Монтаж на М прагове !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Монтаж на М прагове !?
plradev написа:Знай'ш кога некой ше си разкачи праговете е така за спорта и да изпочупи половината щипки ,за да пича да се набута с още кеш, да му ги възстанови ...![]()
аз ще разкача специално в негова чест

plradev написа:И праговете отдолу и отзад се захващат с пластмасови нитове ,а не с рапидки5.20лв струват всички нитове за двата прага,като са включени в цената дето съм постнал в горното мнение....
5.20 за нитове ... има моменти в когато наистина не мога да ви разбера

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Помагай вичо да не вземе някой да дупчи и да лепи пластмасовите прагове че е грехота 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vicho написа:
5.20 за нитове ... има моменти в когато наистина не мога да ви разбера![]()
То няма кой знае колко за разбиране ,след като целия киреч,който се събира под праговете накара рапидите и ламарината около тях да изгние и прговете да се отпорят отдолу

Но от друга страна,5,20 са ми една кутия цигари,та ето още една гледна точка за разбиране

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Ще си ги правя както трябва само кажете каква е цената за шаблоните ....
а и така горе долу ги напасвах да видя за какво става на въпрос и забелязах ,че дупките се разминават леко за крика .За това питам каква е посоката на слагане има ли си белег да не ги сложа обратно
до сега ми излезе към 1000 лв всичко ,че и нови детайли съм купувал ,а още не са монтирани и боядисани ,че като чета и още неща тряя да купувам ....
Брех и мераци скъпи

а и така горе долу ги напасвах да видя за какво става на въпрос и забелязах ,че дупките се разминават леко за крика .За това питам каква е посоката на слагане има ли си белег да не ги сложа обратно

до сега ми излезе към 1000 лв всичко ,че и нови детайли съм купувал ,а още не са монтирани и боядисани ,че като чета и още неща тряя да купувам ....
Брех и мераци скъпи

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
То целия М-пакет си е сума
-предна броня
-задна броня
-лайсни
-прагове
-огледала
-крило
-вътрешни прагове
-волан
-лост скорости
-маншони ръчна и скорости
-салон
и най-важното за мен S50-то
Та за 1000 кинта си се оредил на далавера
-предна броня
-задна броня
-лайсни
-прагове
-огледала
-крило
-вътрешни прагове
-волан
-лост скорости
-маншони ръчна и скорости
-салон
и най-важното за мен S50-то

Та за 1000 кинта си се оредил на далавера

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
за сега това са брони прагове и лаистните на вратите 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
///M Rider написа:Ще си ги правя както трябва само кажете каква е цената за шаблоните ....
а и така горе долу ги напасвах да видя за какво става на въпрос и забелязах ,че дупките се разминават леко за крика .За това питам каква е посоката на слагане има ли си белег да не ги сложа обратно![]()
За шаблоните ли питаш каква е посоката,защото не ми се вярва да е за парговете ?! Ако е за шаблоните ,на самите тях си пише L & R (ляв и десен)... Ако питаш за праговете и те са М -техник ,а не обикновените декоративни ,разгледай снимки на м-ки и по чупката веднага ще се ориентираш кой от коя страна е .. Само ,гледай наистина да не ги обърнеш и да ги сложиш с чупката назад,че като видя поставен така праг и ми се повдига ... Друг ориентир за посоката са ти двата вертикални отвора от единия край на прага (шаблона) . Те са ,за да се захване прага за задния калник (това важи и за двата вида прагове) ,така че вече съвсем не трябва да ги объркаш

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
///M Rider написа:Ще си ги правя както трябва само кажете каква е цената за шаблоните ....
Номенклатурен номер : 51712250003
Описание : ШАБЛОН ляв
Ед.цена (с ДДС) : 25.74 BGN
Няма наличност
Номенклатурен номер : 51712250004
Описание : ШАБЛОН десен
Ед.цена (с ДДС) : 25.74 BGN
Няма наличност
От дару ще изчакаш за поръчката,иначе двата шаблона са ти 51.48лв

Аз изпуснах едни м-прагове в цвета на колата,и сега чакам да изпаднат други,иначе щях да ти предложа партия

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Виж колегата по-горе предлага шаблони, иначе 50 лева да ги вземеш за един монтаж не си струва, и както е казал Вичо, според мен е най-лесно да замериш разстоянието от ръба на прага и почваш с разпробиване на 12 дупки/има тема по въпроса-с какви размери свредла/. Аз използвах шаблони и пак имаше разминаване на 2-3 дупки във вертикал, затова мисля, че е най-добре да се замери точното разстояние на кола с м прагове от ръба на прага и да се действа много внимателно. Отдолу и отзад оригинално се захваща с пластмасови нитчета. И да не забравя-щипките за м прагове/преплетените/ и обикновените са едни и същи-има само разлика в цената -лев за обикновените и два за м-ковите/в Дару, Вари и т.н./
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
Е ако някой му се занимава да ми прати точни размери да не давам 50 лв. за шаблони ... 

"Drat! And Double Drat!"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///M Rider написа:Е ако някой му се занимава да ми прати точни размери да не давам 50 лв. за шаблони ...
е аз какво обяснявам 2 страници, ама "не е .... оргинално ша и, бате"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
Лееко да си се отклоня от темата
ти на Монтана няма ли да идваш скоро със бъдещия Х-Drive

ти на Монтана няма ли да идваш скоро със бъдещия Х-Drive

"Drat! And Double Drat!"

- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Kолеги а имате ли представа дали дупките от нормалните декоративни пластмасови прагове съвпадат на дупките на м праговете.
Питам ви защото сега съм с тези обикновените пластмасови, които са сложени със щипки както трябва, а чакам м прагове да доидат утре. Дали ще съвпаднат дупките или трябва да се правят нови?
Питам ви защото сега съм с тези обикновените пластмасови, които са сложени със щипки както трябва, а чакам м прагове да доидат утре. Дали ще съвпаднат дупките или трябва да се правят нови?
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
bweenie написа:Kолеги а имате ли представа дали дупките от нормалните декоративни пластмасови прагове съвпадат на дупките на м праговете.
Даже съвпадат и щипките и ако ти се счупят при демонтажа на старите и нямаш нови с праговете си вземи щипки за обикновени прагове. Еднакви са на различна цена

- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Еми би трябвало да има. От Бабуна ги чакам мковите прагове..Значи идеално, не ми трябват шаблони, просто махам обикновените и слагам новите?
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3