Нямам радио
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Нямам радио
Имам е39 530Д комби 1999г, мисля че е с малката навигация и тв. Понякога радиото си работи и няма проблем, но изведнъж нищо не се чува, само че като се заслушах хубаво се чува че колони съвсем леко пръщат (значи проблема не е в тях). Станциите си седят като намерени и не се изгубват, но звук няма. И когато стане този проблем и спра някъде и след известно време запаля - радиото почва да работи и след 2-3 мин пак спира и толкова... Минава известно време може 1-2 часа, може ден и радиото се оправя само. И понякога или от самосебеси спира от нищото или от това когато подам рязко газ. Дайте някой вероятно причини, направо се побърквам без радио. Преди 3-4 дена ми падна акумулатора и бях го откачил за да го заредя и от тогава радиото не е тръгвало и не ми намира нито една станция.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Нямам радио
радио модул , сменяш с друг и гаваш газ.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60-530D F07-530D G11-730D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Телефон имаш ли, или поне окабеляване (подготовка) Случва се (май доста често) да се омаси mute-то на телефона и радиото да гасне ей така, без причина. Режеш мутето и си първенец 
нямам телефон. А дали имам кабели не знам, как мога да разбера. Сега като ми каза това се сетих че единия път бях включил тв-то и картина имаше, а нищо не се чуваше и на екрана пишеше mute
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
gecata899 написа:нямам телефон. А дали имам кабели не знам, как мога да разбера. Сега като ми каза това се сетих че единия път бях включил тв-то и картина имаше, а нищо не се чуваше и на екрана пишеше mute
това е друго, радио модула е отделно устроиство което работи заедно с другите модули по навигационната система. по принцип е често срещан проблем и дефектират.
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Радио модул, 100%.
Само че моята кола е комби и явно не се намира там или поне не го виждам. Вчера разбрах че и като пусна навигацията също нямам звук! Пак ли е от радио модула? Иначе CD-та ги слушам.
А може ли навигацията и тв-то да не се чуват пак от този радио модул? Благодаря на колегата за снимката, ама колата ми е комби и модула не го виждам там.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
-звукът от вси4ки изто4ници в колата минава през този радио модул (радио-усилвател), но нещата при теб са по-особени - радиото като тунер е скапано, а не като усилвател, след като ти свири 4енджъра
-радиото при теб е под пластмасата, след капака с крика, в ляво до резервната гума, а над резервната гума е тв модула
-радиото при теб е под пластмасата, след капака с крика, в ляво до резервната гума, а над резервната гума е тв модула
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
12 мнения