Проблем с износването на гуми!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci
Re: Проблем с износването на гуми!
при мен също ми се износват от вътрешната страна и 2-те задни гуми а отдзад съм сменял амо амортисьори(с тампоните) и пружини.........ама доста я поднасям...доста доста ...та при такава експлоатация нормално ли е да се износват отвътре повечко.....това са двете ми задни гуми 17-ки който хвърлих....износеното им е от вътрешната страна и на двете просто едната е завъртяна на снимката
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
Re: Проблем с износването на гуми!
lop_88 написа:По-принцип е хубаво да се ходи в годината поне по-веднъж.Поне да знаеш какво става с колата отдолу.Поне аз където ходя, пичагата е много готин и коректен и преглежда тампони и всичко.Казвати какво е хубаво да смениш преди да минеш стенд ,за да не ти вземе парите напразно,но вече ти си решаваш дали да го минеш![]()
Какво ми се случи миналата година при смяна на шарнири.Майстора ме изпрати на стенд в "СБА" ушш били много добри,както и да е.Отидох аз при тях и седях да ги чакам повече от половин час да им мине почивката.След което се появи един възрастен пичага и вика ти за какво,а аз му отговорих.Каза изчакай малко преди теб има човек"аз се поогледах и никой нямаше",изчаках още 15 мин. и се появи някакъв с лада нива.Както и да е след още 20 мин. ме вкараха вътре .Онзи пенсионер се въртеше като гламав и се чудеше какво да вземе и какво да прави.По едно време закачи джаджите отчете отклонения и слезе отново отдолу.По едно време започна да чука-блъска ,по едно време си викам тоя да не е разглобява.По едно време се показа и ми вика ,че предницата неможел да е регулира без да използва горелка
.Започна да прави задницата и излезе от под колата .Казами хайде готов си .Аз се позачудих защото го видях да прави само задницата.Казах му за предницата и той вика ела утре сега немога чакам някакъв клиент(негов познат) да дойде и след него щял да се прибира и да съм отишъл на следващия ден.Поиска 20 лева и ми вика ела към 12 чеса .След като го попитах 5 пъти кого да търся защото беше за събота и той не ми отговори ,аз си запалих колата и отидох до найскар.Момчетата веднага ме приеха и след като дооправиха задницата ,че онзи през пръсти е регулирал и за предницата ми взеха 25 лева само за 10 мин. работа ,се пребрах доволен .Много лошо впечатление ми направиха тези в "СБА" на Брезовско шосе в Пловдив.Все пак живея в Тракия ,а той ме кара да ходя отново на следващия ден.Разстоянието е около 10 км от нас до там.Малко кофти постъпва с мен след като му казах чак къде живея ,но не му дремеше.
колега сподели къде в Пловдив ходиш, защото и аз имам нужда някой да ми направи един по-обстоен оглед на задницата...че моето компактче е доооста разкрачено

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2