Въпрос за генерация???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Въпрос за генерация???
VENI_E30 написа:Колега Бояджиев ти с каква си ?
Мен на 20-та ми предлагат 25-цова с резонатори и ми казват че щяло да е супер
От тия дето немало смисъл от тях, според капацитетите

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не говорим за 6 цил.
тък се коментира конкретно М42 и проблемацията ако се сложат тия глупости за котио се говори по нагоре
всичко ми е минало през колата и няма да убеждавам никого.. просто се опивам да предпазя човека да лепи 2 дни железарии които ще махне после..
а експерти има много .които и да питаш ще ти каже слагаии огромните траби ... може и прави траби да си сложи с Ф 90 .. освен че прецаква слуха на хората няма друга голяма полза. то поне в БГ това е мода
тък се коментира конкретно М42 и проблемацията ако се сложат тия глупости за котио се говори по нагоре
всичко ми е минало през колата и няма да убеждавам никого.. просто се опивам да предпазя човека да лепи 2 дни железарии които ще махне после..
а експерти има много .които и да питаш ще ти каже слагаии огромните траби ... може и прави траби да си сложи с Ф 90 .. освен че прецаква слуха на хората няма друга голяма полза. то поне в БГ това е мода
- jujko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ис
- Мечтае да кара: М3-ка
liloff написа:Хора, ауспусите са наука, не просто рязане.
Аз си махнах генерацията от ИС-ката (средно и задно гърне) и сложих малко по-различни. Колега, пуснах тема. Виж ми в профила, ако ти е интересно.
Но катализатора го запазих, там не съм мацал.
Познавам един човек, който е в състояние да калкулира промяна в поведението на двигателя си при промяна на дължината на хедърите. Лично се уверих, че има разлика. Но говорим за адски много смятане, материалознание и ала бала.
Един ден го изнудих да погледнем на М44 генерацията и изводът беше недвусмислен. Колектори, хедъри и всичко до средното гърне е сметнато феноменално добре. Още едно доказателство е това че ауспусите на Е36иците остават непроменени в целия цикъл на производство на модела.
Имам оригиналните гърнета, мога да ти ги продам на смешни пари (средното и задното).
Но честно, не прави безумия, това широки тръби, тесни тръби, обикновено е безумна импровизация, която носи повече негативи отколкото позитиви.
Колега коя от всичките ти теми да търся,че имаш доста...........
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Аз лично на ис-ката там където се съединяват колекторните тръби в една го отрязах там и до отзад го направих с неръждавейкова тръба ф-63 с две средни гърнета от който едното е малко по голямо и замества катализатора. А отзад с спортно и звука се получи доста добър до колкото махането на катализатора на ис-ката после се получава един дрънчащ звук 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
25-цова генерация за ИС-а е по-добре от 16-ковата при всички положения.
Ако вземеш от Лилов оригинална ИС генерация ще е най-добре, както ти казах и преди това.
Ако вземеш от Лилов оригинална ИС генерация ще е най-добре, както ти казах и преди това.
- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
аз имах същия проблем преди седмица сложих си оригинална от ис катализатора не ми е чисто нов нов доста запазен а здните две са ми чисто нови боята на заварките още стои лепенката с номенклатурния номер си стои колата върви супер даже и разхода ми падна от оригиналното по хубаво няма лично мнение и опит та след като си бях купил моята един колега от пловдив vanko ABF ми предложи също мн хубава ама малко късничко някаде към 300лв от-до катл. малко и голямо гърне 

- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Значи да разбирам че оригиналното е най-добро за ИС-а така ли??Защото знам че на моята кола е резнат катализатора и е сложено някакво спортно гърне,даже е заварено,но не мога да преценя дали е спъната или не тъй като не съм се возил и не съм карал други ИС-си??
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3