странен шум е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
странен шум е36
здравеите колеги колата ми е е36 компакт
има странен шум при отнемане на гаста ,и при неравности ту се усилва ту намалява,немога да разбера от какво е,проверявах спирачки амортесиори предпазители на спирачните апарати да не старжат и нищо. Ако някои има нещо ж предвид да пише.
има странен шум при отнемане на гаста ,и при неравности ту се усилва ту намалява,немога да разбера от какво е,проверявах спирачки амортесиори предпазители на спирачните апарати да не старжат и нищо. Ако някои има нещо ж предвид да пише.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: странен шум е36
само шум ли е вибрации има ли ако има вибрации може да са тампони по двигател,скоростои диф или може шумът да ти е от гурнето някъде скъсан тампон даи малко повече инфо от къде се чува горе долу 

дясната страна дали е от пред или отзад немога да опраделя,мисля че е по окачжането някаде,щот кат минаванм по неравности, звукат се променя,може и дифа да е незнам. Мислех да го оправям сам ама маи ще бягам на маистор
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Колегата е прав,виж тампони и гърнто да не опира някъде.На брат ми беше заминал един тампон и при неравности подтропваше,а нямаше никакви вибраций.
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
4 мнения
• Страница 1 от 1