абс на Е 36 '91г. 318 и

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

абс на Е 36 '91г. 318 и

Мнение от clikk » 27 Апр 2006, 22:30

сигурно звучи глупаво, но четох че абс е серийна екстра за модела.....да де, ама моето няма.....що така?

10х предварително
а сега, де?

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 27 Апр 2006, 23:24

ми не си единствения има и Е36 без хидравлика така е при по ранните модели
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Гост
Аватар

Re: абс на Е 36 '91г. 318 и

Мнение от Гост » 28 Апр 2006, 3:01

clikk написа:сигурно звучи глупаво, но четох че абс е серийна екстра за модела.....да де, ама моето няма.....що така?

10х предварително

сори пич ама малко си се минал .. по добре да си беше зел от последните е30 те имат повече от твойто ... е верно че нема ич вид ама щеше екстрички да цъкаш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clikk » 28 Апр 2006, 8:02

без да обиждам никого, но съм имал Е30 и считам че Е36 за "доста" по-удобна :mhihi: кола, независимо от факта, че няма абс, когато я купувах гледах внимателно и надделяха др. аргументи. Единствения "минус" на колата е този и го преживявам без проблем 8)
Освен това имам всички др. 8) екстри и се възползвам максимално от тях....т.е. цъкам на воля :lol:
а сега, де?

Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Апр 2006, 13:47

clikk написа:без да обиждам никого, но съм имал Е30 и считам че Е36 за "доста" по-удобна :mhihi: кола, независимо от факта, че няма абс, когато я купувах гледах внимателно и надделяха др. аргументи. Единствения "минус" на колата е този и го преживявам без проблем 8)
Освен това имам всички др. 8) екстри и се възползвам максимално от тях....т.е. цъкам на воля :lol:

е бате е ся стана филма .. само да те види Олд Скуул Тиима .. ше има ти ако знаеш моито бабе кфо праи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към E36