игли на инжекциона
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
игли на инжекциона
аз да питам,че май не уцелих мястото за темата и никой не ми даде акъл:
Има ли смисъл да се "промиват" иглите на дюзите на бензиновият мотор ?!
Говоря за профилактика,а не че има проблем с колата в момента!
Има майстори ,които ми препоръчват ако не е правено да се качат на някакъв стенд и да се изчистят ултразвуково ,за да върви колата по-добре!
Също имам питане дали е добре да се слагат добавки в бензина,понеже ме съветват,че ако се сложи ще изчисти боклука от двигателя,но ще го натрупа в помпата на инжекциона или в инжекциона и ще стане по-лошо!
Благодаря предварително!
Има ли смисъл да се "промиват" иглите на дюзите на бензиновият мотор ?!
Говоря за профилактика,а не че има проблем с колата в момента!
Има майстори ,които ми препоръчват ако не е правено да се качат на някакъв стенд и да се изчистят ултразвуково ,за да върви колата по-добре!
Също имам питане дали е добре да се слагат добавки в бензина,понеже ме съветват,че ако се сложи ще изчисти боклука от двигателя,но ще го натрупа в помпата на инжекциона или в инжекциона и ще стане по-лошо!
Благодаря предварително!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
за иглите немога да ти дам савет .Но сам твърдо ЗА добавките тъикато с нашето ниво на горивото сигурно 95 отговаря на европеиския SUPER ,-92
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Добавки за почистване препоръчвам само при начален стадии на запушване на дюзите,защото иначе са безполезни и само разяждат гумените съединениа
- Гост
-
аз питах,ма и да споделя: от бензините най-ми пасва ОМВ-естествено 100ца,ма е скъпичък,но и 95 си е екстра!
Слагал съм добавка ,ма само два пъти- Кастрол,който ми стопи платното на бензиновата помпа на едно Ренденце 11ка и сега на БМВто от ШЕЛ-голяма разфасовка ,ма забравих името/май Ротекс или нещо такова/ но върши работа само голямата разфасовка!Тия ,които са за един резервоар въобще не ги усетих на каране!
Само че не смея да слагам сега,че ме наплашиха заради затапването на инжекциона и си седи в багажника!
Слагал съм добавка ,ма само два пъти- Кастрол,който ми стопи платното на бензиновата помпа на едно Ренденце 11ка и сега на БМВто от ШЕЛ-голяма разфасовка ,ма забравих името/май Ротекс или нещо такова/ но върши работа само голямата разфасовка!Тия ,които са за един резервоар въобще не ги усетих на каране!
Само че не смея да слагам сега,че ме наплашиха заради затапването на инжекциона и си седи в багажника!
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Ами за дюзита какво да ти кажа?Значи още утре ги сваляш и ги носиш да ти ги изчистят на ултразвук и после къпеш без проблеми!От личен опит ти го казвам!!!
после може да буфнешшшш една добавка СТП или друга и ти си човека!!!
П.С. (моита ИСка беше карана на газ 2 години и нали се сещаш че дюзите се бяха запекли като гладен циганин
!Дадох ги на ултра.... и сега цепя мрака!
аиде успех и даи инфо!!!

П.С. (моита ИСка беше карана на газ 2 години и нали се сещаш че дюзите се бяха запекли като гладен циганин

аиде успех и даи инфо!!!
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
7 мнения
• Страница 1 от 1