Мултимедия и bluetooth за x5 e53
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- LABRISS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: 3.0 CSi
Мултимедия и bluetooth за x5 e53
Колеги искам съвет какво точно да правя.Искам всичко да е максимално близко до оригинала и да не си личи че е пипано и в същото време да изкарам по-добри звук/картина/функции.Значи фабричната навигация,колони и ТВ тунер са налични.Обаче няма фабричния cd changer и на негово място има това:Digital Dynamic Dymage MP10 - универсален мултимедиен плеър с възпроизвеждане на DVD/DivX/MP3/CD/VCD и USB и SD карта.На теория е супер - повече не ми трябва но не ми харесва нито звука му нито интерфейса нито това че не мога да използвам вградените бутони на волана(а дистанционното е супер зле...).Мислех за оригинален cd mp3 changer но губя dvd/divx/usb/sd картата...За това май ми трябва добър dvd player/changer който да мога да управлявам с бутоните от колата.Казаха ми че има такова животно (със сигурност ми казаха за Alpine) но искам съвет от по-запознати.Да има качествен звук,много функции и да се управлява от волана.Това ми е единия проблем за който търся максимално добро решение и се надявам да помагате.Другият е с bluetooth-a.В подлакътника има стойка за телефон който се предполага че е Motorola на повече от 10год...и е излишно да казвам че не ми върши никаква работа.Да си търся ли някакъв bluetooth модул с който да си връзвам директно моя телефон и да си използвам бутоните и менюто на навигацията или да търся някакви стандартни интерфейси като (anycarlink,dension,xcarlink) които уж се третирали като заводски?Ще има ли разлика във функционалността м/у двата вида устройства?
Колеги помагайте да реша първо тези дилеми а по-натам озвучаването и накрая голямата почерпка
Достатъчно време прекарвам с колата та вече е време да вдигна нивото на аудио-видеото 
Колеги помагайте да реша първо тези дилеми а по-натам озвучаването и накрая голямата почерпка

The only thing to FEAR is running put of BEER!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Мултимедия и bluetooth за x5 e53
-на твое място никога няма да помисля за афтермаркет двд плеър или мп3 ченджър колега (( намери си устройство с флаш памет (примерно айфон) , което просвирва мп3 и плейва видео, само за себе си..има избор, и ползвай наличните възможности
-видеото си го пускай през А/В канала на тв модула, аудиото през аукс-входа на радиото
-за телефона си купи фабричното блутут решение, нарича се улф модул, управлява телефоните през монитора и волана, не е скъпо ))
-видеото си го пускай през А/В канала на тв модула, аудиото през аукс-входа на радиото
-за телефона си купи фабричното блутут решение, нарича се улф модул, управлява телефоните през монитора и волана, не е скъпо ))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Само да ти кажа колега, че мп3 и качествен звук, забрави.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- LABRISS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: 3.0 CSi
Ясно колега ама търся най-добрият вариант.Затова разпитвам.И аз не знам как да изстискам максимума от музиката без 100 устройства и място в багажника... 

The only thing to FEAR is running put of BEER!
4 мнения
• Страница 1 от 1