абс на Е 36 '91г. 318 и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
абс на Е 36 '91г. 318 и
сигурно звучи глупаво, но четох че абс е серийна екстра за модела.....да де, ама моето няма.....що така?
10х предварително
10х предварително
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
ми не си единствения има и Е36 без хидравлика така е при по ранните модели
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Гост
-
Re: абс на Е 36 '91г. 318 и
clikk написа:сигурно звучи глупаво, но четох че абс е серийна екстра за модела.....да де, ама моето няма.....що така?
10х предварително
сори пич ама малко си се минал .. по добре да си беше зел от последните е30 те имат повече от твойто ... е верно че нема ич вид ама щеше екстрички да цъкаш

без да обиждам никого, но съм имал Е30 и считам че Е36 за "доста" по-удобна
кола, независимо от факта, че няма абс, когато я купувах гледах внимателно и надделяха др. аргументи. Единствения "минус" на колата е този и го преживявам без проблем
Освен това имам всички др.
екстри и се възползвам максимално от тях....т.е. цъкам на воля 

Освен това имам всички др.

- Гост
-
clikk написа:без да обиждам никого, но съм имал Е30 и считам че Е36 за "доста" по-удобна :mhihi: кола, независимо от факта, че няма абс, когато я купувах гледах внимателно и надделяха др. аргументи. Единствения "минус" на колата е този и го преживявам без проблем
Освен това имам всички др.екстри и се възползвам максимално от тях....т.е. цъкам на воля
е бате е ся стана филма .. само да те види Олд Скуул Тиима .. ше има ти ако знаеш моито бабе кфо праи

5 мнения
• Страница 1 от 1