амортисьори KONI
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
по принцип то няма разлика и от нормални спирачки и вентилираните......особено ако караш с 50 км/ч:)))
просто обикновенния амортесьор се натиска два пъти или повече по-лесно от спортния и когато караш с 200 и има бабуна на пътя колата ти подскача и след това пада на пътя и заспива без да прави змиички:))) самата "пръчка" на амортесьора е много по-дебела от обикновенната......аз съм лаик, но тези дето разбират знаят защо се слагат КОНИ
просто обикновенния амортесьор се натиска два пъти или повече по-лесно от спортния и когато караш с 200 и има бабуна на пътя колата ти подскача и след това пада на пътя и заспива без да прави змиички:))) самата "пръчка" на амортесьора е много по-дебела от обикновенната......аз съм лаик, но тези дето разбират знаят защо се слагат КОНИ

Uno TURBO mk1 написа:Малко по-стабилна кола, и по здрав вид + емблема КONI!
Тия от KONI ако ти чуят изказването публично ще те одерат жив ...
Прибират по 2-3 000 Euro за окачване за "малко по-стабила кола", здравия вид можеш и ти да си го направиш с ножовка друг е въпроса, че се нарушава структурата на пружините ..
Тогава за какво даваш акъл като самият ти няма да го направиш на собствената си кола?! Една пружина има структура и щом е произведена с определен брой навивки - то тя е изчислена за толкова навивки! Естествено се побългарява и после се чудят хората ама какво стана, защо така постоянно се разбива нещо?! Но пък имаш спортен вид .. блах!
Няма опастност за Mercedes специално можеш и през средата да ги отрежеш! Става страшно стриитрейсърско - точно като за теб!
Няма опастност за Mercedes специално можеш и през средата да ги отрежеш! Става страшно стриитрейсърско - точно като за теб!

- Uno TURBO mk1
-
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Uno TURBO mk1 написа:Добре де, много съжалявам ако някои вече е резнал пружините на колата си!
това е смешно да си резнеш пружините ,ако искаш пропадане стабилност и твърда возия се семенят и 4-рите пружини + макферсоните и други неща,със смяна на едни амортосъори само не можеш да очакваш чудеса !
затова ти давам адреса на един каталог сам да видиш това което ти трябва за истинско спортно окачване: www.duw.de
там има каталог на всички фирми за спортно окачване включително и KONI
- Calibra16V
-
Последна промяна Calibra16V на 26 Юни 2003, 20:18, променена общо 1 път
- Calibra16V
-
© написа:Калибра, ти какви амортисьори сложи?
и доволен ли си от тях?
на мен амортисьорите са ми SACHS-газови нови,но пружините са
ми K&W със пропадане 40мм можех да взема и 60мм,но трябва и да слагам нови спортни амортисьори и да ти кажа съм супер доволен от
поведението на колата нямя връзка както беше преди...
- Calibra16V
-
quixzole написа:От каде купои К&W...........продават ли се такива амортисьори в БГ ?
поръчах ги от елит авто-магазин за авточасти те ми дадоха каталог на
D&W избрах си пружините и пристигнаха след една седмица от германия
Re: амортисьори KONI
здравейте, можели някакъв телефон на руди 96, искам от там да си поръчам амортисьори кони
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3