Мултимедия и bluetooth за x5 e53

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: 3.0 CSi

Мултимедия и bluetooth за x5 e53

Мнение от LABRISS » 25 Окт 2011, 19:11

Колеги искам съвет какво точно да правя.Искам всичко да е максимално близко до оригинала и да не си личи че е пипано и в същото време да изкарам по-добри звук/картина/функции.Значи фабричната навигация,колони и ТВ тунер са налични.Обаче няма фабричния cd changer и на негово място има това:Digital Dynamic Dymage MP10 - универсален мултимедиен плеър с възпроизвеждане на DVD/DivX/MP3/CD/VCD и USB и SD карта.На теория е супер - повече не ми трябва но не ми харесва нито звука му нито интерфейса нито това че не мога да използвам вградените бутони на волана(а дистанционното е супер зле...).Мислех за оригинален cd mp3 changer но губя dvd/divx/usb/sd картата...За това май ми трябва добър dvd player/changer който да мога да управлявам с бутоните от колата.Казаха ми че има такова животно (със сигурност ми казаха за Alpine) но искам съвет от по-запознати.Да има качествен звук,много функции и да се управлява от волана.Това ми е единия проблем за който търся максимално добро решение и се надявам да помагате.Другият е с bluetooth-a.В подлакътника има стойка за телефон който се предполага че е Motorola на повече от 10год...и е излишно да казвам че не ми върши никаква работа.Да си търся ли някакъв bluetooth модул с който да си връзвам директно моя телефон и да си използвам бутоните и менюто на навигацията или да търся някакви стандартни интерфейси като (anycarlink,dension,xcarlink) които уж се третирали като заводски?Ще има ли разлика във функционалността м/у двата вида устройства?
Колеги помагайте да реша първо тези дилеми а по-натам озвучаването и накрая голямата почерпка 8) Достатъчно време прекарвам с колата та вече е време да вдигна нивото на аудио-видеото :mhihi:
The only thing to FEAR is running put of BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Мултимедия и bluetooth за x5 e53

Мнение от tngeorgiev » 26 Окт 2011, 19:28

-на твое място никога няма да помисля за афтермаркет двд плеър или мп3 ченджър колега (( намери си устройство с флаш памет (примерно айфон) , което просвирва мп3 и плейва видео, само за себе си..има избор, и ползвай наличните възможности
-видеото си го пускай през А/В канала на тв модула, аудиото през аукс-входа на радиото
-за телефона си купи фабричното блутут решение, нарича се улф модул, управлява телефоните през монитора и волана, не е скъпо ))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 20 Ное 2011, 18:46

Само да ти кажа колега, че мп3 и качествен звук, забрави.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: 3.0 CSi

Мнение от LABRISS » 28 Ное 2011, 21:35

Ясно колега ама търся най-добрият вариант.Затова разпитвам.И аз не знам как да изстискам максимума от музиката без 100 устройства и място в багажника... :confused:
The only thing to FEAR is running put of BEER!

Назад към Car аудио и видео