Проблем с водния радиатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Проблем с водния радиатор
Здравеите колеги искам да ви попитам понеже ми тече радиатора и най странното е че немога да го хвана от каде точно а питите са сухи и най страмното е че като загрее спира да тече а като е студена още и я запаля тече някаде при казанчето но немога да разбера от каде точно дали е от оплатнение или направо нов радиатор да зимам ??? Aномалия голяма

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Re: Проблем с водния радиатор
да не ти се е спукало казанчето и след като загрее от топлината да раздува уплатнението и то да го запушва ?

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
djsancho написа:да не ти се е спукало казанчето и след като загрее от топлината да раздува уплатнението и то да го запушва ?
Много вероятно е да е това.Опипай около казанчето и то долу където влиза в самата пластмаса да видиш има ли теч от там

- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
jbankov написа:djsancho написа:да не ти се е спукало казанчето и след като загрее от топлината да раздува уплатнението и то да го запушва ?
Много вероятно е да е това.Опипай около казанчето и то долу където влиза в самата пластмаса да видиш има ли теч от там
Колеги аз купих гумичките от дарукар утре ще сваля радиатора и ще погледна дано е от оплатнениата

B1ZzY_BMW написа:jbankov написа:djsancho написа:да не ти се е спукало казанчето и след като загрее от топлината да раздува уплатнението и то да го запушва ?
Колеги аз купих гумичките от дарукар утре ще сваля радиатора и ще погледна дано е от оплатнениата![]()
![]()
а дано, ама надали...... просто радиатора се уширил прекалено много вече и затова тече
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Свали радиатора, отдели разширителния съд от него. Смени О-пръстените, така и така си отворил всичко. Огледай съда за течове, както и радиатора там, където се свързва със съда.
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
Dirty M5 driveR написа:Свали радиатора, отдели разширителния съд от него. Смени О-пръстените, така и така си отворил всичко. Огледай съда за течове, както и радиатора там, където се свързва със съда.
Така и ще направя колега

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
ако стигнеш до смяна на казанчето пиши лично че имам 1-2 останали от многото радиоатори които съм сменял
но дано проблема ти е в пръстените

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
djsancho написа:ако стигнеш до смяна на казанчето пиши лично че имам 1-2 останали от многото радиоатори които съм сменялно дано проблема ти е в пръстените
Добре колега ще го имам в напредвит

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
колеги имам същия проблем от 2 седмици се почнаха моите дертове,купих колата и почнах масла филтри антифриз ,в кастрол пловдив,всичко 6 докато не забелязах сутрин теч точно от казанчето,ок ходих до мкар взех си опрастени смених ги пак тече ,пробвах със някав силикон пак не става ,викам ще се купува радиатор ,и си порачах някав евтин вариянт днес го слагам и тои текна от същото място като стария,да не би аз да баркам някаде или ще се сваля главата
ако някои има идеи да споделя
проблема е че незнам ако надува нещо може там да е наи слабото място на системата и да избива там ама няма как да разбера защото тя като тече от казанчето немога да разбера дали издухва водата

10 мнения
• Страница 1 от 1