Нов формат на официалните клубни срещи в четвъртък!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Нов формат на официалните клубни срещи в четвъртък!

Мнение от Ronka » 17 Ное 2011, 13:22

GKuzmanov написа:Да знам че сбирката е всеки четвъртак... Но колко от застъпниците на тази сбирка бяхте на автомивката ???

Ако не бяхме с Е36-ците колко коли щеше да бъдете ?

След като казвате че пиша глупости се обосновете !!!

П.П. Защо не вкарате правило да не се пише по темите ? така ще е по добре нали сме български форум и няма смисъл да се обсъждат темите !

Поздрави на всички писачи дето ги мързи да идат до сбирката но пишат да се праат на гоУеми и успех на сбирката

A ти кой беше ?

(същия въпрос към г-жа 100 евро)
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 17 Ное 2011, 13:29

И кво ? Тъй като нямаш какво да кажеш търсиш да се заяждаш така ли ?
Или какво за да си фен/ентусиаст на бмв трябва да ходиш на сбирката на автомивка МАЯМИ ?

С този си пост доказваш що е то български форум ! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

п.п. до ерора
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 17 Ное 2011, 13:30

Ronka написа:
GKuzmanov написа:Да знам че сбирката е всеки четвъртак... Но колко от застъпниците на тази сбирка бяхте на автомивката ???

Ако не бяхме с Е36-ците колко коли щеше да бъдете ?

След като казвате че пиша глупости се обосновете !!!

П.П. Защо не вкарате правило да не се пише по темите ? така ще е по добре нали сме български форум и няма смисъл да се обсъждат темите !

Поздрави на всички писачи дето ги мързи да идат до сбирката но пишат да се праат на гоУеми и успех на сбирката

A ти кой беше ?

(същия въпрос към г-жа 100 евро)

А ти коя беше? Не ми се занимава, изказах си мнение за мястото! А пък ела на сбирката да се запознаем, ще ми е приятно. :winky:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 17 Ное 2011, 13:33

Аз ли нямам какво да кажа? Смятам писаното от мен досега в тази тема за 100% уместно и 0% излишно. :)
Ти лаеш като побесняло куче зад ограда, без да имаш никакъв повод и най-малкото - заслуга!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 17 Ное 2011, 13:41

Какво лая ??? Не може ли да се дискутира нещо в този форум без 90% от коментарите да са заяждане ???

Например какъв е проблема тази среща да се размине с тази на е36 ?

-Вариант 1 - тази на е36 се премества
-Вариант 2 - новата/стара клубна се премества
-вариант 3 - по късен старт на клубната за да не се засича през толкова малко време с е36
и.т.н.

Но не дай да се прайме на големата работа ....

П.П. "Регистриран на: 17 Мар 2008, 17:26" това ми е стария акаунт ... та РОНКА може аз да те питам коя беше ?
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 17 Ное 2011, 13:48

Не те ли е срам да изискаш от клуба да измести официалната и най-първа среща, която се случва от 9 години в този ден от седмицата и този час?
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 17 Ное 2011, 13:53

GKuzmanov написа:-Вариант 2 - новата/стара клубна се премества

Да се премести традиция непокътната през последните 10 години заради отлъчили се от основната сбирка собственици на Е36 :kuku: Ти сериозно ли :mhihi:

GKuzmanov написа:П.П. "Регистриран на: 17 Мар 2008, 17:26" това ми е стария акаунт ... та РОНКА може аз да те питам коя беше ?

И аз имам един акаунт от 1988ма, ама заради пускани системно вицове лежах в Белене до 2002-ра :mhihi: Тебе за какво те баннаха? :dummy:

GKuzmanov написа::OT: Защо застъпихте сбирката на Е36-ците ?
П.П. В момента 2те най успешни сбирки са на Е36 и Е46, със тази разлика, че на първата ви сбирка ако не бяхме с Е36-ците щеше да сте 5 коли ... Не мислите ли че така съсипвате нашата сбирка ?

И за да отговоря максимално изчерпателно и безмислените дискусии да спрат - официалната сбирка на BMW Клуб България в София от 10 години насам се провежда всеки четвъртък след 20 часа на различни места през годините. Всички останали сбирки са създадени много след това (основно след голямото разрастване на клуба последните 2-3 години) и би трябвало учасващите в тях да се съобразяват с основната, а не обратното :winky:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Ное 2011, 13:54

Е що Е36 да не се преместят на новото място,поне ще има нещо ново при тях :mhihi:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 17 Ное 2011, 13:56

Оооооооооооооооооо, Велики Фараоне ! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Ако не бяхте Вие, нямаше да има клубни срещи и клубът щеше да загине....бухахахахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аре У лЕво! :winky: :kuku:
GKuzmanov написа:
П.П. "Регистриран на: 17 Мар 2008, 17:26" това ми е стария акаунт ... та РОНКА може аз да те питам коя беше ?

Аууууу, мултиакаунтинг ли практикуваш, чадо? Т'ва не се ли наказваше с вечен БАН? :)

Едит: Предлагам да направим сбирки и по цилиндри...4-6-8-10-12....с тях също да съобразяваме разните събития... :kuku:
Изображение

I wanna leave you far behind....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 17 Ное 2011, 14:05

Е.Димитров написа:Е що Е36 да не се преместят на новото място,поне ще има нещо ново при тях :mhihi:

Ходихме, добре е! Повече ме радва мястото на Е36.
Един човек обесни на колегата, какво и що е относно сбирката. Нямам много опит, като повечето от Вас, но ми направи впечатление, че някой сгреши ли ,ама го нахранвате яката без да Ви дреме на уния Ви работи. Най- вече, ако не Ви устройва мнението. Знаем се всички колко Големи фенове и ентусиасти сме на марката, на колите ни. Но вместо да се обесни нещо нормално, вие съскате повече от жените бе! :mhihi: :bchug:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 17 Ное 2011, 14:07

Кой какво не е обяснил на човека сега? Горкият, всички го нападнаха, а той просто си седеше и си прентендираше за промяна на часа и деня на официалната сбирка... И той, беззащитният, остана в ъгъла и си замълча, не се дуеше на никого и не продължаваше да настоява и в никакъв случаи не е звучал нагло.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Ное 2011, 14:08

GKuzmanov написа:...

Ти вярно ли си мислиш че броиката прави срещата, такава каквато е?
Според теб не е ли глупост това да твърдиш че официалната сбирка, която се провежда от създаването на клуба, пречи на сбирка която се е стъстояла макс 10 пъти?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 17 Ное 2011, 14:08

TsvetanVR написа:Оооооооооооооооооо, Велики Фараоне ! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Ако не бяхте Вие, нямаше да има клубни срещи и клубът щеше да загине....бухахахахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аре У лЕво! :winky: :kuku:
GKuzmanov написа:

Аууууу, мултиакаунтинг ли практикуваш, чадо? Т'ва не се ли наказваше с вечен БАН? :)

Едит: Предлагам да направим сбирки и по цилиндри...4-6-8-10-12....с тях също да съобразяваме разните събития... :kuku:

мулти акаунт е ако се ползва ... но тъй като ми откраднаха пощата и ми смениха паролите във всички форуми и сайто-ве който имах не мисля че е мулти акаунт .... psynrg е акаунта може да се провери дали съм влизал с него . Та по-лесно да ти го обясня : Оти се бъркаш дека не ти е работата??

НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛ ДА СЕ МАХА НЕЩО БЕЕЕ !!! Просто давам пример как може да се обсъди даден въпрос в някой нормален форум ....

Ти вярно ли си мислиш че броиката прави срещата, такава каквато е?
Според теб не е ли глупост това да твърдиш че официалната сбирка, която се провежда от създаването на клуба, пречи на сбирка която се е стъстояла макс 10 пъти?

10 пъти ? на новото място ? или въобще ? вземи се запознай и защо взимаш позиция в
темата?

П.П. ЕТО ВИ ПО ТЕМАТА ЩОМ ИСКАТЕ ДА СИ ГОВОРИМЕ !!!!

-ПАРКИНГА НА АВТОМИВКАТА Е МАЛЪК
-КАФЕТО Е С НУЛЕВА ВЕНТИЛАЦИЯ

айде сега да дискутираме тея проблеми а не традицията на форума искате ли ?

И защо всички се хванахте че ще се мести форумната сбирка ???? Нали съм написал че може да се премести и тая на Е36 ??? Или пак чел не до чел ....
Последна промяна GKuzmanov на 17 Ное 2011, 14:14, променена общо 1 път
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Ное 2011, 14:12

Просто идеята ти е безумна и още при първите мнения трябваше да се усетиш, но ти продължи. Така стана и цялата дандания ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 17 Ное 2011, 14:14

Stoevro's wife написа:
Е.Димитров написа: вие съскате повече от жените бе! :mhihi: :bchug:

Т'ва е от турбините......фъссссссссс :lol:

@GKuzmanov - винаги може да напуснеш и да си търсиш нормален форум....тук нормални няма.... :* А ще се бъркам, където си искам. :) В нормалните форуми, като сме почнали, никъде няма да намериш такъв като теб незнаен, който да пише в официалната тема за официалната сбирка на клуба (повтарям го нарочно 2 пъти), да се премести сбирката, 'щото той си се събирал някъде по т'ва време и не му било удобно, още повече пък да твърди, че без него и там който е с него сбирката ще пропадне. :)

Едит:
П.П. ЕТО ВИ ПО ТЕМАТА ЩОМ ИСКАТЕ ДА СИ ГОВОРИМЕ !!!!

-ПАРКИНГА НА АВТОМИВКАТА Е МАЛЪК
-КАФЕТО Е С НУЛЕВА ВЕНТИЛАЦИЯ

Не ме кефи идеята някой да ми крещи в лицето, което правиш ти и също е против правилата. За паркинга се писа вече, прочети, а и дори да се смени мястото с по-подходящо, часът ще остане - преживей го. :* И като за теб е вариант да се премести Е36 сбирката, а не тази, пиши тогава в съответната тема, защо пишеш тук?
Последна промяна TsvetanVR на 17 Ное 2011, 14:19, променена общо 1 път
Изображение

I wanna leave you far behind....

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия