FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
По повод онова БМВ-хич не ми се вярва да кара с 300,аз съм карал със 270 и доста по-бързо се движи осовата линия...
Да не съм офф,виц от личната ми просташка колекция..
Значи,в едно село имало една самотна майка и трима големи сина,един ден кравата,дето хранела семейството се "спатъхнала,или иначе казано-споминала,зела майката пари,дето били скатани за черни дни ,дала ги на най-големия син със заръка,да мине през гората и да отиде до градО да земе да купи крава,и да внимава с парите,тръгнал сина през гората а на среща му-страхотна дама-фея,заговорила го,обяснила му че тя е фея ама нимфоманка,знае на къде е тръгнал и го офертирала,да каже колко тека ше и спретне,сина погледнал мадамата,харесала му и и споделил че ще я изкърти точно 5 пъти,-"хууво"-,казала феята нимфоманка,ако го направиш 5 пъти точно-ше ти удвоя парите,ако ли не-взимам всичко,съгласил се младежа,награбил феята...1-2-3....4...и до там,зела му феята парите и изчезнала,прибрал се сина,разказал на майка си че са го обрали разбойници,майката се повайкала,как и да е,требе крава,извадила си последните пари и дала на 2 рия син със заръката да не е толкова безрасъден като брат си,в гората естествено пак същата ситуациа,средния брат се поизхвърлил и казал че ще я сгъне като "дърводелски метър" точно 8 пъти,офертата била че ще му утрои парите ако го направи...съответно средният брат почнал...1..3...5...7...и до там,ресто на парите по познатата схема и го пратила по живо и здраво,майката била супер огорчена като разбрала че отново са жертва на банда в гората,повайкала се,как и да е,очевидно селото се славело със някаква силна социална политика,изторията мълчи кое село било това,та как и да е,след молба при кмета на селото,майката получила нов транж от парите при условие че спазва строга фискална политика,дала парите на най-малкият със клетви и заръки,тръгнал малкият и в гората същата ситуация..малкият споделил че би могъл да я премине като "бърз влак -малка гара" точно...30 пъти,въпреки съвета на феята нимфоманка да си помисли за бройката и лекия жокер че всъщност доста държала на сексуални удоволствия-малкият бил непреклонен,тогава феята му казала че ако изпълни това свое обещание...щяла да му даде 20 пъти парите дето носи,ако обаче само един път по-малко направи-адио на парата,"ок" казал младежа и почнал...1.5..10..20...25...33...35..."СТИГА"-извикала феята-нимфоманка-"ДАВАМ ТИ ПАРИТЕ"..."Няма стига"-отговорил младежа-"ей сега ще видиш от КАКВО УМРЕ КРАВАТА"
Да не съм офф,виц от личната ми просташка колекция..
Значи,в едно село имало една самотна майка и трима големи сина,един ден кравата,дето хранела семейството се "спатъхнала,или иначе казано-споминала,зела майката пари,дето били скатани за черни дни ,дала ги на най-големия син със заръка,да мине през гората и да отиде до градО да земе да купи крава,и да внимава с парите,тръгнал сина през гората а на среща му-страхотна дама-фея,заговорила го,обяснила му че тя е фея ама нимфоманка,знае на къде е тръгнал и го офертирала,да каже колко тека ше и спретне,сина погледнал мадамата,харесала му и и споделил че ще я изкърти точно 5 пъти,-"хууво"-,казала феята нимфоманка,ако го направиш 5 пъти точно-ше ти удвоя парите,ако ли не-взимам всичко,съгласил се младежа,награбил феята...1-2-3....4...и до там,зела му феята парите и изчезнала,прибрал се сина,разказал на майка си че са го обрали разбойници,майката се повайкала,как и да е,требе крава,извадила си последните пари и дала на 2 рия син със заръката да не е толкова безрасъден като брат си,в гората естествено пак същата ситуациа,средния брат се поизхвърлил и казал че ще я сгъне като "дърводелски метър" точно 8 пъти,офертата била че ще му утрои парите ако го направи...съответно средният брат почнал...1..3...5...7...и до там,ресто на парите по познатата схема и го пратила по живо и здраво,майката била супер огорчена като разбрала че отново са жертва на банда в гората,повайкала се,как и да е,очевидно селото се славело със някаква силна социална политика,изторията мълчи кое село било това,та как и да е,след молба при кмета на селото,майката получила нов транж от парите при условие че спазва строга фискална политика,дала парите на най-малкият със клетви и заръки,тръгнал малкият и в гората същата ситуация..малкият споделил че би могъл да я премине като "бърз влак -малка гара" точно...30 пъти,въпреки съвета на феята нимфоманка да си помисли за бройката и лекия жокер че всъщност доста държала на сексуални удоволствия-малкият бил непреклонен,тогава феята му казала че ако изпълни това свое обещание...щяла да му даде 20 пъти парите дето носи,ако обаче само един път по-малко направи-адио на парата,"ок" казал младежа и почнал...1.5..10..20...25...33...35..."СТИГА"-извикала феята-нимфоманка-"ДАВАМ ТИ ПАРИТЕ"..."Няма стига"-отговорил младежа-"ей сега ще видиш от КАКВО УМРЕ КРАВАТА"

Е.Димитров написа:По повод онова БМВ-хич не ми се вярва да кара с 300,аз съм карал със 270 и доста по-бързо се движи осовата линия...
на запис от камера осовата линия винаги изглежда че се движи по бавно, аз така като си гледам записи където съм карал със 160-180 на записа ми изглежда все едно карам с 90

http://www.break.com/index/big-chick-fa ... swing.html

www.bmwпрофесори-bg.net
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Финансово-полов проблем: бъркаш в джоба, вадиш портфейла, разтваряш го и... КУР!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
На един небостъргач лумнал пожар. На 20 етаж имало детска градина. Дошли пожарникарите и казали на учителките да хвърлят децата, а те долу ще ги хващат с платнището. Хвърлили учителките едно дете, и пожарникарите го хванали, хвърлили друго и ония пак го хванали, хвърлили едно негърче и пожарникарите дръпнали платнището, детето естествено се утрепало. И пак така, хвърлят ония деца, като хвърлят негърче и пожарникарите дърпат платното и то се утрепва. По едно време единия се провикнал на горе:
- Абе, тия изгорелите изобщо не ги хвърляйте.

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
plradev написа:На един небостъргач лумнал пожар. На 20 етаж имало детска градина. Дошли пожарникарите и казали на учителките да хвърлят децата, а те долу ще ги хващат с платнището. Хвърлили учителките едно дете, и пожарникарите го хванали, хвърлили друго и ония пак го хванали, хвърлили едно негърче и пожарникарите дръпнали платнището, детето естествено се утрепало. И пак така, хвърлят ония деца, като хвърлят негърче и пожарникарите дърпат платното и то се утрепва. По едно време единия се провикнал на горе:
![]()
![]()
Т'ва малко като вица:
Как се прави мексиканска вълна в Сумалия ?
Връзват една франзела на перката на хеликоптер и минават ниско

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
BMW 7-ца спира на червен светофар и изведнъж се чува силен трясък отзад. Oт колата излизат 4 дебеловрати по метър и сто и гледат – в BMW-то се е натресла една колица на около четвърт век, а от нея излиза едно дребно старче.
- Ей дядка, к'во щe пра'им сега знаеш ли?
- Чакайте бе момчета, ето ви телефона на сина ми, звъннете му той всичко ще оправи.
- К'ъв е синът ти, бе?
- Той е главен...такова...аха – главен дресьор на делфините.
Обадили се мутрите и докато чакат изведнъж се появяват два Хамъра. От тях изскочили едни с черни чорапи на главите ...и става едно мазало – не е за гледане.
Един от тия с чорапите се приближава до старчето и му казва:
- А бе, тате колко пъти ти казвам, че не съм главен дресьор на делфините, а главен треньор на тю-ле-ни-те.
- Ей дядка, к'во щe пра'им сега знаеш ли?
- Чакайте бе момчета, ето ви телефона на сина ми, звъннете му той всичко ще оправи.
- К'ъв е синът ти, бе?
- Той е главен...такова...аха – главен дресьор на делфините.
Обадили се мутрите и докато чакат изведнъж се появяват два Хамъра. От тях изскочили едни с черни чорапи на главите ...и става едно мазало – не е за гледане.
Един от тия с чорапите се приближава до старчето и му казва:
- А бе, тате колко пъти ти казвам, че не съм главен дресьор на делфините, а главен треньор на тю-ле-ни-те.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
На един строеж някакъв работник паднал от 2-я етаж. Лежи по гръб и не мърда, стекли се другите работници да видят кво става, надвесили се над него, отнякъде някой извадил GSM да вика линейка и полиция, а междувременно се показва техническия ръководител на обекта от единия от прозорците и се провиква:"Пешеее, извадете му ръцете от джобовете, че поне да изглежда като трудова злополука..."
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com