скорости е36 виене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
скорости е36 виене
зна4и скоростите ми виеха като утпусна саиденитела, и като го натисна спира и смених скорос
тите но,пак същото виеха си :confusd: и също така смених съеденитела и се полу4и буксуване например карам на 1 и вклю4а 2 и буксува
тите но,пак същото виеха си :confusd: и също така смених съеденитела и се полу4и буксуване например карам на 1 и вклю4а 2 и буксува

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: скорости е36 виене
Това виене е от лагера на първичния вал. Като натиснеш съединителя, той отделя и виене няма. Щом вие и с "новите" скорости, мисля сам се сещаш какво значи това. Остава да сте объркали нещо при монтажа, но... не ми се вярва. Но това, че съединителя боксува може просто да значи, че е за смяна 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
1. Новите скорости пак вият, защото имат същия проблем -лагер на първичния вал за смяна
2. Съединителя дето сте "сменили" нов ли е? Само на 2ра ли буксува? Смазахте ли шлиците на първичния вал?
2. Съединителя дето сте "сменили" нов ли е? Само на 2ра ли буксува? Смазахте ли шлиците на първичния вал?
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- ///Micev_87
-
-
2-ра употреба е е каза 4е е добър и аз га видях да не го е сложил,как требва като го сложихме скоростите не виеха след 2-3 дни по4наха,пак да веут
прави го на вси4ки скорости ина4е колко струва тоя вал и ремонта. 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
То и аз сложих един временно дето уж излгеждаше добре ама е тежичък и отделя високо, така че на око не винаги може да се прецени. Карай колко може и смяна с нов.
Кутията можеш да си я караш и така стига да няма други проблеми. Моята има същия проблем и още няколко
, чакам я да роди та да я сменя със ZF ама не мре тая гад бе
Има описана тема за ремонта като гледам едни около 150лв ще ти вземат за труд(става въпрос да я правят хора дето знаят какво правят, а не те първа да се учат), частите ако са оригинални са бая, неоригинални предполагам 60-70лв с маслото.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%B8%D1%8F
Кутията можеш да си я караш и така стига да няма други проблеми. Моята има същия проблем и още няколко

Има описана тема за ремонта като гледам едни около 150лв ще ти вземат за труд(става въпрос да я правят хора дето знаят какво правят, а не те първа да се учат), частите ако са оригинални са бая, неоригинални предполагам 60-70лв с маслото.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%B8%D1%8F
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- ///Micev_87
-
-
мерси за бързите отговори
ще карам още с тоя съеденител и нов мая е без демфер колко е целия комплект утре ще ида до маисора пък ще видим все пак му дадох 200 лева за скоростите 

6 мнения
• Страница 1 от 1