да ни таксуват
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Следваща

Назад към Страхотни истории