Брони , Стопове , Фарове и т.н
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Брони , Стопове , Фарове и т.н
искам да ви помоля да ми посочите някакъв линк за да видя цени това онова
колата е Е 36 93 година .

Последна промяна powera на 25 Апр 2006, 14:01, променена общо 1 път
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ходи в някой тунинг магазин, веднага ще те заровят в каталози и цени. ще можеш да си избереш каквато си искаш гиздйика

А да ме ориентираш за адрес на въпросните магазини кажи за 3,4 в СОФИЯ
доста е измъчена колицата след 1,2 месеца ще я покажа като лъсне перления цвят и сменя тия извехте ли стопове и тия фарове жалко че не мога да ви я покажа и отзад но вече не е при мен доста съм я одрасквал 5 години не е сменяна боята
.

Последна промяна powera на 25 Апр 2006, 13:56, променена общо 1 път
А може ли да ми дадете някакви идей как да си я направя цвят съм си избрал ама предна броня и задна броня не съм си избрал и се колебая дали да си сложа спойлер или ще изглежда грозно просто вече незнам какво да правя а и наближава безнадежния момент в който има да се чудя какво да си избера за стоповете се чудя от кои точно кръглите ли просто незнам
Engi приятелю твоята колица ми харесва как е направена ! горе долу и цвета който съм си избрал наподобява на твоя и преднатати броня е добра колко пари ти излезна бронята,веждите,и фаровете а стоповете сменял ли си ? А бъбреците отделно ли са ?
Много въпроси задавам ( за което се извинявам но не пиша често във форуми и незнам дали няма да ви подразня с моите досадни питания )

Engi приятелю твоята колица ми харесва как е направена ! горе долу и цвета който съм си избрал наподобява на твоя и преднатати броня е добра колко пари ти излезна бронята,веждите,и фаровете а стоповете сменял ли си ? А бъбреците отделно ли са ?

Много въпроси задавам ( за което се извинявам но не пиша често във форуми и незнам дали няма да ви подразня с моите досадни питания )

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Powera аз мога да ти предложа много неща за твоята кола.Ако имаш интерес пиши ЛС или разгледай сайта в подписа ми.
Искам да сложа широките бъбреци но какво трябва да сменя искам да заприлича по новата 3 ка ( от пред ), трябва да си сменя капака а е много занимавка но бъбреците задължително зашото тези са доста обикновенни ? КоЛко пари биха ми стрували ? Става въпрос за изпъкналите мойте са вдлъбнати много грозно 

7 мнения
• Страница 1 от 1