никой неможе да ми помогне аааааааааа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
никой неможе да ми помогне аааааааааа
много ме дразни че не ми работи моментния разходомер на таблото
можели да е от буксата на дифа.Стрелката не6то се поклаща но не работи..............

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Ако е от буксата мисля че не трябва да ти работи и скоростомера и брояча на километри.Поне при мен на Е34 беше така
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
уреди
мамка им да....ба и уреди от студени спойки ли ще е незнам от батерии сигурно не е щото доколкото знам те са само за oil servise и за inspection ако не се лъжа 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Разходомера е нещо като връзка м/у километража и оборотомера. Ако скоростомера и оборотомера работят - има проблем само в уредчето на разходомера/връзките към него. Ако едно от първите две не работи - първо оправи него. Батериите наистина имат пряка връзка само с инспекшъна, но като се разтекат цялото табло се шашка.
Малко комбинации:

Малко комбинации:

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
километража - да, ама за оборотомера не съм много съгласен 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
b2, ако се движиш с 50км/ч на 3-та, с 50км/ч на 2-ра и с 50км/ч на 4-та разходомера едно и също ли показва?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- b2
- старши ентусиаст
-
Разбира се че не показва едно и също, но по-важното е, че на 5-та скорост с 4000 оборота на 20% , 50% и 100% throttle със сигурност показва различно разходомера.
мисълта ми е, че поне според мен тоя разходомер смята на базата на километража и показанията на дебитомера (не директно, а обработени от ЕКУ-то)
п.с. незнам само ако има карбураторни със разходомер при тях как се смята..
мисълта ми е, че поне според мен тоя разходомер смята на базата на километража и показанията на дебитомера (не директно, а обработени от ЕКУ-то)
п.с. незнам само ако има карбураторни със разходомер при тях как се смята..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Ай тука е ключа от мазата, ама някой да каже тия 8 и 9 от куплунга къде отиват
.
Същата схема е и за карбураторните мотори ...

Kато така и така стана пак въпрос за уредите по таблото - аз опитах да го извадя моето вчера, за да видя тази работа с километража. Ударих на камък обаче - не ми стана ясно как се вади таблото без да си махнал волана и без да си откачил отзад буксите. Отказах се и с подвита опашка сглобих обратно нещата.
- b2
- старши ентусиаст
-
трябва да си откачиш буксите отзад, което е малко пипкава работа. Волана няма нужда да се сваля. И с едни извъртания се вади 

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
за разходомера
Колеги благодаря за инфото ,значи стрелкатами на разход,мера ми само се клатушка наляво/надясно и ништо не показва .какво да правя 

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
stenly написа:Kато така и така стана пак въпрос за уредите по таблото - аз опитах да го извадя моето вчера, за да видя тази работа с километража. Ударих на камък обаче - не ми стана ясно как се вади таблото без да си махнал волана и без да си откачил отзад буксите. Отказах се и с подвита опашка сглобих обратно нещата.
Като наклониш самото табло, на буксите има едни квадратни цъкарии първо издъпваш тях и после самата букса иначе не щят да излизат, като ги откачиш ще му фанеш цаката как да мине покрай волана, успех

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: за разходомера
pepibmwe30 написа:Колеги благодаря за инфото ,значи стрелкатами на разход,мера ми само се клатушка наляво/надясно и ништо не показва .какво да правя
Ти отварял ли си таблото да видиш дали въобще има некъв мехънизам за разходомера, че при мен с втората 316 - дет зех се оказа че е правено некво страшно побългаряване и даже уредите се имплантирани от другу БМВ и оборотомера го бяха вързали по некъв странен начин за газовата уредба с допънителни жици които излизат от тъблото .
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2